Opsummering af AWS blogs for uge #45 i 2023

I uge 45 publiserede AWS 115 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstreaming

Skrivebords- og applikationsstreaming med Amazon AppStream 2.0

Omdannelse af applikationslevering med AppStream 2.0

Software-as-a-Service (SaaS)-modeller revolutionerer måden, hvorpå organisationer leverer applikationer til slutbrugere. Amazon AppStream 2.0 gør det let for organisationer at levere applikationer uden behov for at omskrive komplekse koder. AppStream 2.0 har en række fordele, herunder reducering af omkostningerne ved at implementere, administrere og skalere applikationer. Det gør også det muligt for organisationer hurtigt at implementere applikationer med minimal indsats, samt give slutbrugere sikker adgang til applikationer.

Optimér omkostninger med AppStream 2.0-flådens muligheder

Migrationen til cloud-native End User Computing (EUC)-løsninger betyder, at organisationer har mulighed for at udnytte fordelene ved skyen. Et af måderne, organisationer kan gøre dette på, er ved hjælp af Amazon AppStream 2.0. AppStream 2.0 tilbyder omkostningsoptimering for at hjælpe organisationer med at skalere applikationer uden at gå på kompromis med ydeevnen. Det gør det muligt for organisationer at allokere ressourcer, såsom kompute- og lagringsplads, efter deres behov. AppStream 2.0 gør det også muligt for organisationer at bruge autoskalering til automatisk at øge eller reducere ressourcer baseret på brugerens efterspørgsel.

KeyCore: Din betroede partner

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe organisationer med at få mest muligt ud af skyen. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at få det meste ud af AWS, herunder Amazon AppStream 2.0. Vi tilbyder både professionel service og managed service for at hjælpe organisationer med at migrere, implementere og administrere cloud-native applikationer. Sammen kan vi sikre, at din organisation udnytter magien ved cloud-native løsninger og AppStream 2.0.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætte Input til et dansk Titel

AWS CodeBuild tilføjer understøttelse af AWS Lambda-beregningsmetode

AWS CodeBuild kunngjorde for nylig, at det nu understøtter kørsel af projekter på AWS Lambda. AWS CodeBuild er en fuldt administreret kontinuerlig integration (CI) tjeneste, der forenkler processen med at bygge og teste kode. Denne nye beregningsmetode gør det muligt for udviklere at udføre deres CI-proces på AWS Lambda-baserede billeder. Dette gør det muligt at bygge og teste projekter hurtigt og effektivt.

Hvad er AWS Lambda?

AWS Lambda er en begivenhedsstyret, serverløs beregningsplatform, der leveres af Amazon Web Services (AWS). Det giver udviklere mulighed for at opbygge programmer og tjenester, der øjeblikkeligt reagerer på hændelser og automatisk skaler. Lambda-funktioner udløses af hændelser fra andre AWS-tjenester eller fra brugerdefinerede web- eller mobile applikationer. AWS Lambda bruges til at køre kode som svar på hændelser, uden behov for servere eller provisionering.

Fordele ved at bruge AWS Lambda som beregningsmetode for AWS CodeBuild

Ved brug af AWS Lambda som beregningsmetode for CodeBuild giver det en række fordele. Først forenkles processen med at bygge og teste kode, så udviklere kan fokusere mere på udviklingsprocessen i sig selv. Desuden hjælper det med at reducere omkostningerne ved at køre en CI-proces, da omkostningerne er baseret på den mængde tid, der forbruges, og ikke på det antal bygge servere, der anvendes. Endelig gør Lambdas begivenhedsstyrede natur det nemt at skalere hurtigt op eller ned afhængigt af behovet, hvilket gør det muligt for udviklere at justere hurtigt i forhold til ændrede projektkrav.

KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS CodeBuild

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe dig med at udnytte fordelene ved AWS CodeBuilds nye Lambda-beregningsmetode. Vores team af AWS-professionelle kan hjælpe dig med at opbygge en CI/CD-pipeline, der er optimeret til at udnytte de funktioner, der er tilgængelige i AWS CodeBuild, ved hjælp af Lambda. Vi kan også hjælpe dig med at designe og optimere din Lambda-baserede CI/CD-pipeline for maksimal ydeevne og omkostningsbesparelser. Kontakt KeyCore i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog

Udnyt den genererende AI’s kraft med Amazon Web Services

Sikre tillid og sikkerhed med Amazon Comprehend

Organisationer, der baserer sig på store sprogmodeller (LLMs) til at dreje AI-applikationer, har stadig mere fokus på databeskyttelse samt forebyggelse af misbrug og usikre indhold, der spredes. Amazon Comprehend-funktioner giver en glidende integration for at sikre tillid og sikkerhed til AI-applikationer. Dette inkluderer at håndtere kundernes PII-data korrekt, og kontrollere, at data, der genereres af LLMs, følger de samme principper.

Opret forudsigelser med maskinlæring uden kode

Amazon SageMaker Canvas gør det muligt for brugere at oprette ML-forudsigelser, især for tekst og billeder, uden omfattende ML-viden. Dette gør ML tilgængeligt for enhver bruger, der ønsker at skabe forretningsværdi fra ML-modeller.

Optimer hyperparametre med automatisk modeljustering

For at skabe højtydende ML-løsninger kræves det at udforske og optimere træningsparametre eller hyperparametre. Hyperparametre er håndtag, der bruges til at justere træningsprocessen, og de varierer afhængigt af modellen og opgaven. Amazon SageMaker Automatic Model Tuning hjælper med at udforske hyperparametre effektivt og økonomisk.

Automatiser ML-pipelines med Model Registry

Opbygning af et MLOps-platform for at afdække forskellen mellem datascience-eksperimenter og implementering kræver, at der opfyldes ydeevne-, sikkerheds- og overholdelseskrav. Amazon SageMaker Model Registry automatiserer ML-pipelines og hjælper med at sikre regulerende og overholdelseskrav.

Tilpas kodningsfølgesvende til organisationer

Genererende AI-modeller til kodningsfølgesvende trænes ofte på offentligt tilgængelig kildekode og naturlig sprogtekst. Men de er uvidende om kode i private arkiver og de tilhørende kodestile. CodeWhisperer hjælper med at tilpasse kodningsfølgesvende til organisationer, så kodene effektiviseres, og den samlede energiforbrug reduceres.

Opbyg AI-inferenspipelines til medicinske billeddiagnostikker

MONAI Deploy App SDK kan bruges til at understøtte hospitalers drift og implementere MAP AI-applikationer på SageMaker på skala. Dette indlæg viser, hvordan man opretter en MAP-connector til AWS HealthImaging og inkorporerer og accelererer billeddatahentningen problemfrit.

Brug genererende AI til at automatisere opkaldssammenfattelser

Genererende AI kan bruges til at reducere indsatsen og forbedre nøjagtigheden af oprettelsen af ​​opkaldssammenfattelser og dispositioner. Live Call Analytics med Agent Assist er en open source-løsning, der hjælper kontaktcentre med at forstå kundeopkaldene og eliminerer behovet for, at kunderne skal gentage oplysninger, når de overføres til en anden agent.

Tilpas Textract med forretningsspecifikke dokumenter

Amazon Textract kan automatisk udtrække tekst, håndskrift og data fra scannede dokumenter. Med Custom Queries kan brugerne tilpasse funktionen til deres forretningsspecifikke, ikke-standardiserede dokumenter.

Stream LLM-svar i Amazon SageMaker JumpStart

Amazon SageMaker JumpStart kan nu streame LLM-inferenssvar. Token-streaming giver brugerne mulighed for at se modelresponsudgangen, mens den genereres, i stedet for at vente på, at modellen er færdig.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services til AWS-kunder. Vores konsulenter er meget avancerede i AWS og er i stand til at svare med meget tekniske detaljer og/eller refererer til AWS-dokumentationer eller kodesnit. Vores service dækker AWS i sin helhed fra strategiske beslutninger til implementering og udover, og vi har stor erfaring med de tjenester, der diskuteres i dette andragende. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte den genererende AI’s kraft.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Launches

AWS har udgivet flere opdateringer og lanceringer

Amazon SQS-opdatering og reduktion af latenstid i AWS SDK

AWS har udgivet en opdatering til Amazon SQS, der er designet til at reducere latenstid. SQS giver mulighed for at sende og modtage meddelelser mellem softwarekomponenter i alle skalaer. Dette var en af de første AWS-tjenester, og det har været generelt tilgængeligt siden juli 2006. Denne opdatering gør det muligt for brugere at reducere latenstiden på deres applikationer endnu mere.

Blockering af offentlig deling af Amazon EBS-snapshots

Amazon har udgivet en funktion, der giver dig mulighed for at deaktivere offentlig deling af både nye og eksisterende Amazon EBS-snapshots på basis af region og konto. Denne opgradering tilføjer et ekstra lag af beskyttelse mod utilsigtet eller uforsætlig dataudslip.

Amazon Comprehend Toxicity Detection

AWS har tilføjet Toxicity Detection til Amazon Comprehend. Denne funktion giver brugerne mulighed for at udtrække indsigter fra tekst uden at skulle være ekspert i maskinlæring. Comprehend kan analysere syntaksen af de indtastede dokumenter og det kan også detektere entiteter, begivenheder, nøgleudtryk, PII og følelsen forbundet med specifikke entiteter.

Håndtering af planlagte livscyklushændelser på AWS Health

Nye funktioner i AWS Health er nu tilgængelige for at hjælpe brugere med at håndtere planlagte livscyklushændelser for deres AWS-ressourcer. Disse funktioner giver brugerne mulighed for dynamisk at spore gennemførelsen af handlinger på ressource-niveau, som hjælper med at sikre en fortsat glat drift af applikationer. Eksempler på planlagte livscyklushændelser inkluderer opdateringer af Amazon EKS-kluster og vedligeholdelse af Amazon RDS.

Amazon Aurora MySQL zero-ETL-integration med Amazon Redshift

Amazon Aurora MySQL zero-ETL-integrationen med Amazon Redshift er nu generelt tilgængelig. Denne funktion giver brugerne mulighed for nemt at opbygge datapipelines til at flytte data fra Amazon Aurora til Amazon Redshift, som hjælper dem med at få indsigt fra deres data.

Opret applikationskonsistente snapshots med Amazon Data Lifecycle Manager

Amazon Data Lifecycle Manager understøtter nu brugen af for-snapshot og post-snapshot-skripter indlejret i AWS Systems Manager-dokumenter. Disse skripter giver dig mulighed for at sikre, at Amazon EBS-snapshots, der er oprettet af Data Lifecycle Manager, er applikationskonsistente. De kan også pause og genoptage I/O-operationer, skylle buffrede data til EBS-volumener og sikre transaktionskonsistens.

AWS ugentlig opsamling

Året nærmer sig afslutningen og det betyder AWS re:Invent. Sidste uges lanceringer inkluderer muligheden for at reservere GPU-kapacitet til korte ML-arbejdsbyrder, og Finch er nu generelt tilgængelig.

Amazon EC2 Instance Metadata Service IMDSv2

Amazon EC2-instantietyper bruger nu kun version 2 af EC2 Instance Metadata Service. Denne tjeneste er tilgængelig fra inden i en EC2-instans på en særlig URL og den giver oplysninger om instansen, såsom sikkerhedscredentialer, instans-id og værtsnavn.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle services og managed services for AWS. Vores team af eksperter er højt avanceret i AWS og kan hjælpe dig med alt fra AWS-opdateringer og lanceringer til Amazon Aurora MySQL zero-ETL-integration med Amazon Redshift. Med vores hjælp kan du sikre, at dine applikationer kører glat og at du udnytter de nyeste funktioner i AWS fuldt ud. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt indholdet ovenfor til en titel på dansk.

Containerteknologi: Fordele, overvejelser og bedste praksis

Containerteknologi er en populær og kraftfuld måde at skalere applikationer, reducere latency og hurtigt udrulle nye features på, og mange kunder bruger den for at opnå økonomisk effektivitet. Amazon Web Services (AWS) container services er et godt valg til at migrere fra Cloud Foundry Platform as a Service (PaaS).

Aktiver privat adgang med AWS PrivateLink

Væksten af Kubernetes de seneste år har set virksomheder deploye flere Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) clusters for at understøtte deres applikationer, som normalt er implementeret i separate Amazon Virtual Private Clouds (Amazon VPCs) og ofte i separate AWS-konti. For at sikre sikker adgang til Kubernetes API kan virksomheder bruge AWS PrivateLink til at oprette en privat forbindelse mellem Amazon EKS-klusteret og Amazon VPC.

Serverless Containers på AWS re:Invent 2023

På AWS re:Invent 2023 delte Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) og AWS Fargate-holdene deres bedste praksis og tips for at hjælpe virksomheder med at øge produktiviteten, optimere omkostningerne og accelerere forretningsagiliteten. På eventen fik deltagerne et bedre indblik i, hvordan serverløse containere hjælper med at forenkle implementering og vedligeholdelse af containere applikationer.

Administration af on-premises egress med Amazon EKS

Når man adopterer en Kubernetes-platform, er arkitektteam ofte meget fokuseret på INGRESS-trafikmønstrene. Kubernetes’ objektmodel tillader belastningsbalance af pods nativet og udvider konstruktionerne for at støtte eksterne trafikstrømme. Teams skal dog også overveje EGRESS-trafikmønstrene og hvordan man effektivt administrerer adgang til ressourcer uden for klusteret.

Sikkerhed af API-endepunkter med Amazon API Gateway og Amazon VPC Lattice

Microservices-arkitekturer indeholder ofte interne applikationer, der er eksponeret som private API-endepunkter og offentliggjort via en central API-gateway. For at sikre, at disse endepunkter er sikre, giver AWS en kombination af Amazon API Gateway og Amazon VPC Lattice til at administrere sikkerheden centralt og sikre, at kun godkendte services har adgang til API’en.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af erfarne AWS-konsulenter hjælpe dig med at designe, udvikle, implementere og vedligeholde sikre containeriserede applikationer til din virksomhed. Lige fra migration fra Cloud Foundry PaaS til AWS containere, til styring af on-premises egress og sikring af API-endepunkter har vores team den ekspertise til at sikre, at dine applikationer kører glat og sikkert. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores team kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum-teknologier Blog

Kvantify’s FAST-VQE-algoritme har potentiale til at låse op for evnerne til quantum computing i lægemiddelforskning. Udviklet af en AWS Partner Network (APN) Advanced Technology Partner, udnytter algoritmen den energiminimeringsprincip som reducerer søgeområdet for den grundlæggende tilstand af molekylære systemer.

Test af algoritmen med Amazon Braket, et fuldt manageret service der gør det let at udvikle kvante algoritmer og køre dem på forskellige quantum computing hardware, har vist at FAST-VQE kan opnå højere nøjagtighed og bedre kost-effektivitet sammenlignet med VQE på NISQ-enheder. Dette har åbnet op for at kunne køre molekylære elektroniske struktur-simuleringer med høj nøjagtighed og lav pris.

Hos KeyCore forstår vi potentialet for quantum computing for vores kunder, og vi er forpligtet til at hjælpe dem med at låse dets kraft op. Vi har omfattende erfaring med at arbejde med kvante algoritmer og hardware. Vores team af erfarne AWS Certified-eksperter kan hjælpe dig med at udvikle og implementere kvante algoritmer for at skabe transformative applikationer til din virksomhed. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officialt Database-blog for Amazon Web Services

Udforsk fordelene ved PostgreSQL Extended Query Protocol for Amazon RDS Proxy

PostgreSQLs Extended Query Protocol giver kommunikation mellem en klient og server. Det tilbyder fordele såsom forbedret connection pooling og muligheden for at reducere overhead forbundet med håndtering af forbindelser. Amazon RDS Proxy har nyligt tilføjet understøttelse af multiplexing med Extended Query Protocol, som giver kunderne mulighed for mere effektivt at administrere deres arbejdsbelastninger.

Skalering af Amazon RDS-lager

Amazon RDS giver kunderne en altid tilgængelig og pålidelig databaseservice. Når du øger lageret for en database i Amazon RDS, kan processen tage et par timer. For at lette og hastighedsprocessen er der nu tilgængelig en skaleringsmulighed for lagerautomatisering. Dette giver mulighed for skalering af lager med 10 GiB og 10% trin, uden yderligere ændringer, indtil 6 timer.

Forøg ydeevnen af RDS for MySQL med Amazon ElastiCache for Redis

Kunder har ofte brug for at forbedre deres applikationsydeevne og -responshastighed, mens de optimerer omkostningerne til deres database-miljø. Amazon ElastiCache for Redis hjælper dem med dette ved skalering til hundreder af millioner operationer pr. sekund med mikrosekunders responshastighed. Dette tilbyder et ideelt miljø til internetskalaapplikationer med store datasæt og båndbredde.

Bedste praksis til størrelse af ElastiCache for Redis-kluster

Amazon ElastiCache for Redis er en kraftfuld, fuldstændig administreret service, der giver fremragende ydeevne og skalerbarhed til moderne applikationer. Den kan skaleres problemfrit for at imødekomme ændringer i brugsmønstre. For at sikre, at din klynge er korrekt afmålt, er det vigtigt at overveje den hukommelseskapacitet af nodene, antallet af noder og nodetypen.

Migrering af kritiske forretningsapplikationer til Amazon RDS for Oracle og Aurora PostgreSQL

Amazon RDS for Oracle og Aurora PostgreSQL er fuldt administrerede, kommercielle databaser, der gør det nemt at opsætte, drive og skalere deploymenter i skyen. Denne post undersøger processen med at migrere en kritisk forretningsapplikation fra en SuperCluster Oracle-instans til Amazon RDS for Oracle, samt at give indsigt i migration af globale unikke indeks i partitionerede tabeller til Amazon RDS for PostgreSQL og Amazon Aurora PostgreSQL.

Amazon Aurora optimerede læsninger for Aurora PostgreSQL

Amazon Aurora er en relationel databaseservice, der er kompatibel med MySQL og PostgreSQL, og som har lanceret Optimerede læsninger for nyligt, en funktion, der leverer op til 8x forbedret forespørgselslatens og op til 30% besparelser i omkostninger til applikationer med store datasæt, som overskrider hukommelseskapaciteten for databasen. Denne funktion er tilgængelig på AWS Graviton-baserede db.r6gd og Intel-baserede db.r6id-instanser, der understøtter NVMe-lager.

Udforsk Amazon Timestream-udtrykket UNLOAD

Amazon Timestream er en fuldstændig administreret, skalerbar og serverløs tidseriesdatabase-service, der gør det nemt at gemme og analysere trillions af hændelser pr. dag. Det har nyligt introduceret et udtryk UNLOAD, hvilket gør det muligt for kunder at eksportere tidseriesdata til yderligere indsigt. Dette udtryk hjælper kunder med at oprette og vedligeholde en realtids analytisk pipeline med øget ydeevne og omkostningseffektivitet.

Bestemmelse af optimal værdi for Shared_buffers ved hjælp af Pg_buffercache-udvidelsen i PostgreSQL

I OLTP-databaser kan tildelingen af det rigtige beløb af hukommelse til buffer cache’en gøre en stor forskel i forhold til ydeevnen. Indstilling af de passende værdier for shared_buffers er afgørende for at maksimere PostgreSQL-ydeevnen, da det fører til betydelige reduktioner i den samlede systems I/O-operationer. Pg_buffercache-udvidelsen hjælper kunderne hurtigt med at bestemme de optimale værdier for shared_buffers.

Arbejde med geografiske data i ElastiCache for Redis

Geografiske data er overalt omkring os, fra kort og vejr til sporingsoftware på telefoner. ElastiCache for Redis gør det nemt at arbejde med denne type data, som demonstreres i denne post ved at udforske et brugstilfælde til delekørsler. Det er et kraftfuldt værktøj til at optimere applikationer og levere hurtige, reelle resultater til kunderne.

Migrering fra Oracle PL/JSON til Aurora PostgreSQL JSONB

JSON (JavaScript Object Notation) er et populært format til udveksling og lagring af data, og som sådan er databaserne udviklet for at inkludere native understøttelse af det. Oracle’s PL/JSON er et open source-pakke til arbejde med JSON, og denne post undersøger processen med at migrere fra Oracle PL/JSON til Aurora PostgreSQL JSONB.

Accelerer HNSW-indeksering og søgning med Pgvector på Amazon RDS for PostgreSQL

At finde de optimale konfigurationer for generativ AI-applikationer er vigtigt for at sikre hurtig og effektiv ydeevne. Denne post diskuterer processen med at køre en række tests for at bestemme, hvordan pgvector fungerer med HNSW-indeksering og -søgning på Amazon RDS for PostgreSQL.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med PostgreSQL Extended Query Protocol for Amazon RDS Proxy

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og har stor erfaring med hjælp til kunder med deres PostgreSQL-databaser og Amazon RDS Proxy. Vores professionelle serviceteam kan hjælpe dig med at oprette, overvåge og optimere dit databasesystem, og med vores managed services kan du væ

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

AWS Cloud Financial Management (AWS CFM) har lanceret flere nye funktioner, som gør det nemmere for kunder at styre deres skyudgifter og optimere deres finansielle investeringer i skyen. I dette kvartals lanceringsoversigt ser vi på de nye funktioner og diskuterer, hvordan KeyCore kan hjælpe kunderne med at udnytte dem optimalt.

Forbedringer af AWS Cost Explorer

AWS Cost Explorer har modtaget flere forbedringer for at hjælpe kunder med at få indsigt i deres skyudgifter og -forbrug. Forbedrede forespørgselsfunktioner giver kunderne mulighed for at få dybere indsigt i deres AWS-forbrug gennem mere granulær filtrering og tilpassede rapporter. Cost Explorer inkluderer også nu understøttelse af evaluering af Reserved Instance (RI)-anbefalinger, så det er nemmere at forstå og optimere RI-investeringen.

AWS Cost & Usage Reports (CUR)

AWS Cost & Usage Reports (CUR) har set en række forbedringer, herunder mere granulær filtrering og tilpassede rapporter. Dette gør det nemmere for kunderne at få detaljeret indsigt i deres skyudgifter og -forbrug. Desuden kan kunderne nu eksportere deres CUR-data til Amazon Athena og Amazon Redshift til yderligere analyse.

AWS budgetter

AWS Budgets giver nu kunderne mulighed for at oprette brugerdefinerede budgetter baseret på deres forbrug af forskellige AWS-tjenester. Kunderne kan også spore deres omkostningsfremgang mod deres budget gennem et interaktivt dashboard, og modtage notifikationer, når deres budget overskrides.

AWS Marketplace

AWS Marketplace er blevet forbedret med nye funktioner, som gør det nemmere at finde, sammenligne og købe software. Kunder kan nu bestille produkter direkte fra Marketplace, hvilket giver fleksibilitet til at købe tredjepartssoftware.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi ekspertisen til at hjælpe kunderne med at udnytte disse nye funktioner optimalt. Vores team af AWS-certificerede solutionsarkitekter og DevOps-professionelle kan hjælpe kunder med at optimere deres AWS-forbrug, og kan hjælpe med opsætning og implementering af de nye AWS Cloud Financial Management-funktioner. Vi har også erfaring med at hjælpe store virksomheder med at oprette omkostningsstyringstrategier, der stemmer overens med deres forretningsmål. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-uddannelse og -certificering blog

Start din karriere inden for sky computing med AWS Cloud Institute og KeyCore

Da sky-teknologi konstant er på vej i vækst, stiger efterspørgslen efter kompetente fagfolk, som kan bygge og innovere på skyen. AWS Cloud Institute er et virtuelt skoleprogram, som er designet til at hjælpe enkeltpersoner med at starte deres karriere som cloud-udvikler på så få som et år – uanset deres tidligere tekniske baggrund. I denne blogpost vil vi diskutere de fire grunde til, hvorfor det er det rette tidspunkt at starte din karriere inden for sky computing med AWS Cloud Institute og hvordan KeyCore kan hjælpe dig på din rejse.

Fire grunde til at starte din karriere med det samme

AWS Cloud Institute er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at skynde sig med at starte deres karriere inden for sky. Med muligheden for at få adgang til virtuelle læringsmoduler 24/7, kan du udvælge de emner, der interesserer dig mest, og modtage vejledning og støtte gennem online-forummer og virtuelle laboratorier. Her er de fire hovedårsager til, hvorfor nu er det ideelle tidspunkt at starte din rejse med AWS Cloud Institute:

 • Lær i dit eget tempo – AWS Cloud Institute giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo, med mulighed for at få adgang til læringsmoduler til enhver tid. Med modulære kurser og interaktive laboratorier kan du fokusere på de emner, der interesserer dig mest, og tage den tid, du har brug for til at forstå materialet.
 • Forbedrede kapaciteter: Når du har gennemført AWS Cloud Institute-programmet, får du adgang til mere avancerede cloud-kapaciteter og -teknologier, herunder containerisering, DevOps, kontinuerlig levering og meget mere.
 • Industrierfaring: AWS Cloud Institute giver dig mulighed for at få praktisk erfaring og opbygge din sky-færdighedspulje, som er uvurderlig i det nuværende jobmarked.
 • Karrierestøtte: Med AWS Cloud Institute har du adgang til et dedikeret team af eksperter, der yder mentorship og karriervejledning, så du kan få mest muligt ud af programmet.

Kom godt i gang med sky computing med Deepti Trivedi

Deepti Trivedi var engang en nybegynder inden for skyen, men har nu fokus på at uddanne nye cloud-teknologer. I hendes blogpost deler Deepti tre tip til, hvordan man kommer godt i gang inden for sky computing:

 • Start småt: Når du er ny på skyen, kan det være skræmmende. Deepti anbefaler, at du starter småt og gradvist udvider dine færdigheder. Dette vil hjælpe dig med at få selvtillid og lære grundlaget, før du tager fat på mere komplekse opgaver.
 • Tilslut dig en fællesskab: Deepti anbefaler, at du tilslutter dig en sky-fællesskab for at lære af erfarne fagfolk og få praktisk erfaring. Dette vil hjælpe dig med at holde dig opdateret omkring bedste praksis og industritendenser.
 • Udvide dit kendskab: Deepti anbefaler, at du benytter dig af sky-certificeringsprogrammer og kurser for at udvide dit kendskab og give dig en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.

Sæt fart på din karriere med AWS-partnercertificeringsprogrammet

AWS-partnercertificeringsprogrammer er designet til at hjælpe learner-partnere, som forbereder sig til AWS-certificeringseksamener, til at gøre rejsen hurtigere. Dette program kombinerer live studie sessioner, som også er optaget og tilgængelige on-demand, online ressourcer, valgfri AWS Builder Labs samt AWS-certificeringsofficielle praktikspørgsmål, som er skræddersyet til dem, der ønsker at få kundskaber så hurtigt som muligt og sætte dem i praksis.

Start din karriere med KeyCore

Hos KeyCore yder vi professionelle services og managed services for at hjælpe dig med din rejse inden for sky computing. Vi er meget avancerede inden for AWS og kan hjælpe dig med at komme godt i gang. Uanset om du lige er begyndt eller allerede er ekspert, er vores team her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen. Fra skystrategi og design til løsningsarkitektur og implementering er vi forpligtet til at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at starte din karriere inden for sky computing med AWS Cloud Institute og KeyCore.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data Blog fra Amazon Web Services

Amazon Redshift, Amazon SageMaker, AWS Glue og custom Spark applikationer gør det muligt at forenkle databehandlingen betydeligt. I denne post, som er skrevet i fællesskab med Preshen Goobiah og Johan Olivier fra Capitec, diskuterer vi, hvordan Amazon Redshift integration med Apache Spark gør det muligt at drage fordel af data processing-funktionerne i Apache Spark. Det inkluderer brug af Redshift til Apache Spark’s integration med Amazon EMR, Amazon SageMaker og AWS Glue samt til custom Spark applikationer.

Skabelse af et modern dataplatform kræver forskellige tilgange hver med deres unikke sæt af kompleksiteter og løsninger. Denne post dykker ned i casen med opbygningen af et moderne dataplatform med Data Build Tool (dbt) i AWS Cloud. Dette målretter forskellige platformfunktioner såsom høj ydeevne, brugervenlig udvikling, økonomisk effektivitet, og DataOps funktioner såsom CI/CD, lineage og unit testing. Dette gør det muligt at oprette og vedligeholde data på tværs af flere lag.

Ved at deltage i AWS re:Invent 2023 kan du sikre dig at få mest ud af din oplevelse ved at deltage i de bedste sessioner om real-time streaming data og mere. Vær sikker på at tilmelde dig re:Invent og få adgang til sessionkataloget for adgang til disse sessioner.

Gilead Sciences, Inc. har brugt Amazon Redshift til at hurtigt og omkostningseffektivt indlæse data fra tredjeparts medicinske krav. Ved hjælp af Amazon Redshift kunne Gileads data engineering team hurtigt oprette et data warehouse ved hjælp af open source teknologier, hvilket eliminerede behovet for manuel data indlæsning. Dette muliggjorde at deres team kunne hurtigt se trends og få indsigt i dataene. Desuden har Gilead nemt kunnet få adgang til data og hurtigt forstå indvirkningen af forskellige behandlinger på patienter og træffe bedre beslutninger i processen.

Amazon OpenSearch Service er et kraftfuldt værktøj, der giver opdateret søgning, overvågning og analyse af forretnings- og driftsdata. I denne post taler vi om konfigurerbare dashboard-tenant-egenskaber i Amazon OpenSearch Service. OpenSearch Dashboards tenants er rum, der giver dig mulighed for at gemme index-mønstre, visualiseringer, dashboards og andre ressourcer.

Ved hjælp af dynamisk tenancy kan du konfigurere tenants med funktioner såsom adgangskontrol til Amazon S3, Amazon Kinesis Data Firehose data levering og Amazon CloudWatch Logs data logging. Desuden kan du få adgang til Amazon Elasticsearch Service-indekser og Kibana-dashboards fra OpenSearch Dashboards tenants.

Ved hjælp af AWS (Amazon Web Services) kan du forenkle og endda eliminere behovet for ETL-pipelines (Extract, Transform and Load). AWS investerer i løsninger som AWS Glue DataBrew, der gør det nemt at forberede, rense og transformere data. Hos KeyCore forstår vi, at opsætning og vedligeholdelse af ETL-pipelines kan udgøre en udfordring. Vi har erfaringen og viden til at hjælpe dig med at udnytte dine data bedst muligt ved at oprette hurtige og sikre ETL-pipelines.

Amazon EMR Studion er en intuitiv IDE designet til let data engineering og data science applikationsudvikling i R, Python, Scala og PySpark. EMR Studio leveres med managed Jupyter notebooks og værktøjer såsom Spark UI og YARN Timeline Server. Desuden kan det bruges til at oprette forbindelse til forskellige datasources såsom Amazon Redshift, Amazon Aurora, Amazon S3 og andre databaser.

IAM runtime roller kan bruges med EMR Studio og AWS Lake Formation til at skabe fin-styret adgangskontrol til data gemt i Amazon S3 og Hive kataloger. Dette gør det muligt hurtigt og sikkert at få adgang til data gemt i flere konti, hvilket gør det let at træffe hurtige beslutninger og forbedre brugeroplevelsen. Hos KeyCore tilbyder vi managed services, der kan hjælpe dig med at udnytte disse funktioner til at sikre, at dine data forbliver sikre og tilgængelige.

Introduktionen af Amazon MWAA-understøttelse til Apache Airflow version 2.7.2 og deferrable operatører er også blevet diskuteret. Vi giver et overblik over deferrable operatører og udløsere, inklusive en gennemgang af et eksempel, der viser, hvordan de bruges. Desuden dykker denne post ned i de nye funktioner og kapaciteter af Apache Airflow, og hvordan du kan oprette eller opgradere din Amazon MWAA-miljø til Version 2.7.2.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Introduktion af CloudFront Security Dashboard, en samlet CDN- og sikkerhedsopplevelse
Kunder har stadig oftere brugt Amazon CloudFront og AWS WAF sammen for at forbedre ydeevnen, modstandsdygtigheden og sikkerheden for deres webapplikationer og API’er. CloudFront er et Content Delivery Network (CDN) der sender data til seere over hele verden ved hjælp af det samme netværk, hvilket markant reducerer latency. Det optimerer også ydeevnen for applikationer og API’er ved at cachelagre data på strategisk placerede punkter over hele verden.

AWS WAF hjælper med at beskytte webapplikationer og API’er mod angreb som DDoS, SQL-injektion og cross-site scripting. Ved at kombinere de to, kan kunder bedre beskytte deres webapplikationer og API’er samtidig med at de får fordelene ved CloudFront.

For at gøre det lettere for kunderne at udnytte disse to tjenester, har AWS introduceret CloudFront Security Dashboard. Dette kontrolpanel forener CDN- og sikkerhedsopplevelsen, hvilket gør det lettere at overvåge og administrere CloudFront og AWS WAF.

CloudFront Security Dashboard giver kunderne et overblik over ydeevnen, sikkerheden og compliance-status for deres applikationer. Det giver også handlebare indsigter i applikationernes helbred, hvilket gør det muligt for kunderne at træffe informerede beslutninger om, hvordan de bedst optimerer deres webapplikationer og API’er.

CloudFront Security Dashboard gør det også lettere at konfigurere sikkerhedspolitikker. Kunderne kan let oprette og administrere WAF web ACL’er, der er regler der definerer de betingelser der skal opfyldes for at en webanmodning skal tillades eller blokeres.

Udforskning af datatransferomkostninger for Classic- og Application Load Balancers
Elastic Load Balancing tilbyder fire typer load balancers herunder Classic Load Balancers (CLB) og Application Load Balancer (ALB). Forståelse af hvordan datatransferomkostningerne fungerer i disse situationer er afgørende for kunderne for at optimere deres omkostninger på AWS.

I dette indlæg undersøger vi hvordan omkostningerne for datatransfer til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) gælder for kommunikationen mellem Classic Load Balancers (CLB), Application Load Balancer (ALB), klienter og mål i flere situationer. Dette hjælper kunderne med at forstå, hvordan de bedst optimerer deres datatransferomkostninger på AWS.

Vi gennemgår også vigtige overvejelser som datatransfereret ud fra målene og data transfereret ind i målene. Data transfereret ud fra målene opkræves baseret på hastighederne for udadgående datatransfer, og data transfereret ind i målene opkræves baseret på hastighederne for indgående datatransfer.

Derudover diskuterer vi datatransferomkostningerne for kommunikationen mellem Classic Load Balancers og Application Load Balancers i flere situationer. Vi forklarer hvordan datatransferomkostningerne beregnes for forskellige typer trafik, såsom offentlig trafik, intern trafik og Amazon VPC-trafik.

Annoncering af IPv6-understøttelse til Network Load Balancer (NLB)-endepunkter fra AWS Global Accelerator
AWS Global Accelerator tilbyder nu understøttelse af routing af IPv6-trafik direkte til dual-stack Network Load Balancer (NLB)-endepunkter. Dette gør det muligt at opnå end-to-end IPv6-forbindelse med dual-stack acceleratorer og NLB-endepunkter.

I dette indlæg vil vi diskutere hvordan kunder kan opsætte en dual-stack accelerator med NLB-endepunkter samt vigtige overvejelser.

Når man opsætter en dual-stack accelerator, skal kunderne sørge for, at de NLB-endepunkter de bruger er dual-stack. Dette sikrer, at endepunkterne er aktiveret til IPv6 i tillæg til IPv4.

Når de relevante NLB-endepunkter er sat op, skal kunderne konfigurere accelerateren til at route IPv6-trafik til NLB-endepunkterne. Kunderne skal også sikre, at NLB-endepunkterne er jævnt fordelt på de to acceleratorer for at sikre ydeevnen.

Endelig skal kunderne være opmærksomme på, at for IPv6-trafik, er kun custom port mappings understøttet. Det betyder, at kunderne skal bruge de samme lytterporte på NLB-endepunkterne som acceleraterens portmappings.

Sådan kan KeyCore hjælpe
Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til at hjælpe vores kunder med hvert trin af deres rejse til skyen.

Vores team af ekspert AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at konfigurere CloudFront og andre AWS-tjenester for at optimere dit networking og content delivery. Vi kan også hjælpe dig med at opsætte og konfigurere sikkerhedstjenester som f.eks. AWS WAF for at sikre, at dine applikationer og API’er er godt beskyttet.

Vi tilbyder også managed services, herunder kontinuerlig overvågning og incidentresponse, for at sikre at dine applikationer og API’er altid kører optimalt og sikkert.

Hvis du leder efter hjælp til networking og content delivery, eller nogen anden del af din AWS-rejse, så kontakt vores team af eksperter i dag. Vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversættelse

Forbedret synlighed i begivenhedsstyrede applikationer med Amazon CloudWatch Metrics

AWS CloudWatch giver forbedrede målinger, som hjælper med at forbedre synligheden i begivenhedsstyrede applikationer. Disse målinger hjælper organisationer med at følge strømmen af ​​begivenheder fra indkaldelse til levering til deres mål. Denne forbedrede observabilitet gør det muligt at overvåge nøglemålinger og proaktivt udløse alarmer, når de nås. AWS Lambda kan bruges til at behandle data fra Apache Kafka-begivenhedskilder for at udnytte disse målinger.

Lambda øger antallet af standardførste forbrugere, forbedrer hastigheden ved forbrugerskalering op og hjælper med at sikre, at forbrugere ikke skalerer ned for hurtigt. Med denne lancering kan du bygge dine Lambda-funktioner ved hjælp af Amazon Linux 2023 som den brugerdefinerede runtime eller bruge den som basebillede til at køre dine containerbaserte Lambda-funktioner.

Hurtigere polling-skalering med Amazon SQS

Forbedringen af ​​Lambda SQS-begivenhedskildepollingskaleringen giver op til fem gange hurtigere skalering af ydeevne til spiky begivenhedsstyrede arbejdsbelastninger ved hjælp af SQS-køer uden yderligere omkostninger. Forbedringen af ​​pollinghastigheden hjælper udviklere med hurtigt at reagere på toppe i arbejdsbelastninger og proaktivt skalere ressourcerne for den bedst mulige ydeevne.

KeyCore og AWS Compute

KeyCore kan hjælpe udviklere med at drage fordel af disse forbedrede funktioner og forbedre synligheden i begivenhedsstyrede applikationer. Vores erfarne konsulenter har ekspertisen til at hjælpe dig med at migrere til de nyeste arkitekturer og udnytte kræfterne i AWS-tjenester. Derudover sikrer vores managede tjenester, at dine applikationer kører optimalt, så du ikke behøver at bekymre dig om daglige operationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Et kig på Playbook Pass Rush spil og Anywhere Real Estate’s Listing Concierge-app

Sportsentusiaster og strategier kan nu træde ind i verden af NFL-analyse med den immersive online spil Playbook Pass Rush. Udviklet af AWS og NFL Next Gen Stats, tilbyder dette spil et tæt og personligt kig på de strategier og beslutninger, som NFL-holdene skal træffe.

Gennem dette spil kan brugerne tage rollen som både det offensive og defensive hold. Dette hjælper med at skabe en mere realistisk og dybere forståelse af spillet. Begge sider får mulighed for at vælge deres eget spil og udføre deres strategier. Afhængigt af deres beslutninger, kan brugeren enten få bolden til deres endzone eller holde det modsatte hold fra at score.

AWS og NFL Next Gen Stats har samarbejdet for at sikre, at Playbook Pass Rush er udstyret med realistiske simulationer. Spillet anvender AWS maskinlæringsværktøjer, såsom Amazon SageMaker, for at give brugerne mulighed for at komme så tæt på den virkelige NFL-oplevelse som muligt. Ved at udnytte SageMaker, er spillet i stand til at generere en stor variation af scenarier og give præcise feedback på brugerens beslutninger.

Anywhere Real Estate’s Listing Concierge-app

Anywhere Real Estate moderniserer ejendoms søgning, markedsføring og transaktioner med AWS. Deres Listing Concierge-app hjælper agenter og mæglerfirmaer med at etablere troværdighed og skabe ejendomme, der står ud.

Appen tilbyder et væld af funktioner, som hjælper med at optimere processen ved at oprette noteringer. Gennem brug af Amazon Rekognition, kan appen let identificere tekst eller grafik i ejendomsfotos. Det kan derefter automatisk tilføje etiketter for at hjælpe med at gøre noteringen mere attraktiv for potentielle købere.

Appen bruger også Amazon SageMaker til at udvikle avancerede maskinlæringsmodeller. Disse modeller hjælper med at identificere de bedste prissætninger og markedsføringsstrategier for hver notering. Ved hjælp af disse modeller kan agenter og mæglerfirmaer finde den perfekte balance mellem højere overskud og hurtigere omsætning.

KeyCore – Din AWS-partner til M&E

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og administrerede tjenester for AWS, og vi kan hjælpe dig med at udnytte din sky-computing miljø mest muligt. Vores team af erfarne AWS-konsulenter er velbevandrede i de seneste cloud-teknologier, og vi kan hjælpe dig med alt fra udvikling af applikationer til deres implementering i skyen.

Uanset om du leder efter at udvikle en skræddersyet applikation eller udnytte cloud-tjenester som AWS til at håndtere dine data bedre, har KeyCore ekspertisen til at hjælpe. Med vores års erfaring og brede udvalg af tjenester, kan vi hjælpe dig med at udnytte din sky-løsning mest muligt og sikre, at dine data er sikre. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

Automatisering af applikationskonsistente Amazon EBS-øjebliksbilleder til MySQL og PostgreSQL, Windows-applikationer og optimering af elektronisk sundhedspleje på størrelse med Amazon FSx for NetApp ONTAP

AWS tilbyder relationel databases styring, Windows-applikationsbackup-understøttelse og optimeret elektronisk sundhedspleje

Amazon Web Services (AWS) tilbyder kunder et udvalg af løsninger til hjælp med at håndtere deres applikationer, datasynkronisering, sikkerhedskopiering og gendannelse. Denne artikel kigger på Amazon Elastic Block Store (EBS) Snapshots, især hvordan de giver applikationskonsistente øjebliksbilleder til MySQL og PostgreSQL, Windows-applikationer og elektronisk sundhedspleje på skala.

Applikationskonsistente øjebliksbilleder til MySQL og PostgreSQL

Organisationer bruger relationelle databasesystemer som MySQL og PostgreSQL til at drive webapplikationer, dynamiske websteder og indlejrede systemer. Kundeservice på AWS, der selv vært disse systemer, kan bruge deres egne værktøjskasser til at administrere operativ software, patches, sikkerhedskopiering og gendannelse. Kundeservice kan bruge Amazon EBS Snapshots til at sikkerhedskopiere deres databaser med en applikationskonsistent tilgang. Denne tilgang sikrer, at øjebliksbilledet indeholder applikationens data i en konsistent tilstand, og det hjælper med at reducere nedetid, når systemet gendannes fra øjebliksbilledet.

Sikkerhedskopiunderstøttelse til Windows-applikationer

Kundeservice på AWS har kørt Microsoft-belastninger i over 16 år. Når kundenservice sikkerhedskopierer deres Windows-applikationer, bruger de ofte meget tid og manuel indsats til at styre orkestrering af sikkerhedskopieringsworkflows. Amazon EBS Snapshots tilbyder applikationskonsistent sikkerhedskopiunderstøttelse til disse kunder, så de kan sikkerhedskopiere deres applikationer hurtigt og nemt.

Optimalisering af elektronisk sundhedspleje

EHR-applikationer er et voksende marked, og kundeservice vender sig stadig oftere til skybaserede tilgange for at reducere driftsbyrde, administrationsoverskud, kapitaludgifter og samlet ejerskabskost. Amazon FSx for NetApp ONTAP hjælper kundeservice med at optimere deres EHR-deploymenter med lav latenstidsdataadgang og omkostningseffektiv skalerbarhed af lagerplads. Denne løsning hjælper kundeservice med hurtigt og nemt at sikkerhedskopiere deres EHR-data med Amazon EBS Snapshots.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe kundeservice med at udnytte AWS-løsningerne, der diskuteres i denne artikel. Vi tilbyder ekspertise og vejledning for at hjælpe kundeservice med at opsætte applikationskonsistente øjebliksbilleder til deres MySQL og PostgreSQL-databaser, sikkerhedskopiere deres Windows-applikationer med lethed og pålidelighed, og optimere deres EHR-deploymenter. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitekturblog

Fordelene ved at bruge udviklerværktøjer på AWS

AWS tilbyder et bredt udvalg af værktøjer til støtte for udviklere i deres softwareudviklingsproces. Ved hjælp af disse værktøjer kan udviklere oprette applikationer hurtigt og effektivt. Her ser vi på nogle af AWS-udviklerværktøjerne og forklarer, hvordan de kan hjælpe udviklere.

Amazon CodeGuru til kodeanalyse

Amazon CodeGuru er et værktøj til kodeanalyse, der kan gennemgå kode for mulige problemer og anbefale ændringer. Det bruger maskinlæringsalgoritmer til at opdage kodeproblemer, herunder hukommelseslækager, ydelsesflaskehalse og uoverensstemmelser i kodestil. Dette giver udviklere mulighed for hurtigt at opdage og rette fejl, forbedre kodeeffektiviteten og sikre, at koden er i overensstemmelse med standarderne.

Amazon CodeWhisper til kodningsanbefalinger

Amazon CodeWhisper er et AI-drevet værktøj til kodningsanbefalinger. Det bruger maskinlæringsalgoritmer til at scanne kode for mulige problemer og foreslå ændringer. Dette hjælper udviklere med at skrive bedre kode, identificere mulige fejl og forbedre den overordnede struktur af koden.

KeyCore: Hjælp til at udnytte fordelene ved AWS-udviklerværktøjerne fuldt ud

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at have de rigtige værktøjer til at hjælpe din udviklingsgruppe med at oprette højkvalitetsapplikationer hurtigt og effektivt. Vores team af professionelle kan hjælpe dig med at vælge og konfigurere de bedste udviklerværktøjer til dine specifikke behov. Vi kan også yde støtte og uddannelse for at hjælpe dit team til at få mest muligt ud af AWS-udviklerværktøjerne. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversættelse af titlen

Multi-kontostrategier og generativ AI-muligheder på AWS

Oprettelse af et sikkert og skalerbart enterprise landing zone

Multi-kontostrategier er arkitektoniske mønstre, der involverer distribuering af belastninger og tjenester på flere konti. Dette gør arkitekturen skalérbar og sikker. DXC Technology har en tankerækkefølge og et rammeværk, som den bruger, når den opbygger et sikkert, robust og skalerbart enterprise landing zone til understøttelse af multi-kontostrategier og forretningsrejser på AWS.

Udnyttelse af Neo4j og Amazon Bedrock

Neo4j er en grafdataplatform, og når den bruges sammen med Amazon Bedrock, tilbyder den overbevisende værdi for virksomheder. Det forenkler videnudtrækningsprocessen, som kan være mere kompleks og manuel med traditionelle NLP-biblioteker. Lær om videnindhentnings- og udtrækningsprocesserne og gennemgå et par retrieval augmented generation (RAG)-applikationsarkitekturer.

Introduktion af Generative AI Center of Excellence

Generative AI Center of Excellence (CoE) er åben for alle partnere inden for AWS Partner Network (APN). Det giver optimerede læringsbaner til at implementere generative AI-løsninger til kunder. AWS mener, at partnere er godt positioneret til at støtte kundebehov, enten gennem konsulentstøtte eller specialprogrammer med integrerede generative AI-funktioner.

Generative AI-trends og muligheder

AWS har for nylig sat sig ned med McKinsey & Company Senior Partner Naveen Sastry for at diskutere generative AI-muligheder og bedste praksis i implementering. Generative AI kan muliggøre 4 billioner dollars økonomisk værdi, som er nævnt i whitepapers. Q & A deler ind i direkte implikationer og hvordan virksomheder kan indfange værdi.

Overgang fra on-premise kunder til SaaS

Flytning af kunder fra on-premise systemer til SaaS-løsninger kan være skræmmende. AWS og AWS Partner Network (APN) har gjort strategiske investeringer for at give softwareudbydere mulighed for at skabe distinkte SaaS-løsninger. Udforsk, hvordan de dyrker en kraftig vækststrategi gennem tilpassede GTM-initiativer, og lær fra de strategier, som andre virksomheder har anvendt for at møde disse udfordringer og trives i SaaS-landskabet.

Skabelse af de rigtige patientresultater

Nøjagtig deling og analyse af patientinformation mellem forskellige udbydere og systemer er afgørende for vellykket patientcentreret pleje. AWS og Accenture samarbejdede om at opbygge en population-skala analyse af cohortsløsning kaldet Accenture Health Analytics (AHA), som indeholder 54 millioner longitudinelle patientdata ved hjælp af en række AWS-tjenester. Det hjælper sundhedsorganisationer med at forbedre patientresultater og reducere leveringsomkostninger.

Låsning af reale tidsdatastrømme

Integration af Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (Amazon MSK) og CockroachDB hjælper med at styre en Apache Kafka-deployment. Dette kan muliggøre realtidsanalyse, event-drevne mikrotjenester og arkivering af data til revisionslogging. Dette indlæg tilbyder en trin-for-trin-guide til at integrere Amazon MSK inden for CockroachDB-platformen.

Automatisering af SaaS-sikkerhedsrisikoer

En SaaS Security Platform (SSP) giver mulighed for centralisering af data på tværs af flere applikationer for at få end-to-end synlighed i din eksponering. DoControl gør det muligt for kunder at accelerere SaaS-sikkerhedsrisiko-kontroller ved hjælp af sin SaaS Security Platform. Lær, hvordan den kan give overblik, overvågning og automatisk afhjælpning til risici, der ofte kan overses.

KeyCore Consulting Services

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder professionelle og managede tjenester. KeyCores avancerede team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opbygge et sikkert og skalerbart enterprise landing zone, udnytte Neo4j og Amazon Bedrock, introducere Generative AI Center of Excellence, overføre on-premise kunder til SaaS, skabe de rigtige patientresultater og låse reale tidsdatastrømme, mens du automatiserer SaaS-sikkerhedsrisici. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversæt det indtastede ovenfor til en titel på dansk

Udforsk Ansys Fluent, Palabos og Level 3 Digital Twin Performance på AWS

Ansys Fluent Performance på AWS

Ansys Fluent, et kraftfuldt ingeniørsimuleringsprogram, kan let udrulle og køre på AWS. Denne post vil diskutere, hvordan man optimerer Fluents ydeevne på AWS, og give vejledning til, hvordan man træffer de rigtige hardwarevalg for at køre Fluentsimuleringer i skyen. Da Ansys Gateway, som er drevet af AWS, kører på forskellige HPC-instanser, giver det brugerne mulighed for at analysere ydeevne- og priskurver for at identificere den bedste instansstype til deres arbejdsbelastninger.

Lattice Boltzmann Simulation med Palabos på AWS

Parallelt Lattice Boltzmann Løser (Palabos), en open source-bibliotek til komputationsmekanik, kan også let udrulle og køre på AWS. Denne post vil diskutere, hvordan man udnytter den nyeste generation af AWS Graviton CPUs i Hpc7g-instanser til Palabos-simuleringer. Det vil give information om den ydeevne, der kan opnås, når Palabos køres på AWS Gravitons-instanser.

Udrulning af Level 3 Digital Twins på AWS

AWS udvikler nye værktøjer, som gør det muligt at udrulle level 3/4-digitale tvillinger hurtigere og lettere. Denne post vil diskutere, hvordan en fletskalibreret level 3-digital tvilling effektivt kan udrulle på AWS. Med hjælp fra AWS Fleet Training kan digitale tvillinger trænes sammen med flåder af virkelige enheder, så de kan præcist forudsige ydeevnen af de enheder, de repræsenterer.

KeyCore & AWS: Opnå optimal ydeevne

Hos KeyCore, den førende danske AWS konsulentvirksomhed, tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres AWS-udrulninger. Vi er meget vidende om AWS og dens mange funktioner og tjenester, og kan hjælpe kunder med at optimere deres skyarbejdsbelastninger for maksimal ydeevne. Hvis du har brug for vejledning til at få de bedste resultater fra Ansys Fluent, Palabos eller level 3-digitale tvillinger på AWS, så kontakt vores hold i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drifts- og Migrationer Blog

Med AWS Config Compliance og Inventory Dashboards får virksomheder et samlet overblik over deres ressourcekonfigurationer og compliance på tværs af AWS-konti, regioner og organisationer. I dette blogindlæg gennemgås de tilgængelige dashboards og widgets, så virksomheder kan få større indsigt i deres ressourcer.

Med Amazon Managed Grafana kan virksomheder hurtigt skabe smukke visualiseringer af deres Amazon Lex-samtalelogdata, så de kan identificere tendenser i kundeinteraktioner, brugerfejl, forespørgsler og andre data.

Ved gennemførelse af flash salg skal virksomheder overveje segmentering af kunder, promoveringsstrategier, lagerplanlægning, kundeoplevelse og tracking og rapportering.

AWS Customer Experience-teamet vil på AWS re:Invent 2023 have informationskiosker i AWS Village og holde sessioner om bedste praksis for drift af arbejdsbyrder i skyen. Derudover vil de informere om den nye AWS Management Console og, hvordan den kan hjælpe organisationer med at strømline deres skyoperations.

Til drift af automatisering kræver det mere end blot at tilføje software eller værktøjer. Det kræver en holistisk tilgang til at skabe et automatisk skymiljø. AWS Managed Services tilbyder bedste praksis for opbygning af en skyautomatiseringspraksis, herunder udvikling af en automatiseringsstrategi, udnyttelse af automatiseringsværktøjer og oprettelse af en kultur med læring og samarbejde.

AWS re:Invent 2023 vil være vært for 96 sessioner om cloud governance og compliance, som dækker emner som adgangskontrol, sikkerhed og policyhåndtering. Desuden vil sessionerne give bedste praksis og tip til, hvordan man sikrer, at organisationer overholder branchereguleringer.

Hos Amazon er driftseffektivitet et grundlæggende værdi. For at støtte dette har Amazon udviklet en standardmekanisme til post-incidentanalyse, kaldet et Correction of Errors (COE)-dokument. Dette dokument hjælper organisationer med at identificere problemer og træffe foranstaltninger for at undgå, at de opstår igen i fremtiden. Dette blogindlæg giver en trinvis vejledning til oprettelse af et COE-dokument.

GPU-drevne Amazon EC2-instancer bliver populære til maskinlæringsarbejdsbyrder. For at sikre effektiv brug af ressourcer, er det vigtigt at overvåge GPU-udnyttelsen. Dette blogindlæg giver et overblik over, hvordan man overvåger GPU-arbejdsbyrder på Amazon EKS ved hjælp af AWS-managed open-source-tjenester som Amazon CloudWatch og Grafana. Derudover diskuterer det, hvordan organisationer kan bruge Amazon CloudWatch Container Insights til forbedret overvågning af deres Kubernetes-kluster.

Virksomheder kan udnytte de indsigter, de får fra AWS Config, Amazon Managed Grafana og Amazon CloudWatch Container Insights, for at få et bedre kendskab til deres ressourcer og sikre, at deres skyoperationer er pålidelige og sikre. KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, kan hjælpe din organisation med at implementere AWS Config, Amazon Managed Grafana og Amazon CloudWatch Container Insights. Ved at udnytte vores professionelle og managede tjenester, kan vi hjælpe din organisation med at udnytte disse tjenester fuldt ud og sikre succesen med dine skyoperationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

AWS er en populær teknologi, der bruges af mange virksomheder til industriell automatisering. Det hjælper også med mediepublikation, e-handel og levering, sundheds- og livsvidenskab. AWS er en god måde at låse op for prædiktiv vedligeholdelse ved hjælp af Amazon Monitron og løse vanskelige udfordringer ved hjælp af oplevelsesbaserede accelerationer. KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der leverer professionelle og administrerede tjenester til vores kunder. Vi kan hjælpe med opsætning og vedligeholdelse af AWS-platformen, så du kan drage fordel af skyteknologi med minimal indsats. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-meddelelser og målrettet markedsføring

Nye afsenderkrav fra Yahoo / Gmail: Sådan kan KeyCore hjælpe

I et skridt for at beskytte brugerinbokse, annoncerede Gmail og Yahoo Mail en ny række krav til e-mail-afsendere, der trådte i kraft fra februar 2024. I denne blogpost gennemgår vi disse ændringer og forklarer, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med Amazon Simple Email Service (Amazon SES) med at overholde denne nye politik.

Hvad er nye krav til e-mail-afsendere?

De nye krav bygger på længe etablerede bedste praksis for e-mail-afsendere. Specifikt kræver Gmail og Yahoo Mail nu afsendere til at:

 • Angiv nøjagtig afsenderoplysninger, herunder både den fysiske adresse og domænenavn
 • Tillad brugere at afmelde sig fra at modtage e-mails med et enkelt klik
 • Sikre, at alle e-mails sendes ved hjælp af godkendte og krypterede forbindelser
 • Omfatte en gyldig fysisk adresse i e-mails

Disse krav er i overensstemmelse med Microsofts annonceringer i 2018 og andre e-mail-udbydere. Derfor bør alle afsendere være fortrolige med disse krav.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med disse nye krav?

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managede tjenester, som kan hjælpe kunder med at overholde disse krav. Vi tilbyder omfattende revisions- og evalueringsydelser, som vil hjælpe kunder med at forstå deres individuelle behov. Desuden kan vi give assistance i migrering til Amazon SES samt tilbyde løbende overvågningsydelser for at sikre overholdelse. Vores hold af eksperter kan også hjælpe med at udvikle skræddersyede løsninger til at imødekomme hver kundes behov.

Ud over vores professionelle tjenester tilbyder KeyCore også managede tjenester, som kan hjælpe kunder med at opnå og opretholde overholdelse af de nye krav. Vores managede tjenester omfatter end-to-end-løsninger som opsætning og konfiguration, datamigrering samt løbende overvågning og vedligeholdelse. Vores managede tjenester giver kunderne også adgang til vores hold af eksperter til support og rådgivning.

Konklusion

Med de nye afsenderkrav fra Gmail og Yahoo Mail skal kunder sikre, at de overholder disse. KeyCore er godt udrustet til at hjælpe kunder med denne opgave, og tilbyder både professionelle tjenester og managede tjenester. Vores hold af eksperter vil hjælpe kunder med opsætning og konfiguration, datamigrering, løbende overvågning og vedligeholdelse. For flere oplysninger om KeyCore og vores tjenester, besøg venligst vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Robotics-blog: Oversæt det ovenstående til et titel på dansk

ANYbotics bruger AWS til at distribuere en global robotarbejdsstyrke til industrielle inspektioner.
Ved at forbinde fysiske og digitale aktiver udnytter virksomheden de nyeste robotteknologier til at skabe en automatiseret og omkostningseffektiv måde at udføre industrielle inspektioner på.

Robotics-as-a-Service (RaaS)

ANYbotics udnytter AWS til at starte Robotics-as-a-Service (RaaS), en cloud-baseret tjeneste, der giver kunder mulighed for at distribuere robotter uden at skulle købe dyre hardware eller investere i infrastruktur. Ved hjælp af AWS kan ANYbotics tilbyde en global robotstyrke, som kan fås sikkert via skyen.

Robotselvstændighed

ANYbotics udnytter også AWS til at muliggøre robotselvstændighed. AWS leverer den nødvendige skyinfrastruktur, som ANYbotics kan udvikle, teste og skalere autonome robotter på. Med AWS kan robotterne trænes i skyen ved hjælp af maskinlærealgoritmer og kan let hentes til brug ude i marken.

Sikkerhed og pålidelighed

AWS leverer den sikkerhed og pålidelighed, som er nødvendig for ANYbotics til at distribuere en global robotstyrke. Med AWS kan robotterne få adgang til skyen sikkert og pålideligt, hvilket gør det muligt for dem at sende data tilbage til skyen til yderligere analyse. Den skybaserede infrastruktur gør det også muligt for ANYbotics hurtigt at skalere deres robotflåde for at imødekomme kundebehov.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe dit firma med at udnytte kraften ved skyen for at distribuere autonome robotter. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, som giver den ekspertise og support, der er nødvendig for at kunne udnytte det fulde potentiale i AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace – Dansk Titel

Forenkling af køberindkøb Workflow-integration med AWS Marketplace

Flere og flere organisationer vender sig mod AWS Marketplace for at købe løsninger til deres software og cloudbaserede tjenester. Dette gør det afgørende at kunne integrere de nødvendige indkøbsworkflows i denne proces. Ved hjælp af udvalgte AWS-funktioner kan organisationer nemt og effektivt styre, hvordan købere bruger deres indkøbsworkflow til deres AWS Marketplace-abonnementer.

Udnyttelse af AWS Marketplace-kataloget

AWS Marketplace tilbyder et omfattende katalog over produkter, som yderligere kan tilpasses til køberens krav. Dette gør det muligt for organisationer at oprette et abonnementskatalog, der indeholder de produkter og tjenester, de ønsker at tilbyde i AWS Marketplace.

Integrering i købers indkøbsworkflow

Organisationer kan integrere deres indkøbsworkflow i AWS Marketplace-abonnementer. Dette giver købere mulighed for at købe produkter og tjenester fra AWS Marketplace-kataloget på en sikker og konform måde. Organisationer kan også konfigurere deres indkøbsworkflow til automatisk at godkende eller afvise købsforespørgsler.

Administrering af abonnementer

Organisationer kan også administrere deres AWS Marketplace-abonnementer. Dette inkluderer muligheden for at administrere fakturering, adgang og brug til hvert abonnement. Organisationer kan også konfigurere notifikationer til at blive sendt til købere, når deres abonnement udløber.

KeyCore kan hjælpe

Ved KeyCore forstår vi kompleksiteten ved at integrere AWS Marketplace i din organisations indkøbsworkflow. Vores team af AWS-eksperter kan give den vejledning, der kræves, for at sikre, at din organisation kan bruge AWS Marketplace til at købe software og cloudbaserede tjenester på en sikker og konform måde. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesudgivelser, annonceringer og hvordan-man-poster

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, meddelelser og how-to-poster

Opsætning af AWS Private Certificate Authority til udstedelse af certifikater til brug med IAM-roller overalt

Applikationer eller systemer, der fungerer uden direkte brugerinteraktion, har stået over for udfordringer i forbindelse med langlevede kreditord, såsom adgangsnøgler. For at mindske disse risici og følge bedste praksis kan AWS Private Certificate Authority (AWS PCA) bruges til at udstede certifikater, der kan bruges med IAM-roller overalt. Disse certifikater har kort varighed og giver autentificering og autorisation uden brug af langsigtede kreditord. KeyCore kan hjælpe kunder med at opsætte AWS PCA og udvikle bedste praksis for at administrere kortvarige certifikater.

AWS KMS er nu FIPS 140-2 Security Level 3

AWS Key Management Service (AWS KMS) har for nylig offentliggjort, at dens hardware sikkerhedsmoduler (HSMs) er blevet tildelt Federal Information Processing Standards (FIPS) 140-2 Security Level 3-certificering fra U.S. National Institute of Standards and Technology (NIST). Denne certificering tilbyder flere fordele, såsom enklere opsætning og drift for organisationer, der bruger AWS kryptografiske tjenester. KeyCore kan hjælpe kunder med at implementere den nødvendige integration og give råd til at forbedre deres sikkerhedsprocesser.

AWS Wickr opnår FedRAMP Moderate-godkendelse

Amazon Web Services (AWS) har for nylig annonceret, at AWS Wickr har opnået Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP)-godkendelse på niveauet Moderate-påvirkning fra FedRAMP Joint Authorization Board (JAB). FedRAMP er et program på tværs af det amerikanske regerings sikkerhedsadfærd for at fremme sikker skyadoption. KeyCore kan hjælpe kunder med at vurdere, om deres workloads opfylder de nødvendige kriterier for at opnå FedRAMP-godkendelse, og guide dem gennem processen.

Sådan forbedrer du dine sikkerhedshændelsesresponsprocesser med Jupyter-noter

Kunder kan have vanskeligheder med at reagere hurtigt og effektivt på en sikkerhedsbegivenhed. Jupyter-noter giver et fremragende værktøj til standardisering af sikkerhedshændelsesrespons. Det kan hjælpe med at undgå siloer i sikkerhedsanalytikeroperationer og give en platform for hurtigere respons. KeyCore kan bistå kunder med implementering af Jupyter-noter til deres sikkerhedshændelsesresponsprocesser samt rådgive om yderligere forbedringer af sikkerhedsprocesser.

Byg en forældelsestjeneste til forretningsapplikationer ved hjælp af Amazon Verified Permissions

Amazon Verified Permissions er designet til at forenkle processen med at administrere tilladelser inden for en applikation. Dette blogindlæg hjælper kunder med at forstå, hvordan tjenesten kan anvendes til forskellige forretningsuse cases. KeyCore kan hjælpe kunder med at forstå og vurdere deres forretningsuse cases og guide dem gennem processen med at implementere Amazon Verified Permissions for at oprette en forældelsestjeneste.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af Erhvervslivet

Opnå sikkerhed og forbedret produktivitet med AWS AppFabric og Amazon Security Lake

Overvågning af auditlogdata fra software-as-a-service (SaaS) applikationer er afgørende for at hjælpe sikkerhedsanalytikere og IT-administratorer hurtigt at identificere og reagere på potentielle korporative sikkerhedstrusler. Studier har vist, at organisationer typisk licenser over 100 SaaS-applikationer, men dataformaterne for hver SaaS-applikation er forskellige og kan gøre det besværligt at opnå de ønskede sikkerhedsindsigter.

Lette techoverbelastning med AWS AppFabric

Virksomheder licenser og administrerer mange software-as-a-service (SaaS) applikationer, hvor nogle udvikler flere end 100 applikationer årligt til kommunikation, finanser, indholdsstyring og kunderelationer. Organisationer har store forventninger om, at disse specifikke applikationer vil gøre deres medarbejdere mere produktive, men applikationerne er ofte ikke kompatible med hinanden, hvilket skaber problemer med både sikkerhed og produktivitet.

AWS har bemærket dette problem og tilbyder AWS AppFabric som løsning. Denne teknologi giver et ensartet lag for at hjælpe virksomheder med at forbinde SaaS-applikationer, hvilket skaber en sikker, komplet og integreret oplevelse for medarbejdere. Derudover giver AppFabric IT-administratorer mulighed for hurtigt at implementere og vedligeholde applikationer uden at skulle have et omfattende kodningskendskab.

Innover SaaS Applikationer med AI for forbedret produktivitet

Organisationer tilpasser og forbedrer deres applikationsstak for at udnytte deres medarbejderes bedste arbejde mest muligt, men dette kan være udfordrende. Applikationer forbinder ofte ikke og fungerer i deres egne datasiloer, hvilket gør det svært for medarbejdere at administrere, få adgang til, dele og oprette de data, de har brug for.

AI kan hjælpe med dette problem. Ved at give et samlet lag, kan AI-teknologi øge effektiviteten af ​​SaaS-applikationer, så medarbejdere hurtigere kan få adgang til og dele dataene, de har brug for. AI kan også bruges til at analysere data og identificere områder, hvor forbedringer kan foretages for at øge produktiviteten.

Forenklet observerbilitet af SaaS App-data med AWS AppFabric

Da virksomheder gradvist overgår til digital drift, stiger efterspørgslen efter software-as-a-service (SaaS) applikationer, der hjælper med medarbejderkommunikation og samarbejde. Studier har fundet, at store organisationer licenser, gennemsnitligt, mere end 100 applikationer.

For at sikre sikkerhed og produktivitet, skal sikkerheds- og IT-fagfolk kunne observere alle data fra alle applikationer. AWS AppFabric kan hjælpe med denne proces og giver en enkelt platform til overvågning af data fra alle de forskellige applikationer. Det giver også IT-administratorer mulighed for hurtigt at implementere og vedligeholde applikationer uden behov for omfattende kodningskendskab.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi den ekspertise og erfaring til at hjælpe organisationer med at udnytte kraften af ​​AWS-teknologier som AWS AppFabric for at øge medarbejderproduktiviteten og sikkerheden. Vores team af AWS Certified Solutions Architects og Cloud Practitioners kan give den nødvendige vejledning og støtte til at hjælpe organisationer med at få mest muligt ud af SaaS-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Amazon Web Services (AWS) har hjulpet sundhedsorganisationer med at løse deres dataudfordringer under COVID-19-pandemien. Fire stater har brugt innovative Health Information Exchanges (HIE) til at forbedre offentlig sundhed. HIE er et sikkert system, der bruges til at dele data mellem sundhedsudbydere og sikre, at patientens sundhedsdata er ajourførte og korrekte. AWS gør det muligt for HIE at gemme og behandle store mængder data hurtigt, hvilket hjælper med at give bedre tjenester til offentlige sundhedsorganisationer.

USAID flyttede til skyen for at forenkle deres transkriberingsproces for lederens offentlige udtalelser. Organisationen samarbejdede med AWS-partnern CloudShape for at oprette en løsning med Amazon Transcribe. Denne AI-drevne tjeneste fra AWS hjælper agenturet med at transkribere og offentliggøre udtalelser på få minutter, hvilket sparer tid og penge.

Data er nøglen til at løse de nuværende vandudfordringer, og skyen kan spille en vigtig rolle i at støtte organisationer, der arbejder på løsninger. Canadian non-profit organisation DataStream har oprettet en online platform med AWS, der tillader organisationer at dele information om friskvandshelbred. Denne platform giver organisationerne de nødvendige ressourcer og adgang til data til at støtte vandforvaltningsinitiativer.

Regeringen i Canada (GC) kan bruge AWS til at flytte arbejdsbyrder til produktion i AWS Canadian Regions. Dette kræver, at deres arbejdsbyrder gennemgår Security Assessment & Authorization (SA & A) -processen. Med hjælp fra AWS og Deloitte kan GC-kunder hurtigere udvikle applikationer til støtte for digital modernisering.

Organisationer indenfor sundhedspleje, livsvidenskab, befolkningssundhed og offentlig sundhed kan bruge AWS til at modernisere deres datainfrastruktur, samle deres data og innovativt arbejde hurtigere med teknologier som AI / ML. AWS giver vejledning om, hvordan sundhedsudbydere kan forbedre patientpleje ved at oprette befolkningssundhedssystemer. KeyCore kan hjælpe sundhedsudbydere med at få adgang til data og arkitekturvejledning, der gør det muligt for dem at forbedre patientplejen.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Internet of Things på AWS – officiel blog”

I dag annoncerede AWS den generelle tilgængelighed af udvidede industrielle protokolunderstøttelse til AWS IoT SiteWise, en managed service, der gør det nemt at indsamle, lagre, organisere og overvåge data fra industrielle udstyr i stor skala. AWS IoT SiteWise Edge, en funktion i AWS IoT SiteWise, udvider skyen til kanten og giver mulighed for dataindsamling og analyse ved industrikilden.

Forenkling af protokolintegration

Ved tilslutning til industrielle aktiver er valg af protokol afgørende for interoperabilitet og skalabilitet. Med lanceringen af AWS IoT SiteWise-support til 10 yderligere protokoller, herunder EtherNet / IP, Modbus, Profibus, PROFINET, Omron FINS, Siemens S7 og DNP3, gør AWS det lettere for kunder at integrere med eksisterende industrielle systemer og låse op for indsigter fra deres produktion, fremstilling og montageprocesser. AWS IoT SiteWise understøtter nu et bredt sæt af industrielle protokoller, hvilket forenkler processen med at tilslutte og administrere industrielle aktiver.

Domatica-integration

AWS annoncerede også en integration med Domatica EasyEdge, et smart gateway-produkt, der giver kunderne mulighed for nemt at tilslutte deres eksisterende industrielle aktiver og sikkert sende data til skyen. Domatica EasyEdge understøtter et bredt udvalg af protokoller, der giver kunderne fleksibiliteten til nemt at tilslutte til deres industrielle aktiver med deres eksisterende infrastruktur.

Kombinering af industridata med forretningsprocesser

AWS IoT SiteWise og Domatica EasyEdge hjælper kunderne med effektivt at tilslutte industrielle aktiver til deres industrielle processer og systemer. Denne integration giver kunderne mulighed for nemt at indsamle og behandle data fra industrielle aktiver og få adgang til dataene i realtid. Med muligheden for hurtigt at få adgang til, analysere og visualisere data fra industrielle systemer, er kunderne bedre i stand til at træffe mere informerede og tidlige beslutninger.

KeyCore som din AWS IoT-partner

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, der hjælper dig med dine AWS IoT-projekter. Vi forstår kompleksiteten i industriel IoT og kan hjælpe dig med at oprette en effektiv strategi til indsamling, analyse og udnyttelse af dine industrielle data. Vores erfarne team af AWS-eksperter vil arbejde sammen med dig om at designe, implementere og vedligeholde dine AWS IoT-løsninger. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvad KeyCore kan gøre for dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

AWS open source-projekt Kani lykkes med at ændre opfattelsen, effektiviteten og brugervenligheden af ​​verifikationsværktøjer, der tidligere blev betragtet som besværlige eller uden for rækkevidde. Kani er et open source typebaseret verifikationsværktøj, der hjælper udviklere med at skrive bedre software i Rust. Rust er et sprog designet til at være hukommelses-sikkert, sikkert og hurtigt. Det bliver mere og mere populært til softwareudviklingsprojekter på grund af dets fokus på at muliggøre udviklere at skrive korrekt og sikkert kode.

Kani er et open source verifikationsværktøj, der gør det lettere for udviklere at skrive bedre kode ved hjælp af Rust-funktioner. Værktøjet er designet til at bruges med Rust-projekter, og det er designet til at hjælpe udviklere med at identificere potentielle fejl i deres kode. Kani er specifikt designet til at hjælpe udviklere med at skrive kode, der er både sikrere og mere pålidelige. Det gør dette ved at give et typebaseret miljø, der giver udviklere mulighed for hurtigt at finde og rette potentielle problemer i deres kode.

Kani giver også udviklere indsigt i, hvordan deres kode interagerer med andre dele af systemet. Dette hjælper dem med bedre at forstå konsekvenserne af den kode, de skriver, hvilket gør det muligt for dem at skrive sikrere og mere pålidelig kode. Kani giver også udviklere indsigt i ydeevnen af ​​deres kode, hvilket gør det muligt for dem at optimere for ydeevne.

Open source verifikationsværktøjet Kani fra AWS er et kraftfuldt værktøj, der hjælper udviklere med at skrive bedre software i Rust. Det giver udviklere den indsigt, de har brug for til at skrive bedre kode, og det giver dem værktøjerne, de har brug for til at sikre, at deres kode er både sikker og pålidelig. Dette værktøj er et vigtigt skridt fremad for at hjælpe udviklere med at lykkes i Rust-udviklingsprojekter.

Hos KeyCore er vi glade for at være vidner til udviklingen af ​​Kani og mulighederne, det tilbyder Rust-udviklere. Vi leverer professionelle services og managed services, der udnytter Kani og andre open source verifikationsværktøjer samt AWS-tjenester. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at udnytte Kani og andre open source verifikationsværktøjer til at skrive bedre software i Rust. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit Rust-udviklingsprojekt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top