Opsummering af AWS blogs for uge #46 i 2023

I uge 46 publiserede AWS 151 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og applikationsstreaming

Skrivebords- og applikationsstreaming

Fordelene ved Virtual Desktop Infrastructure

Vores team hjælper IT-teams med at give fjern- og hybridarbejdere pålidelig adgang til de data og programmer, de har brug for at udføre deres arbejde, samtidig med at de skal håndtere begrænsninger på flere fronter. Centralisering af beregninger for tekniske brugere gennem virtuelle skriveborde gør det muligt for organisationer at stoppe provisionering af dyre bærbare computere, sende dem verden over og bekymre sig om, hvordan de skal hentes tilbage. Amazon WorkSpaces er en sikker, fuldt administreret og fuldstændigt vedvarende skrivebords-tjeneste. Med Amazon WorkSpaces kan brugere hurtigt oprette cloudbaserede virtuelle skriveborde fra hvor som helst og på ethvert understøttet enhed. Som en administreret tjeneste behøver IT-teams ikke at bekymre sig om at anskaffe og vedligeholde deres egen komplekse infrastruktur og styresystem.

Forbedring af sikkerhed og effektivitet med AWS EUC-løsninger

AWS End User Computing (EUC) løsninger giver en klar vej til forbedring af sikkerhed og effektivitet ved håndtering af udviklerskriveborde. Disse løsninger giver besparelser og vedligeholdelse af arbejdsbelastninger i skala, og giver organisationer mulighed for at bruge cloud-native teknologier til at øge deres agilitet og pålidelighed. Yderligere kan Ansible bruges til at distribuere og administrere Amazon WorkSpaces-applikationer.

Genomics England udnytter fordelene ved AWS WorkSpaces

Genomics England, en leder inden for menneskelig genomforskning, bruger de kraftfulde funktioner i Amazon WorkSpaces til at forbedre forskeroplevelsen. Amazon WorkSpaces giver skalering, sikkerhed og kostnadsoptimering, hvilket gør det muligt for Genomics England hurtigt at oprette cloudbaserede virtuelle skriveborde, som brugerne kan få adgang til fra hvor som helst og på ethvert understøttet enhed.

KeyCore kan hjælpe med at optimere dit skrivebords- og applikationsstreaming

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten involveret i at håndtere fjernarbejdere, og vi er stolte af at være leder inden for AWS-skyløsninger. Vores ekspertkonsulenter kan hjælpe med at optimere processen med at oprette AWS EUC-løsninger, herunder Amazon WorkSpaces, til din organisation. Vi kan hjælpe med at øge organisationens agilitet, pålidelighed og kostnadsoptimering, samtidig med at det giver fjernarbejdere og hybridarbejdere adgang til de data og programmer, de har brug for at udføre deres arbejde. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps blog: Oversætning af inputs

Brug af Amazon CodeCatalyst med Amazon Virtual Private Cloud

Amazon CodeCatalyst er en integreret tjeneste til softwareudviklingsteams, der adopterer continuous integration- og deployment-praksis i deres softwareudvikling. Med CodeCatalyst kan teams planlægge arbejde, samarbejde om kode og opbygge, teste og implementere applikationer med CI/CD-værktøjer.

Integrering af AWS

Amazon CodeCatalyst-tjenesten kan integreres med AWS for at støtte softwareudviklingshold. Denne integration giver hold mulighed for at udnytte de forskellige AWS-tjenester, der er tilgængelige. Disse tjenester inkluderer Amazon Virtual Private Cloud (VPC), Amazon Simple Storage Service (S3), Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) og mange flere. Kombinationen af AWS og Amazon CodeCatalyst giver holdet en komplet suite af tjenester til softwareudvikling.

Fordelene ved AWS og Amazon CodeCatalyst

Brug af AWS og Amazon CodeCatalyst sammen giver hold en række fordele. Først tilbyder Amazon CodeCatalyst et antal værktøjer til holdets samarbejde og softwareudvikling. Dette inkluderer værktøjer til planlægning af arbejde, skrivning af kode og opbygning, test og implementering af applikationer. Amazon CodeCatalyst giver også teams en komplet suite af CI/CD-værktøjer.

Kombinationen af Amazon CodeCatalyst og AWS gør det også muligt for hold at udnytte de forskellige AWS-tjenester. Dette inkluderer tjenester som Amazon VPC, Amazon S3 og Amazon EC2. Denne integration gør det muligt for teams at udnytte den fulde suite af AWS-tjenester, der er tilgængelige.

KeyCores professionelle services

KeyCore tilbyder professionelle services til softwareudviklingshold, der bruger Amazon CodeCatalyst og AWS. Vores team af erfarne AWS-ingeniører kan hjælpe hold med at oprette deres softwareudviklingsproces fra bunden, herunder opsætning af Amazon CodeCatalyst og integration med AWS. Vi kan også hjælpe hold med at optimere deres eksisterende softwareudviklingsproces og identificere områder, hvor ydeevnen kan forbedres.

For hold, der har brug for hjælp til at administrere deres softwareudviklingsproces, kan KeyCore tilbyde managed services. Vores managed services-team kan hjælpe hold med at administrere deres CI/CD-proces, overvåge deres applikationer og sikre, at deres applikationer kører optimalt.

Ved at bruge Amazon CodeCatalyst og AWS sammen kan hold udnytte de forskellige værktøjer og tjenester, der er tilgængelige. KeyCore kan hjælpe hold med at komme i gang og sikre, at deres applikationer kører optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om vores professionelle og managed services.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Automatisering af opdateringsprocessen for et klynget SAP HANA-database ved hjælp af nZDT og Ansible

Introduktion

SAP HANA er databasen for alle nye SAP-implementeringer og er det eneste valg for den forudseelige fremtid, da SAP stopper den generelle support for alle ikke-HANA-baserede systemer inden 2027. Automatisering af databaseopdateringer er afgørende for at reducere Total Cost of Ownership (TCO), især for kunder, der skal administrere et stort antal databaser. Behovet for automatisering er større, da SAP HANA opdateres hurtigt med nye funktioner, hotfixes og nye versioner. Med Automated Update Framework (nZDT) og Ansible kan en klynget SAP HANA-databaseopdateringsproces automatiseres.

Automateret Update Framework (nZDT)

Automated Update Framework (nZDT) blev skabt af SUSE for at administrere opdateringsprocesserne for SAP HANA-databaseklynger. nZDT bruger Ansible-automatisering til at give et rammeværk til opdatering og opgradering af databaser. Frameworket understøtter systemopdateringer på værtsniveau og databaseopdateringer på klyngeniveau.

Ansible

Ansible er en kraftfuld automationsmotor, der kan bruges til at styre opdateringsprocessen for en databaseklynge. Ansible leverer de automatiseringsfunktioner, der er nødvendige for at fuldføre nZDT-opdateringen. Med Ansible kan nZDT bruges til at styre opgaver såsom udrulning af opdateringer, genstart af knuder og bagendsoverførsler.

Fordele

Den primære fordel ved at bruge nZDT og Ansible til at administrere opdateringsprocessen for et klynget SAP HANA-database er, at det eliminerer behovet for manuel intervention. Med Automated Update Framework kan administratorer administrere processen mere effektivt og med færre fejl. Administratorerne har mere kontrol over opdateringsprocessen og sikrer, at databasen opdateres til tiden med minimeret nedetid. Derudover kan administratorerne udnytte automatiseringsfunktionerne i Ansible til at udføre opgaver såsom udrulning af opdateringer, genstart af knuder og bagendsoverførsler.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i AWS-administrerede tjenester og professionelle tjenester til kunder, der bruger SAP HANA. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig automatiseret opdateringsproces for et klynget SAP HANA-database, og vores team af meget erfarne AWS-rådgivere kan hjælpe dig med at oprette og implementere nZDT og Ansible til din database. Med vores hjælp kan du sikre, at din database er opdateret med de nyeste funktioner, hotfixes og versioner. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Amazon Web Services hjælper dig med at tage hånd om svære maskinlæringsudfordringer

Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS) hjælper dig med at bygge interaktive videooplevelser ved at klare indholdsindtagelse og levering. Amazon Rekognition gør moderatoren lettere og mere præcis. Det kan detektere eksplicitte og antydende indhold og hjælpe dig med at moderere falske positive resultater. Det understøtter også moderatorer for lyd og video.

Retrieval-Augmented Generation (RAG) -rammen, der bruger eksterne data fra flere kilder, hjælper med at optimere generative AI-modeller til erhvervskørsel. LangChain og Amazon SageMaker JumpStart kombineres med MongoDB Atlas semantisk søgning for at give en kraftfuld løsning til organisationer, der ønsker at generere højkvalitets AI-genereret indhold.

Amazon Bedrock er en fuldt administreret tjeneste til eksperimentering med de seneste fundamentale modeller (FM’er) for at skabe hurtigere og bedre kundeserviceløsninger. Det hjælper dig med altid at være opdateret med de mest opdaterede modeller og også give en kraftfuld platform til forbedring af modellænge.

Philips har brugt Amazon Web Services (AWS)-tjenester til at hjælpe sundheds- og life science-virksomheder med at forbedre patientplejen, og har nu oprettet et MLOps-platform ved hjælp af Amazon SageMaker. Denne platform dirigerer dusinvis af AWS-tjenester og hjælper med at accelerere udviklingen af ​​AI-baseret sundhedsløsninger.

Whisper er et kraftfuldt automatisk talegenkendelsessystem (ASR), men det har begrænsninger, når det kommer til sprog med få ressourcer. For at afhjælpe dette kan Whisper-modeller finjusteres og distribueres med Amazon SageMaker og LoRA. Denne proces hjælper med at forbedre modellens ydeevne på sprog med få ressourcer.

Brug af maskinlæring (ML) til bestemmelse af boligværdi er et klassisk eksempel. Denne post ser på brugen af ​​en open source-model specielt designet til opgaven med visuelt spørgsmålsbesvarelse (VQA). VQA giver dig mulighed for at stille spørgsmål til et foto og modtage svar på almindeligt sprog. Fundamentale modeller giver en kraftfuld måde at forbedre modellens nøjagtighed.

AutoML hjælper dig hurtigt med at udlede generelle indsigter fra data. Det reducerer også tiden til udvikling, træning og implementering af den rigtige model. Amazon SageMaker Automatic Model Tuning giver dig mulighed for at implementere brugerdefinerede AutoML-job ved hjælp af foruddefinerede algoritmer til yderligere optimering.

Llama 2 er et avanceret auto-regressivt sprogmodel baseret på en transformergrund og tilpasset til forskellige anvendelser i både kommercielle og forskningsdomæner. Nu kan du finjustere og distribuere Llama 2-modeller med Amazon SageMaker JumpStart ved hjælp af enten Amazon SageMaker Studio UI eller SageMaker Python SDK. Dette giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udnytte kraften af generative opgaver.

Principal Financial Group er et etableret finansielle servicesfirma, der bruger analytics af nær-realtidsstørrelse på virksomhedsniveau for at levere en problemfri og hyperpersonlig omnichannel-kundeoplevelse. Virksomheden bruger AWS Post Call Analytics-løsningen til at udtrække indsigter fra kundeinteraktioner.

Visuelle påmindelser inkluderer rammer og masker, der skal vejlede visionmodeller og generere relevante og præcise resultater, især nyttige i selvkørende applikationer.

Indholdsmoderatorer ansættes ofte til at gennemgå brugergenereret indhold og sikre, at det er sikkert og i overensstemmelse. Amazon Comprehend toxicity detection hjælper dig hurtigt og præcist med at markere skadeligt indhold i onlinefællesskaber.

Du kan nu finjustere og distribuere Mistral-tekstgeneratormodeller på SageMaker JumpStart ved hjælp af Amazon SageMaker Studio UI med et par klik eller ved hjælp af SageMaker Python SDK. Dette giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udnytte kraften af ​​generativ opgave.

Store sprogmodeller (LLM’er) er kraftfulde værktøjer til opdagelse af fake news og disinformation. LLMs bruges til at identificere falsk, fremstillet eller bevidst misvisende information. De bruges også til at hjælpe indholdsmoderatorer hurtigt med at opdage og fjerne skadeligt indhold fra onlineplatforme.

Model management for LoRA fine-tuned modeller ved hjælp af Llama2 og Amazon SageMaker hjælper dig med hurtigt og effektivt at udnytte kraften af ​​generativ AI.

Amazon Personalize hjælper virksomheder med at udnytte deres data med ML-drevet personliggørelsestjeneste for at forbedre kundeoplevelsen. Du kan bruge Amazon Personalize til at implementere personlige anbefalinger i realtid og hjælpe med at øge omsætningen og brandlojaliteten.

Retrieval-Augmented Generation (RAG) er en populær teknik til opbygning af spørgsmålsbesvarende systemer, der bruger en ekstern vidensdatabase. For at forbedre LLM-responser i RAG-brugssager kan du interagere med brugeren for at sikre, at systemet svarer nøjagtigt.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at udnytte Amazon Web Services bedst muligt til dine maskinlæringsprojekter. Vores erfarne AWS-konsulenter har en dyb forståelse af AWS og har kendskab til AWS-tjenester som Amazon Rekognition, Amazon SageMaker, Amazon Bedrock, Amazon Comprehend og Amazon Personalize. Vi kan også hjælpe dig med at implementere MLOps-platforme og finjustere dine modeller til bedre ydeevne. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Udgivelser

Meddelelser, opdateringer og lanceringer – november 2023

Glædelig fødselsdag, Amazon CloudFront: 15 års udvikling og internetfremgang

Amazon CloudFront blev lanceret for 15 år siden, og har siden været en meget vellykket service for udviklere. Det giver fleksibilitet og ydeevne til globalt distribuerede applikationer. Med Amazon S3 kan udviklere opbygge kosteffektive applikationer, der er pålidelige og ydeevne-orienterede for brugere over hele planeten.

Ny – lange stemmer til Amazon Polly

Tre nye stemmer er nu tilgængelige for Amazon Polly, drevet af et langformsmotor. De er naturlige og udtryksfulde, med passende pauser, vægt og tone. Det underliggende maskinlæringsmodel udtrækker betydning fra teksten og kan bruges til blogindlæg, nyhedsartikler, træningsvideoer og markedsføringsindhold.

Byg AI-apps med PartyRock og Amazon Bedrock

Du kan nu bruge PartyRock.aws til at eksperimentere og lære om generativ AI, bygge mini-apps og endda dele dem med venner. Du behøver ikke at skrive kode eller oprette en AWS-konto. Du kan starte med en app-skabelon eller en tom lærred og blive kreativ med AI-genereret indhold.

Ny – Amazon EBS Snapshot Lock

For at sikre, at kravene til databevaringspolitikker er opfyldt, kan du nu låse individuelle Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS)-snapshots. Låste snapshots kan ikke slettes, før låsen udløber eller frigives, hvilket giver beskyttelse mod uheldig eller ondsindet sletning, herunder ransomware-angreb.

Ny – søgning på flere konti i AWS Resource Explorer

AWS Resource Explorer giver nu mulighed for at søge efter ressourcer, såsom Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser, Amazon Kinesis-data strømme og Amazon DynamoDB-tabeller, på tværs af AWS-regioner og konti inden for organisationen med kun et par minutters opsætning.

Ny – AWS Audit Manager understøtter nu første tredjeparts GRC-integration

AWS Audit Manager har føjet evnen til at indsamle beviser til at vise, at kundens politikker, procedurer og aktiviteter er på plads, og at de har været i drift i en bestemt periode. Denne integration understøtter tredjeparts governance, risiko- og overholdelses (GRC) platforme.

AWS Glue Data Catalog understøtter nu automatisk kompaktering af Apache Iceberg-tabeller

AWS Glue Data Catalog har nu kapacitet til automatisk at komprimere transaktionelle tabeller i Apache Iceberg-format, hvilket gør det muligt for kunder at holde deres transaktionelle data nøjagtige og ajour. Dette opnås gennem brug af metadata og optimeringsstrategier.

Mød den sidste kohort af AWS Heroes i år

Vi er glade for at annoncere den sidste kohort af AWS Heroes for 2023. Disse tekniske eksperter er passionerede omkring at hjælpe deres lokalsamfund med at komme hurtigere i gang på AWS, og vi er begejstrede over at have dem med i AWS Heroes-programmet.

Amazon Bedrock giver nu adgang til Meta’s Llama 2 Chat 13B-model

Amazon Bedrock tilbyder nu den næste generation af store sprogmodeller (LLM) fra Meta, Llama 2 Chat 13B-modellen. Organisationer i alle størrelser kan nu få adgang til den via en fuldt administreret API.

Amazon Bedrock giver nu adgang til Cohere Command Light og Cohere Embed engelske og flersprogede modeller

Amazon Bedrock tilbyder nu Cohere Command Light og Cohere Embed engelske og flersprogede modeller. Disse modeller kan bruges til at generere tekst, opsummere, søge, klyngedanne, klassificere og bruge Retrieval Augmented Generation (RAG).

AWS ugentlig opsamling – CloudFront sikkerhedskontrolpanel, EBS-snapshots forbedringer og meget mere

Lanceringerne af nye AWS-funktioner sidste uge inkluderede Amazon Aurora zero-ETL-integration med Amazon Redshift, Amazon EBS snapshots-forbedringer, CloudFront sikkerhedskontrolpanel og meget mere. Med lanceringen af disse nye tjenester kan kunder drage fordel af forbedret ydeevne, øget sikkerhed og bedre omkostningsoptimering til deres applikationer.

Hos KeyCore kan vores AWS-certificerede Solutions Architects og DevOps Engineers hjælpe dig med at udnytte de nye AWS-tilbud. Vores team af eksperter vil hjælpe dig med at planlægge og udføre en vellykket migration og implementering af de nye tjenester, sikre bedste praksis og maksimere potentialet af de nye funktioner. Kontakt os i dag for hjælp til at bruge disse nye tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Containere på Amazon EKS

Forbedret VPC-fleksibilitet med Amazon EKS

Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) tilbyder brugerne en stor fleksibilitet i opsætningen af ​​deres klynger. Før opsætningen af ​​klyngen kan parametre som Kubernetes-version, VPC og undernetværk, og logning indstillinger specificeres. Efter oprettelsen kan brugerne nemt ændre og justere forskellige indstillinger, såsom sikkerhedsgrupper. Dette gør det nemmere end nogensinde at oprette en tilpasset klynge, der fungerer bedst for et bestemt use case.

Optimer AZ Traffic-omkostninger med Amazon EKS og Karpenter

Når de kører på Amazon EKS, kan virksomheder støde på forskellige udfordringer, såsom omkostninger forbundet med Cross Availability Zone (AZ) trafik, og vanskeligheder i forbindelse med at opnå problemfri skalering og tilrettelæggelse af instanser der passer til noder. Karpenter, en open-source cluster autoscaler, hjælper med at løse disse problemer. Den virker ved at konfigurere en brugerdefineret ressource kaldet Provisioner, som sætter begrænsninger for de noder, der er nødvendige for klyngen.

Skalerbare begivenhedsstyrede arbejdsbyrder med KEDA og Karpenter

Amazon EKS er et styret container orchestration platform, perfekt til at udrulle container-baserede applikationer. Ved at integrere Kubernetes Event-Driven Autoscaling (KEDA) med Karpenter hjælpes det effektivt med at styre begivenhedsstyrede arbejdsbyrder. Med KEDA kan virksomheder nyde skalering uden at skulle betale for ubrugte ressourcer.

Kør Amazon EKS på RHEL Worker Nodes

Amazon Elastic Kubernetes Services (EKS) giver en glimrende abstraction fra at styre Kubernetes control plane og data plane noder. AWS tilbyder managed Amazon Machine Images (AMIs) til forskellige operativsystemer, herunder Amazon Linux 2, Bottlerocket, Windows Server og Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Med RHEL kan kunderne drage fuld fordel af EKS til at køre deres arbejdsbyrder.

Amazon EKS Sessioner ved AWS re:Invent 2023

AWS re:Invent 2023 vil have en hel bane dedikeret til Kubernetes og cloud-native emner. For at gøre det lettere at finde den rigtige session, har re:Invent-kataloget grupperet sessioner efter fokusområde – hvilket gør det lettere at opdage og vælge de rigtige sessioner for dig.

HPE Aruba Networking på Amazon EKS

HPE Aruba Networking EdgeConnect Cloud Orchestrator er en cloud-native Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) orchestrator inden for HPE Arubas netværksportefølje. Ved at udnytte Amazon EKS, kunne HPE Aruba Networking modernisere deres system og effektivt styre deres arbejdsbyrder.

Lever Namespace som en tjeneste Multi Tenancy for Amazon EKS

Karpenter er en open-source cluster autoscaler, der virker ved at konfigurere en brugerdefineret ressource kaldet Provisioner. Det hjælper kunderne med at forbedre effektiviteten og omkostningerne ved at køre arbejdsbyrder i deres klynger. Derudover hjælper Karpenter med at levere Namespace som en tjeneste multi tenancy for Amazon EKS, hvilket gør det nemmere for virksomheder at styre deres data og arbejdsbyrder.

KeyCore og Amazon EKS

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres Amazon EKS-klynger. Vores team af AWS Certified Solutions Architects og DevOps-eksperter kan hjælpe med at konfigurere og administrere dine EKS-klynger og give support og vejledning til alle dine cloud-native behov. Kontakt os i dag og få mest muligt ud af dine Amazon EKS-klynger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om Amazon Web Services Quantum-teknologier

Goldman Sachs og AWS har netop frigivet en pioneragtig ny kvantealgoritme til porteføljeoptimering. I dette indlæg diskuterer vi de væsentligste konklusioner fra papiret.

Hvad er porteføljeoptimering?

Porteføljeoptimering er en metode til at opnå den optimale kombination af aktiver til et givent investering. Ved at undersøge afkastet på investeringen af en portefølje mod flere kriterier som risiko og afkast, kan en portefølje optimeres til både risiko og afkast.

Kvantealgoritmen

Den kvantealgoritme som Goldman Sachs og AWS har udviklet, bruger kvantemekaniske principper til at beregne den optimale porteføljeallokering til en investering. Denne algoritme giver et effektivt svar på et optimeringsproblem, som ville være for vanskeligt for traditionelle computere. Kvantealgoritmen er i stand til at beregne den optimale porteføljeallokering på et brøkdel af den tid det ville tage på en klassisk computer.

Fordelene ved algoritmen

Kvantealgoritmen tilbyder en række fordele over traditionelle metoder til porteføljeoptimering. Den er i stand til hurtigt og nøjagtigt at beregne den optimale porteføljeallokering uden behov for omfattende data eller komplekse beregninger. Desuden giver algoritmen et indblik i de forskellige investeringsmuligheder, som tilgængelige, og kan bruges til at træffe bedre informerede beslutninger om investeringer.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore har vi et team af AWS-eksperter, der er erfarne i at designe, udvikle og implementere avancerede løsninger til komplekse porteføljeoptimeringsproblemer. Vores team kan hjælpe dig med at designe og implementere en kvantealgoritme til porteføljeoptimering, der er tilpasset dine virksomheders behov.

Vi har de nødvendige færdigheder og erfaringer til at hjælpe dig med at få det bedste ud af kvantecomputing og sikre, at du opnår det ønskede afkast. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte kraften af kvantecomputing til at optimere din portefølje.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle databasedagbog

Nye funktioner, der forbedrer tilgængeligheden på Amazon RDS-databasearkinstanser

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) giver kunderne en nem at bruge, administreret databaseservice. Amazon RDS til MySQL og Amazon RDS Custom til SQL Server tilbyder nu flere funktioner for at forbedre tilgængeligheden, herunder Group Replication-plugin til aktiv/aktiv-replikering, AWS Glue Data Catalog og Amazon Keyspaces (til Apache Cassandra) fryset samlinger. Desuden tilbyder Amazon RDS til SQL Server nu optimerede funktioner til SQL Server 2022.

Optimer mindre versionsoppgraderinger og systemvedligeholdelsesopdateringer med Amazon RDS

Amazon RDS-deploymenter med Multi-AZ med to læsbare standbys understøtter nu typisk 1 sekund eller mindre skrive nedetid til mindre versionsoppgraderinger og systemvedligeholdelsesopdateringer, når de bruges med Amazon RDS Proxy, PgBouncer eller Advanced JDBC Wrapper Driver. Desuden understøtter Amazon ElastiCache for Redis 7.1 nu over 500 millioner anmodninger pr. sekund pr. klynge.

Migrering fra Oracle til Amazon RDS for Oracle

Organisationer kan nu bruge Oracle Data Pump og AWS Database Migration Service (AWS DMS) til at migrere deres Oracle-databaser, der kører lokalt eller på Amazon EC2, til Amazon RDS for Oracle. Desuden kan kunderne bruge AWS Application Auto Scaling til at planlægge skalering for Amazon Aurora-replikker.

Sikr dine data med Amazon RDS

Kunder i højt reguleringsindustrier kan udnytte de indbyggede sikkerhedsfunktioner i SQL Server for at opfylde deres lovmæssige og kompilanskrav, når de migrerer deres database til AWS Cloud. Amazon RDS Custom for SQL Server understøtter nu transparent data kryptering (TDE) og kolonne-niveau kryptering (CLE) for data på hvile og kunderne kan konfigurere Linked Servers på Amazon RDS Custom for SQL Server. Desuden kan kunderne bruge AWS VPC Reachability Analyzer til at fejlfinde netværksforbindelser til Amazon RDS Custom-databaser.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Kunderne kan udnytte Amazon RDS til at oprette sikre, yderst tilgængelige og optimerede databasearkinstanser. KeyCore kan hjælpe kunderne med at designe og migrere deres databaser til Amazon RDS og udnytte alle de nye funktioner, der er tilgængelige for at forbedre tilgængeligheden og sikkerheden. Vi kan også hjælpe kunderne med at fejlfinde netværksforbindelsesproblemer og optimere mindre versionsoppgraderinger og systemvedligeholdelsesopdateringer. Desuden kan KeyCore hjælpe kunderne med at tegne deres datamodeller ved hjælp af generativ kunstig intelligens for Amazon Neptune.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Dream11 har bygget en multi-tenant brugergodkendelsestjeneste på Amazon EKS, en fuldt administreret Kubernetes-tjeneste, der kører på AWS. Denne tjeneste giver Dream11 mulighed for at godkende brugere på flere klynger ved hjælp af en enkelt tjeneste.
Dream11’s ingeniørteam har co-forfattet et blogindlæg, der forklarer, hvordan de opbyggede den multi-tenante brugergodkendelsestjeneste. Ifølge blogindlægget brugte holdet EKS til at oprette to klynger – en testklynge og en produktionsklynge. Derefter blev godkendelsestjenesten implementeret på testklyngen og testet, før den blev implementeret på produktionsklyngen. Holdet sikrede også, at godkendelsestjenesten var i stand til at håndtere flere klynger og give den samme konfiguration til godkendelse af brugere på tværs af klynger.
Multi-tenant brugergodkendelsestjenesten sat op af Dream11 giver et antal fordele. Først giver det Dream11 mulighed for at godkende brugere på flere klynger ved hjælp af en enkelt tjeneste. Dette giver brugerne en mere sammenhængende og konsistent oplevelse, når de bruger platformen.
Godkendelsestjenesten forbedrer også Dream11’s sikkerhed. Godkendelsestjenesten sikrer, at brugerdata er sikre og private. Desuden er godkendelsestjenesten designet til at være højt skalerbar, så Dream11 kan håndtere øget efterspørgsel.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Udlåsning af potentialet hos neurodiverse talent gennem AWS træning og certificering

Teknologibranchen har set en stor efterspørgsel efter større inklusion og tilgængelighed i de seneste år, hvilket har ført til en mere diversificeret arbejdsstyrke. Et sådant initiativ er ITvitae, Rabobank og AWS Training and Certification-partnerskabet, der fokuserer på at give specialiseret træning til neurodiverse talent. Dette er eksemplificeret af succesen hos personer som Rebecca de Jong, der gennemførte ITvitae med to AWS-certificeringer og overgik til en teknisk rolle hos Rabobank.

Hos KeyCore tror vi på, at udvikling af færdigheder og viden gennem avanceret træning kan låse potentialet hos alle individer. Vi tilbyder kurser og træning for at hjælpe dig og dit team med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at blive AWS-certificeret, og vores team af eksperter er til rådighed for at hjælpe dig med at nå dine mål.

AWS Builder Lab Observability Hub gør sin debut på re: Invent 2023

På årets AWS re:Invent 2023 blev AWS Builder Lab Observability Hub lanceret. Dette hub viser LIVE Amazon CloudWatch-dashboards, der hjælper os med bedre at forstå, hvad der sker fra et forretnings-, udviklings- og supportperspektiv. Og du kan finde Observability Hub på Mandalay Bay i Las Vegas!

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af observabilitet. Vi hjælper vores kunder med at opbygge de rigtige observabilitetsløsninger, og vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte dine data bedst muligt. Kontakt os for at lære mere om vores tjenester.

November 2023 AWS Training and Certification-opdateringer

November 2023 var en travl måned for AWS Training og Certificering, med lanceringen af 16 digitale træningsprodukter på AWS Skill Builder. Der var 9 nye AWS Builder-laboratorier, selvbetjente AWS Jam-arrangementer og digital træning til små virksomhedsejere og risiko- og kompliancerådgivere. Derudover blev en opdatering af klassrumsundervisningen AWS Partner: Advanced Migrating on AWS udgivet.

Hos KeyCore hjælper vi vores kunder med at navigere i kompleksiteten i AWS Certification-programmet. Vores team af eksperter er til rådighed for at besvare spørgsmål og give assistance til dem, der ønsker at udvide deres kompetencer. Kontakt os for at lære mere.

Kompas UOL Cloud Job Training-program udelukkende for AWS re/Start-studerende i Brasilien

Compass UOL, en Amazon Web Services (AWS)-partner, der specialiserer sig i digitale transformationstjenester, har optaget 14 studerende fra det brasilianske AWS re/Start-program til Compass Academy-programmet. Dette program tilbyder praktikophold med on-the-job-teknisk træning inden for områder som cloud udvikling, data engineering, maskinlæring, cyber sikkerhed og DevSecOps. Virksomheden arbejder også sammen med AWS for at tilføje 50 nye stillinger udelukkende til AWS re/Start-studerende i 2024.

Hos KeyCore tror vi på, at udvikling af færdigheder og viden gennem avanceret træning kan låse potentialet hos alle individer. Vi tilbyder kurser og træning for at hjælpe dig og dit team med at opnå AWS-certificering, og vores team af eksperter er til rådighed for at hjælpe dig med at blive certificeret og nå dine mål. Kontakt os for at se, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

At holde sig ajour med de nyeste sikkerhedsopdateringer er afgørende for at holde Microsoft-arbejdsbyrder sikkert og sikkert kørende på AWS. Denne blogpost giver en guide til, hvordan man forbereder arbejdsbyrder på Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) til at modtage udvidede sikkerhedsopdateringer (ESU), der er købt fra Microsoft.

Deploy udvidede sikkerhedsopdateringer med AWS Systems Manager

Ved hjælp af Patch Manager- og Run Command-funktionerne i AWS Systems Manager er det muligt at installere udvidede sikkerhedsopdateringer på Windows Server 2012. Denne sektion forklarer trin for trin den nødvendige procedure.

Først skal du oprette en patch baseline, der indeholder de nødvendige ESU’er til Windows Server 2012. Du gør dette ved at oprette en patch baseline i AWS Systems Manager-konsollen. Derefter skal du vælge ‘Microsoft Update’ fra listen over produktvalg og vælge ‘Udvidede sikkerhedsopdateringer’ fra listen over patchfiltervalg. Du kan også vælge at inkludere godkendte tredjepartssoftware i patchbaselinjen ved at vælge ‘Inkluder godkendte tredjepartssoftware’ fra listen over patchfiltervalg.

Derefter skal du tildele patchbaselinjen til Amazon EC2-instancerne, der kræver ESU’erne. Dette opnås ved hjælp af knappen ‘Associate’ i AWS Systems Manager-konsollen, hvor du vælger den tidligere oprettede patchbase.

Til sidst skal du køre patchbaselinjen mod instancerne. Denne trin kræver, at du har aktiveret funktionen ‘Amazon EC2 Run Command’. Hvis det ikke er tilfældet endnu, kan du gøre det ved at aktivere AWS Systems Manager-agenten på instancerne. Når det er gjort, kan du køre patchbaselinjen ved hjælp af ‘Run Command’-funktionen i AWS Systems Manager-konsollen.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til virksomheder, der ønsker at implementere Microsoft-arbejdsbyrder på AWS. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe med alle aspekter af opsætning og kørsel af Windows Server-arbejdsbyrder på Amazon EC2 samt implementering af udvidede sikkerhedsopdateringer. Kontakt os for at lære mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af at køre dine arbejdsbyrder på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Indholdslevering

Amazon Route 53 Application Recovery Controller (Route 53 ARC) er et kraftfuldt værktøj, der hjælper kunder med hurtigt og nemt at implementere og administrere webapplikationer på tværs af AWS-konti. Det forenkler processen med at sikre, at applikationer kører korrekt ved at overvåge og gendanne i tilfælde af en fejl. Men kunderne kan stå over for vanskeligheder, når de arbejder med applikationer, der spænder over flere AWS-konti. Det er her krydskontosupport kommer ind.

Opsætning af en ressourcesamling

Krydskontosupport til Route 53 ARC aktiveres ved at oprette en ressourcesamling ved hjælp af AWS Resource Access Manager (AWS RAM). AWS RAM giver kunderne mulighed for at dele ressourcer, såsom Amazon EC2-instanser, Amazon S3-buckets og Route 53-domæner, med andre AWS-konti. For at oprette en ressourcesamling skal kunderne have de nødvendige IAM-tilladelser til at administrere ressourcen og invitere andre konti til ressourcesamlingen.

Fordele ved krydskontodeling

Aktivering af krydskontosupport til Route 53 ARC giver flere fordele for kunderne. Det forenkler processen med at administrere applikationer på tværs af flere AWS-konti og gør det nemmere at implementere og administrere applikationer på tværs af konti. Det giver også kunderne mulighed for at oprette en enkelt overvågnings- og gendannelsesproces, der kan anvendes på alle konti, hvilket giver et konsistent tilgang til administration af applikationer. Endelig reducerer krydskontodeling behovet for at oprette separate overvågnings- og gendannelsesprocesser for hver konto, hvilket sparer tid og kræfter.

Faktorer at overveje

Når krydskontosupport til Route 53 ARC opsættes, skal kunderne overveje flere faktorer. Først skal de sikre, at de konti, de deler med, har de nødvendige tilladelser til at få adgang til ressourcerne. De skal også sikre, at ressourcerne deles på en sikker måde for at beskytte data og sikre, at kun de ønskede konti har adgang. Endelig skal kunderne overveje ydelsesimplikationerne ved at dele ressourcer på tværs af konti for at sikre, at applikationerne fortsat kører optimalt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er en førende dansk AWS-konsulentvirksomhed, der giver både professionelle og administrerede tjenester. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at opsætte krydskontosupport til Route 53 ARC og sikre, at applikationer kører korrekt og sikkert på tværs af AWS-konti. Vi kan også hjælpe dig med at optimere ydelsen af ​​applikationerne, så de fortsat kører optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte og administrere krydskontosupport til Route 53 ARC.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversætning af input

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed, som tilbyder professionelle og managed services. Vi forstår de kompleksiteter, der er forbundet med cloud technology, og vores eksperter kan hjælpe din virksomhed med at udnytte de nyeste tilbud fra AWS. Uanset om du har brug for hjælp til at forstå de nye funktioner i AWS Compute eller har brug for hjælp til at implementere dem, kan vores team af cloud-professionelle hjælpe dig hele vejen. Kontakt os i dag for at høre mere.

AWS har for nylig annonceret understøttelse af læsebeskyttede kontrolhændelser i Amazon EventBridge. Med denne funktion kan kunder bygge hændelsesdrevne reaktioner på enhver handling, der tages på deres AWS-infrastruktur, hvilket giver dem næsten realtidsindsigt i aktivitet på tværs af deres AWS-konti og reagere derefter.

AWS re:Invent 2023 nærmer sig hurtigt. Årets begivenhed er en stor mulighed for cloud-fagfolk til at mødes med andre i branchen, lære om innovative teknologier og høre om AWS’ seneste tilbud. Deltagere på Compute-spor kan forvente at få viden om emner som containerisering, hybrid cloud og edge computing.

Avancerede logkontrol til AWS Lambda-funktioner er blevet introduceret, hvilket giver kunderne større kontrol over logging. Med denne kapacitet kan kunderne kontrollere deres Lambda-funktions log niveau og format, hvilket gør det muligt at søge, forespørge og filtrere loggen for at fejlfinde effektivt.

Tjenesten Amazon Time Sync Service er blevet forbedret for at tilbyde mikrosekundvis klokketydelighed på understøttede Amazon EC2-instanser. Denne nye kapacitet tilføjer en lokal referenceklokke til EC2-instanser, designet til at levere millisekundniveau-nøjagtighed og forbedre ydeevnen af ​​applikationer.

AWS-kunder kan nu bruge Amazon Managed Streaming for Apache Kafka til at udløse en Lambda-funktion fra en producer-konto til flere forbrugerkonti. Denne løsning muliggør skalering, adskiller producenten fra forbrugeren og understøtter flere miljøer.

Amazon EC2 Auto Scaling-kunder har nu adgang til instansvedligeholdelsespolitikker. Denne funktion giver kunderne mulighed for at angive, hvordan de skal administrere EC2-instanser, når vedligeholdelsesbegivenheder opstår, hvilket giver mere kontrol og øget pålidelighed af deres applikationer.

Step Functions Redrive for Standard Workflows er blevet introduceret, hvilket giver udviklere mulighed for at redrive en mislykket workflow-udførelse fra dens fejlsituation i stedet for at genstarte hele arbejdsgangen. Dette hjælper med at reducere udviklings- og vedligeholdelsesindsatsen.

Node.js-20.x-runtime er nu tilgængelig i AWS Lambda. Kunderne kan nu udvikle Lambda-funktioner ved hjælp af denne version af Node.js, som er i aktiv LTS-status og klar til almindelig brug.

EventBridge Pipes gør det muligt for kunderne at konvertere Apache Kafka-begivenheder fra Avro til JSON. Dette forenkler integrationen ved at reducere mængden af ​​kode, der skal skrives og vedligeholdes.

Logfunktionalitet til EventBridge Pipes er blevet tilføjet, hvilket giver kunderne mulighed for at logge begivenheder til yderligere analyse og undersøgelse.

Hybrid cloud- og edge computing-spor ved AWS re:Invent 2023 vil give deltagerne en stor mulighed for at lære om de seneste fremskridt i feltet. Emner som integration af cloud- og edge-løsninger, opbygning af hybridapplikationer og styring af distributerede edge-miljøer vil blive dækket.

Serverless-deltagere af AWS re:Invent 2023 kan forvente at få viden om emner som bedste praksis for opbygning af serverless-applikationer, udnyttelse af serverless til AI / ML-pipelines og optimere serverless-applikationer. Breakout-sessionerne vil være foredragsform, og omfatte emner fra begynder (niveau 100) til mere avancerede (niveau 200).

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Byg AI-aktiverede konversationssøgeassistenter på IMDb-dataset med Amazon Bedrock & OpenSearch-service

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et udvalg af værktøjer og tjenester til at hjælpe kunder inden for medie- og underholdningsbranchen med at bygge og implementere AI-aktiverede løsninger. Denne blog demonstrerer, hvordan man bruger store sprogmodeller (LLM’er), Amazon Bedrock og Amazon OpenSearch Service til at skabe en filmanbefalingschatbot.

IMDb-dataset

Denne demonstration bruger IMDb og Box Office Mojo Movies / TV / OTT licenserbar datapakke. Denne pakke giver et omfattende sæt metadata relateret til underholdningsindustrien.

Udnyttelse af AWS til AI-aktiverede løsninger

AWS-platformen tilbyder et antal værktøjer og tjenester, der kan bruges til at bygge og implementere AI-aktiverede løsninger. Bedrock, en serverløs dataadgangsplatform, giver et bredt udvalg af funktioner til hurtig og effektiv behandling af store mængder data. Derudover kan OpenSearch-tjenesten bruges til at få adgang til data fra IMDb-datasetet og præsentere resultaterne i en konversationel format.

Brug Bedrock & OpenSearch til at oprette chatbot til filmanbefalinger

Processen med at oprette en filmanbefalingschatbot med Bedrock og OpenSearch er enkel. Først indgår IMDb-dataset i Bedrock, og derefter bruges OpenSearch til at oprette en søgeindeks til datamængden. Denne indeks kan derefter bruges til at udføre forespørgsler mod datamængden. Endelig kan resultaterne af disse forespørgsler præsenteres for brugeren i et konversationelt format.

Vision Media er forud for udviklingen med skyen innovation aktiveret af AWS

Vision Media har en lang historie om tilpasning til brancheændringer. Firmaets M&E-rødder går tilbage til 80’erne, da det begyndte at levere manuskripter til studier. Ved hjælp af AWS har Vision Media fortsat med at innovativt og forblive en dominerende kraft i de digitale film-, tv-, streaming- og andre medieindustrier.

AWS leverer de værktøjer, der er nødvendige for at udvikle, implementere og skalere skybaserede løsninger hurtigt og effektivt. Dette gør det muligt for Vision Media at være forud for udviklingen og oprette løsninger, der er tilpasset deres kunders behov.

KeyCore’s expertis i AWS-tjenester

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og leverer både professionelle tjenester og managed services. Vores team af erfarne ingeniører og konsulenter har en dyb forståelse af AWS-platformen og et bevist spor af succes.

Hvis du ønsker at opbygge AI-aktiverede konversationssøgeassistenter eller udnytte skyen til at innovativt og effektivt, så kontakt KeyCore i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog: Oversætning af input

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentfirma. Vi tilbyder både professionelle services og managed services, og vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udnytte de lagringsmuligheder, der findes hos AWS.

Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af Amazon S3, Amazon EBS, Amazon EFS eller Amazon FSx, kan vores team hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med at designe og implementere din AWS-lagringsarkitektur, migrere dine eksisterende data til AWS og opsætte automatiske sikkerhedskopierings- og disaster recovery-løsninger. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte kraften af serverless computing med TiDB Serverless.

For mere information om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Organisationer, der ønsker at migrere deres eksisterende stateful-applikationer til stateless-systemer, kan gøre det ved hjælp af en række AWS-tjenester. Amazon DynamoDB og ElastiCache kan bruges til at gemme og administrere data, mens Amazon S3 giver skalérbar objektlagerplads til statiske filer. Amazon SQS og SNS tilbyder desuden asynkron messaging-tjenester til kommunikation mellem applikationer.

Organisationer skal også overveje design og arkitektur af deres applikationer, når de skifter til et stateless-system. Når man designer en applikation, bør man bruge loosely coupled, distribuerede arkitekturmønstre, som er vandret skalerbare, fejlfrit og uafhængige af andre applikationskomponenter. Dette hjælper med at sikre, at applikationen kan skaleres for at håndtere forskellige mængder trafik.

Organisationer bør også udnytte AWS-tjenester for at sikre, at applikationen er tilgængelig og ydeevne. Amazon CloudFront hjælper eksempelvis med at levere indholdet hurtigt og pålideligt til brugerne, mens AWS Lambda kan bruges til at behandle data i en serverless-miljø. Amazon EC2 og Amazon ECS kan bruges til containeriserede applikationer, mens Amazon Aurora kan bruges til at administrere relationelle databaser.

På KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med design, udvikling og deployment af applikationer på AWS. Vores dygtige hold af cloud-ingeniører og udviklere kan hjælpe dig med at migrere fra et stateful til et stateless applikationssystem, og udnytte AWS-tjenester samt bedste praksis for at sikre, at din applikation er tilgængelig, ydeevne og sikker. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at transformere dine applikationer og udnytte fordelene ved stateless-systemer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt den Ovenstående Indsættelse til en Titel på Dansk

Oversigt over vores seneste blogindlæg fra AWS Partner Network (APN)

CubeAngle viser os, hvordan legacy-applikationer kan moderniseres med flere AWS-tjenester for at reducere omkostninger, øge pålidelighed og sikkerhed samt gøre det muligt at levere hurtigere. Med serverløs og events-drevet arkitektur kan organisationer reducere tiden til markedet med hurtigere udvikling, skabe skalerbare løsninger, optimere IT-infrastrukturomkostninger og reducere nedetider.

SmartsBears SwaggerHub giver et enkeltstående sandhedskilde for API-dokumentation og hjælper teams med at opnå konsistens i deres dokumentation og implementeringsmønstre på tværs af et portefølje af API’er. I dette indlæg viser vi, hvordan SwaggerHub kombineres med Amazon API Gateway for at tilbyde kunderne en holistisk API-løsning.

I et seneste webinar fremviste Slalom og AWS den utrolige potentiale af chatbaseret enterprise-søgning drevet af AWS-generative AI-tjenester som Amazon Bedrock. Vi lærer, hvordan disse teknologier gør det muligt for virksomheder at opbygge intelligente chatbaserede grænseflader, der giver medarbejdere mulighed for at interagere med virksomhedsdata konversationelt, og får nøglelæringer fra den transformerende landskab, som chatbaseret søgning skaber.

Vi kigger frem mod AWS re:Invent 2023, både fysisk og virtuelt. Alle os hos AWS ser frem til at forbinde med AWS-partnere og AWS Marketplace-sælgere fra hele verden. Vi har sammensat en liste over vigtige re:Invent-oplysninger til vores AWS-partner- og AWS Marketplace-fællesskab, så du kan forberede dig til konferencen den 27. november – 1. december i Las Vegas.

AWS Partner Central tilbyder nu selvbetjeningsforbedringer for at hjælpe med at drive effektivitet, bruge dataindsigter og nå nye kunder med AWS Marketplace-integration. Nøgleforbedringer inkluderer en selvguidet partnerrejse med automatiserede opgaver, kontering og produktkobling på tværs af AWS Marketplace og Partner Central, en ny co-sell-oplevelse med APN Customer Engagements (ACE) og mere.

Oktober så 197 AWS-partnere modtage nye eller fornyede betegnelser for vores globale AWS Service Delivery, AWS Competency, AWS Managed Service Provider (MSP) og AWS Service Ready-programmer. Disse betegnelser dækker arbejdsbyrde, løsninger og industri, hvilket hjælper AWS-kunder med at identificere top AWS-partnere, der kan levere på kerneforretningsmæssige mål. AWS-partnere har fokus på kundesucces, hvilket hjælper dem med at udnytte fordelene ved AWS fuldt ud.

VMware Cloud på AWS-teamet glæder sig til at møde kunderne på AWS re:Invent 2023. Vi har planlagt indsigtsfulde sessioner til kunder, der ønsker at flytte til skyen hurtigere og mere omkostningseffektivt. Breakout-sessioner, chalk talks og workshops dækker emner som migration best practices, disaster recovery, modernisering og mere. Har du spørgsmål? Besøg Enterprise Workloads-boden for svar.

Geospatial ETL-pipelines giver forretningsanalyse og -indsigt, så ledere kan træffe informerede beslutninger. WSP Digital migrerede til AWS Batch og AWS Step Functions for at forenkle pipelineadministrationen og forbedre ydeevnen og omkostningerne. Denne transformation gjorde det muligt at strømline og automatisere arbejdsgangene, hvilket tillod WSP Digital at reducere omkostninger, øge pålidelighed og sikkerhed og levere hurtigere tid til markedet.

HCLTechs Advantage Modernize Framework hjælper organisationer med at overvinde de betydelige udfordringer ved at modernisere mainframe-applikationer og migrere dem til AWS. Denne ramme baner vejen for en vellykket og effektiv overgang til AWS, typisk som en del af den første fase af en kundes moderniseringsrejse.

Liveline Technologies leverer fabriksskalaautomatisering til producenter, der hurtigt genererer AI-baserede kontrollere til at justere udstyrparametre i realtid på tværs af hele produktionslinjerne. Ved at udnytte støtte fra AWS SaaS Factory-teamet har Liveline Technologies udviklet løsninger til kunder, der reducerer scrap, affald og energiforbrug, mens kvaliteten af produktet forbedres, planlagte nedetider minimeres og produktiviteten øges.

AWS Health-begivenheder er en nøglefaktor i styring af AWS-miljøer. Ensonos AWS Health Event Centralization Platform opsamler, filtrerer, prioriterer, noterer og sporer remediering af AWS Health-meddelelser på tværs af sin kundebase, hvilket sikrer, at den managede infrastruktur og applikationer forbliver sikre og tilgængelige.

Virtusa hjælper kunder med at migrere deres Pega-applikationer fra on-premises til Pega Cloud, der kører på AWS. Ved at bruge sin Triple-R-metodologi (Recon, Refactor, Re-platform) identificerer Virtusa muligheder for at reducere teknisk gæld og på samme tid problemfrit migrere til Pega Cloud. En fasvis tilgang følger derefter, hvilket giver kunderne mulighed for at fjerne teknisk gæld og iterativt modernisere deres applikationer.

Hos KeyCore har vores erfarne team af AWS-professionelle både professionelle og managed services til kunder. Uanset om du ønsker at modernisere legacy-applikationer, strømline API-udvikling, udforske generative AI-chatbaserede løsninger, forberede dig til AWS re:Invent, forbedre AWS Partner Central eller migrere fra on-premises til Pega Cloud på AWS, er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog: Oversæt det ovenfor til en titel på dansk

AWS har i dag annonceret frigivelsen af deres nye Research and Engineering Studio, et selvbetjeningsportal, som videnskabsfolk og ingeniører kan bruge til at få adgang til og administrere virtuelle skriveborde for deres data, samt køre interaktive programmer i skyen. Denne frigivelse er en stor ting for dem inden for forsknings- og ingeniør feltet, da den giver et struktureret system til at vise deres arbejde og giver en række fordele, som traditionelle IT-systemer ikke kan.

Tid og omkostningseffektivitet

For forsknings- og ingeniørprojekter er tid og omkostningseffektivitet af yderste vigtighed. Med traditionelle IT-systemer kæmper mange organisationer med at holde omkostninger og afslutningstider nede. Med Research and Engineering Studio kan brugerne hurtigt få adgang til virtuelle skriveborde, hvilket eliminerer behovet for dyre hardware som fysiske computere og servere, samtidig med at det reducerer den tid, der kræves til opsætning af systemet. Dette giver forskere og ingeniører mulighed for at gå direkte til deres arbejde og se resultater meget hurtigere end med traditionel hardware.

Ubekymret samarbejde

Research and Engineering Studio fremmer også ubekymret samarbejde mellem brugere. Med selvbetjeningsportalen kan brugerne få adgang til deres data og programmer fra hvor som helst i verden, og det skybaserede system tillader nem deling mellem brugere. Dette gør det meget lettere for teams at arbejde sammen på projekter, da de hurtigt kan dele data og arbejde med opgaver fra hvor som helst i verden.

KeyCore og AWS Research and Engineering Studio

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent og tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores hold af AWS-eksperter har viden og erfaring til at hjælpe dig med at udnytte AWS Research and Engineering Studio fuldt ud. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang med Studio og give vejledning om, hvordan du maksimerer din effektivitet og samarbejde med systemet. Desuden kan vi give support til eventuelle tekniske problemer, som du måtte støde på under brugen af ​​Studio. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Mergers & Acquisitions (M&A) er en almindelig forretningspraksis, og mange virksomheder har haft succes ved at erhverve nye virksomheder eller fusionere med eksisterende. Denne proces kan dog være kompliceret og tidskrævende, især når det kommer til skyoperationer og -migreringer. Det er her konceptet med et Mergers & Acquisitions Cloud Center of Excellence (M&A CCoE) kommer ind.

En M&A CCoE er et dedikeret hold af eksperter, der er fokuseret på at lette M&A-processer og skyoperationer og -migreringer. Dette team leverer vejledning og bedste praksis for at hjælpe M&A-aktører med processen ved at fusionere eller erhverve en ny virksomhed. CCoE’en hjælper med at sikre, at alle operationer og migreringer udføres glat og effektivt.

M&A CCoE har ansvar for en række forskellige opgaver. Dette inkluderer planlægning og gennemførelse af skyoperationer og -migreringer, vejledning og bedste praksis til M&A-aktører, og overvågning af processens fremgang. Desuden er CCoE’en ansvarlig for at udvikle politikker og procedurer for M&A-skyoperationer og -migreringer for at sikre, at processen udføres effektivt og omkostningseffektivt.

I 2022 udgav Amazon Web Services (AWS) AWS CloudTrail Lake, et styrket revisions- og sikkerhedslake. Dette lake gør det muligt for dig at samle, opbevare på en uforanderlig måde og forespørge aktivitetslogger for revision, sikkerhedsundersøgelse og driftfejlfinding. CloudTrail Lake gør det lettere for M&A CCoE’er at overvåge og spore skyoperationer og -migreringer, og giver et centraliseret platform til at styre processen.

MongoDB Atlas er en populær databaseplatform, som mange kunder bruger til at lagre data til deres moderne mission-kritiske applikationer. Driftsovervågning af MongoDB Atlas-kluster er vigtigt for at sikre et sundt fungerende system og forebygge nedetid og kundestøj. Amazon Managed Grafana og Amazon Managed Service for Prometheus er to tjenester, der kan bruges til at overvåge MongoDB Atlas-kluster.

Amazon Managed Grafana kunne for nylig annoncere en ny self-service-plugin-håndteringsoplevelse. Dette gør det muligt for kunder at forene data fra en bred vifte af datasække og analysere data ved hjælp af visualiseringer tilpasset deres datasæt. Grafana community-plugins tilbyder et bredt udvalg af løsninger til mange brugssager, og giver mulighed for at udvide oplevelsen med Amazon Managed Grafana.

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent, der tilbyder professionelle tjenester og managed services til kunder. Vores erfarne hold af AWS-eksperter tilbyder vejledning og bedste praksis til M&A CCoE’er. Vi har omfattende erfaring med skyoperationer og -migreringer, og vi kan hjælpe med at styre M&A-processer effektivt og sikre en glat og vellykket overgang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS for brancher

AWS tilbyder et udvalg af tjenester, der er særligt nyttige for brancher som sundhedspleje, detail og kapitalmarkeder. Denne artikel giver et overblik over de tilgængelige tjenester, eksempler på, hvordan kunder bruger dem, og hvordan KeyCore kan hjælpe.

Ultralav latency seismisk tolkning på AWS lokale zoner

Seismisk tolkning er processen med at udtrække geologisk information fra seismiske data. På grund af datamængderne og 3D seismisk tolkning har slutbrugerne typisk brug for arbejdsstationer med 3D-grafikkort og højopløsningsskærme for at udnytte de dyre data effektivt. AWS Lokale Zoner giver brugerne mulighed for at køre ultralav latency seismisk tolkning uden at gå på kompromis med datasikkerhed. Med AWS Lokale Zoner kan kunder få adgang til de tjenester, de har brug for, når de har brug for dem uden at ofre datasikkerhed.

AWS for sundhedsvæsenet ved RSNA23

Ved Radiological Society of North America (RSNA) 2023-arrangementet vil AWS for Sundhedsvæsenet engagere sig med brancheførende for at diskutere, hvordan cloud-baserede tjenester kan hjælpe med at fremskynde diagnosen og innovationen. AWS tilbyder en række tjenester til radiologer og sundhedssystemer, der hjælper dem med at levere patientcentreret pleje, såsom datalagring, datahåndtering, analyse og maskinlæring.

Anbefalede mønstre til onboarding af SaaS-applikationer

Tilslutningen af ​​alle de rigtige software som en service (SaaS) udbydere kan være udfordrende. SaaS-modellerne hjælper organisationer med at reducere udifferentieret tung løft til håndtering af udbyderens applikation, softwareværktøjer og hardwareinfrastruktur. AWS tilbyder tjenester, der hjælper kunder med at administrere deres SaaS-udbydere, såsom Amazon AppFlow Custom Connector SDK og AWS PrivateLink.

AWS Advertising and Marketing planlægningsguide til re:Invent 2023

På re:Invent har AWS for Advertising & Marketing (AMT) teamet skabt en planlægningsguide, der hjælper deltagerne med at maksimere deres oplevelse ved at navigere i relevante sessioner og aktiviteter. Guiden giver også planlægnings tips og ressourcer, såsom højdepunkter for Advertising & Marketing-spor, sessionsoversigter og ekspertspeakere.

Detailhandel og konsumvarer ved re:Invent 2023: Keynotes og planlægnings tips

Re:Invent 2023 vender tilbage til Las Vegas med spændende annonceringer, sessioner og aktiviteter, der skal hjælpe virksomheder med hurtigere at innovere og opnå deres mål ved hjælp af AWS. Detaljer og konsumvarer ved re:Invent 2023-guiden giver ressourcer og tips til navigation på arrangementet, såsom keynote-talere, sessionsoversigter og håndværkerværksteder.

Lav latency cloud-native udvekslinger

Udvekslinger over hele verden bruger skyen til at accelerere innovation og modernisering. Handelsbelastninger står over for særlige udfordringer, såsom lave latency-responser, lav jitter-netværksydelse og sikring af ligebehandling. AWS tilbyder et udvalg af tjenester, der kan hjælpe udvekslinger med at udvikle brugssager bygget med cloud-native tjenester, såsom Amazon Managed Streaming for Apache Kafka, Amazon MQ og Amazon RedShift.

Implementering af en GSMA kompatibel fjernsimprovisionsarbejdsbyrde på AWS

Da enheder udvikler sig ud over fysiske SIM-kort, gennemgår telekom en teknologisk shift. IoT-enheder udrullet og administreret skala, og AWS tilbyder tjenester, der kan hjælpe med denne proces. AWS tilbyder tjenester som AWS PrivateLink, AWS Firewall Manager og AWS IoT Core, der kan bruges til at hjælpe med at opbygge GSMA-kompatible fjernsimprovisionsbyrder.

Bygning af brugerdefinerede forbindelser ved hjælp af OSDU og Amazon AppFlow Custom Connector SDK

OSDU tilbyder et brancheinitiativ for at oprette en åben kildekodes dataløsning til energiindustrien. AWS tilbyder tjenester, der kan hjælpe kunder med at udvikle brugssager ved hjælp af OSDU-platformen, såsom Amazon AppFlow Custom Connector SDK og AWS PrivateLink.

Aerons ydeevne gør det muligt for de kapitalmarkeder at flytte til skyen på AWS

Kapitalmarkedsinfrastruktur skal genudformes for bæredygtighed, ydeevne og konsistens, når den flyttes til skyen. Aerons høje ydeevne meddelelsestransport og klyngeteknologi hjælper med at flytte front-office handel og markedsdata infrastruktur til skyen. AWS-tjenester som Amazon SQS, Amazon Kinesis Data Streams, Amazon ElastiCache og Amazon DynamoDB kan hjælpe med denne proces.

Forbedring af detailoplevelsen: Kraften ved computersyn

Detailhandelsvirksomheder skal være foran kurven for at lykkes, og AWS tilbyder teknologier som AI, ML, dyb læring og generativ AI til at hjælpe dem. AWS tilbyder fleksible cloudoperationsplatforme, spredning af data og avancerede datahåndteringsmuligheder, der kan hjælpe detailhandlere med at forbedre deres kundeoplevelse med kraften af computer vision.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent og vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores erfarne og certificerede AWS-konsulenter er kyndige i AWS-teknologier og kan hjælpe kunder med at designe, implementere og optimere deres AWS-miljø. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bruge AWS for brancher.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-meddelelser og målrettet blog

Amazon Pinpoint SMS-konsollet gør det lettere for udviklere at konfigurere SMS-beskeder. Med Amazon Pinpoint SMS-konsollet kan udviklere automatisere verifikationsprocessen og oprette webhooks fra konsollen. De kan også oprette skabelonindhold, så alle de tekstbeskeder, de sender, er i overensstemmelse med deres virksomheds branding.

Amazon Pinpoint SMS-konsollen er nyttig for flere årsager. Først og fremmest sparer det udviklere tid. Ved at automatisere verifikationsprocessen og give skabelonindholdsstøtte, kan udviklere bruge mindre tid på at opsætte SMS-beskeder og mere tid på at udvikle de applikationer, de har brug for.

Konsollen gør det også let at skalere. Når brugerens applikationer vokser, kan de tilføje flere kanaler, flere endepunkter og flere webhooks. Dette gør det let at udvide deres kommunikationsfunktioner, så de kan imødekomme behovene hos applikationerne.

Hos KeyCore kan vi hjælpe brugerne med at opsætte deres Amazon Pinpoint SMS-konsol korrekt og sikre, at deres applikationer kører problemfrit. Vi kan også hjælpe brugerne med at analysere deres beskeddata og optimere deres applikationer. Med dybe indsigter i deres beskeddata kan brugerne tilpasse deres kommunikationsstrategier og sikre, at deres applikationer altid fungerer optimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Salg

Udnyt kraften af ​​AWS Marketplace til at optimere og forenkle dine arbejdsgange

Effektiv skyreparation for Security Hub-fund med Tamnoon.io

Tamnoon.io er et effektivt værktøj til at skalere reparationsprocessen for Security Hub-advarsler og -fund. Tamnoon.io prioriterede advarsler og fund og giver dig mulighed for at foretage en indvirkningsanalyse af fundene for at rette miskonfigurationer med minimal produktionspåvirkning. Med Tamnoon.io kan du spare tid og ressourcer i skyreparationsprocessen.

Transformér virksomhedssøgning og videnopdagelse med Glean og Amazon Bedrock

Glean er et klar-til-brug virksomhedssøgning- og videnopdagelsessystem tilpasset til virksomhedens arbejdsplads. Flere førende virksomhedskunder, herunder Databricks, Okta og Grammarly, har taget Glean i brug til at løse deres interne søge- og videnopdagelsesbehov. Nu tilgængelig i AWS Marketplace, bruger Glean kraftfulde store sprogmodeller (LLMs) vært for Amazon Bedrock til at levere generative AI-løsninger til AWS-kunder.

Vejledning i bedste praksis til listen af ​​dit SaaS-kontraktløsningssolution i AWS Marketplace

Denne blogindlæg giver en nyttig vejledning i bedste praksis til vellykket at liste dit SaaS-kontraktløsningsløsning i AWS Marketplace. Det matcher den nuværende tierede SaaS-prissætningsmodel med den specifikke AWS Marketplace SaaS-kontraktprissætningsmodel, mens det også giver et overblik over AWS Marketplace-funktioner, der er relevante for salgsmotioner. Dette indlæg hjælper dig også med at strukturere din produktdetaljeside for at optimere din AWS Marketplace-oplevelse.

Spacelift bruger AWS Marketplace Vendor Insights til at lette kundetransaktioner

Softwarekøbere og -sælgere har ofte problemer med at samle sikkerheds- og overholdelsesoplysninger. AWS Marketplace hjælper med at løse dette problem med sin Vendor Insights-funktion. Spacelift, en softwareleverandør med et SaaS-produkt, der er listet på AWS Marketplace, har haft stor succes med at oprette en Vendor Insights-profil. Denne profil har givet Spacelift mulighed for at lette kundetransaktioner og gøre kunderejsen glattere.

Forudsig madbehov med intelligente begivenhedsdata fra PredictHQ fra AWS Data Exchange

Spild og manglende prognose af madbehov kan undgås ved hjælp af PredictHQ’s dataset og Amazon Forecast og andre maskinlæringstjenester. Med PredictHQ’s dataset og AI-ideer er optimering af madforsyningskæden nu mulig.

Forenkle din AWS Marketplace-oplevelse med Enterprise-rapportering

AWS Marketplace tilbyder en måde at oprette rapporter, der viser indkøbsaktiviteter inden for en AWS-konto. Dette blogindlæg giver en trinvis vejledning og kodesnippets, der hjælper dig med at konfigurere disse rapporter. Ved hjælp af disse virksomhedsrapporter kan du forenkle din AWS Marketplace-oplevelse.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester, der hjælper dig med at optimere og forenkle din AWS Marketplace-oplevelse. Vores team af erfarne AWS-fagfolk kan hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS Marketplace for at opnå mere effektive resultater. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annonceringer og how-to-opslag

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-poster

I dette blogindlæg giver KeyCore et omfattende overblik over de seneste nyheder omkring lanceringer, annonceringer og how-to-poster om AWS-sikkerhed, -identitet og -compliance.

Download CSV-rapport fra AWS Security Hub

AWS Security Hub giver et omfattende overblik over sikkerhedsstatusen i Amazon Web Services (AWS) og hjælper med at kontrollere miljøet mod sikkerhedsstandarder og bedste praksis. Dette indlæg forklarer, hvordan man eksporterer Security Hub-findings til en .csv-fil ugentligt og sender en e-mail meddelelse om at downloade filen fra Amazon Simple Storage Service (Amazon S3).

Rapport om sammendrag af vurdering fra 2023 Canadian Centre for Cyber Security er nu tilgængelig

AWS forpligter sig til at give sikkerhed til kunder gennem vurderinger, certifikater og attestationsprocesser, der støtter adoptionen af ​​nuværende og nye AWS-tjenester og -funktioner. Rapporten om sammendrag af 2023 Canadian Centre for Cyber Security (CCCS)-vurderingen er nu tilgængelig for AWS. Denne vurdering omfatter yderligere 20 tjenester, så kunder får større sikkerhed og compliance, når de bruger AWS.

Tidlige feedback-loops med AWS-udviklerværktøjer

Tidlige feedback-loops gør det muligt for udviklere at træffe tidlige afhjælpende foranstaltninger, samtidig med at effektiviteten i kodereview-processen og deres produktivitet øges. Dette indlæg beskriver, hvordan man bruger tidlige feedback-loops med AWS-udviklerværktøjer til at flytte sikkerhed til venstre.

Skalerbare kontroller for adgang til AWS-ressourcer

Nogle gange er det nødvendigt at konfigurere en AWS-tjeneste til at få adgang til en ressource i en anden tjeneste. I dette indlæg lærer du, hvordan man bruger skalerbare kontroller til at konfigurere AWS-tjenester til at få adgang til ressourcer og sikrer, at tjenesten har tilladelse til at få adgang til den pågældende ressource.

Automatiser og forbedr kodesikkerhed med AI-drevne tjenester

Organisationer tager stadig oftere et “shift-left”-tilgang når det kommer til sikkerhed, og integrerer aktivt sikkerhedsmæssige overvejelser ind i deres softwareudviklingslivscyklus (SDLC). Dette indlæg forklarer, hvordan AI-drevne tjenester kan bruges til at automatisere og forbedre kodesikkerhed.

Bygning af arbejdsprocesser til remediering af følsomme data i multi-account AWS-miljøer

Nogle gange finder organisationer sig selv med data spredt på flere AWS-konti, der hver er tilpasset forskellige brugssager og forretningsenheder. Dette indlæg dækker, hvordan du bygger arbejdsprocesser til remediering af følsomme data i sådanne multi-account AWS-miljøer.

AWS Speaker-profil: Zach Miller, Senior Worldwide Security Specialist Solutions Architect

I dette interview deler Zach Miller, Senior Worldwide Security Specialist SA og re:Invent 2023-præsentator, tanker om sikker modernisering af betalingsapplikationer med AWS og central administration af applikationshemmeligheder med AWS Secrets Manager.

AWS Security-profil: Tom Scholl, VP og Distinguished Engineer, AWS

I dette interview forklarer Tom Scholl, VP og Distinguished Engineer for AWS, sin rolle og hvor længe han har været hos AWS, samt vigtigheden af ​​at være tidlig adoptant af teknologi, som er afgørende for kunders succes.

Skriv IAM-policyer: Giv adgang til bruger-specifikke mapper i en Amazon S3-bucket

Dette indlæg diskuterer mapper i Amazon S3 og hvordan man bruger politikker til at begrænse adgang til dem. Det forklarer, hvordan man håndterer rettigheder korrekt for at give brugerne adgang til deres specifikke mapper i en Amazon S3-bucket. Det giver også vejledning om brugen af ​​IAM Identity Center og om at følge IAM-bedste praksis for at opnå dette.

Brug privat nøgle JWT-autentifikation mellem Amazon Cognito-brugerpools og en OIDC IdP

Amazon Cognito-brugerpools giver mulighed for sign-up og sign-in-funktioner og styrer adgangen til web- og mobilapplikationer. Dette indlæg forklarer, hvordan man aktiverer brugere, der allerede har konti hos andre IdP’er, til at logge ind på en applikation ved hjælp af en eksisterende konto gennem SAML 2.0 eller OpenID Connect (OIDC). Det giver også vejledning om, hvordan man bruger privat nøgle JSON Web Token (JWT) -autentifikation mellem Amazon Cognito-brugerpools og en OIDC IdP.

Hos KeyCore hjælper vores team af AWS-eksperter organisationer med deres sikkerheds-, identitets- og compliance-udfordringer. Vores tjenester hjælper med at reducere omkostningerne og kompleksiteten ved sikkerhed og compliance og vores team af certificerede AWS-professionelle er erfarne i udvikling af omfattende strategier til at imødekomme kundernes særlige behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-startups

Crate er en innovativ generativ AI-startup, grundlagt af administrerende direktør Anna Bofa. Med sit online-lager system genopfinder Crate online rum, så brugere kan gemme alle former for digitale arkiver. Ved at bygge deres app på AWS gør Crate brugere i stand til at opleve et AI-drevet design, som virker på ethvert udstyr.

Generativ AI er et kunstig intelligens-tilgang, som kombinerer dyb læring og generativ modellering. Denne tilgang giver AI mulighed for at generere realistiske billeder, tekst og lyd fra tilfældig støj, hvilket skaber muligheden for at konstruere et bredt udvalg af online indhold. Ved at udnytte generativ AI kan Crate skabe en unik brugeroplevelse, som virker på alle enheder.

Crates app er forsynet af AWS-tjenester, herunder Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) og Amazon Relational Database Service (RDS). EC2 giver de nødvendige computerkræfter, der skal bruges til at køre appen, og RDS tilbyder et styret databaseservice til opbevaring og styring af data. Desuden bruger Crate AWS Lambda til at køre kode som svar på begivenheder, og Amazon CloudFront til at distribuere deres indhold globalt. Ved at udnytte AWS kan Crate levere en hurtig, sikker og pålidelig applikation.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dit firma med at drage fordel af de seneste AWS-tjenester. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at bygge, implementere og administrere dine applikationer og hjemmesider på AWS. Vores team kan hjælpe dig med at designe og implementere et AWS-løsning, der passer til dine forretningsbehov, fra en simpel hjemmeside eller app til komplekse skymiljøer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af virksomheder

Organisationer er i stigende grad afhængige af software-as-a-service (SaaS)-applikationer til at støtte deres forretning. For at sikre, at SaaS-data forbliver sikre, skal IT- og sikkerhedsteam bestemme, hvordan de bedst støtter hver app. AWS AppFabric tilbyder generative AI-funktioner, der hjælper SaaS-applikationsudviklere med hurtigt at oprette tilpassede oplevelser. Desuden giver AWS AppFabric indsigt i alle dine SaaS-applikationer for at opdage potentielle sikkerhedsincidenter.

Hvordan bliver man en understøttet applikation af AWS AppFabric?

IT- og sikkerhedsteam har to hovedvalg for at sikre sikkerheden af ​​SaaS-data: at opbygge punkt-til-punkt-integrationer eller at stole på værktøjsleverandører. AWS AppFabric er en sådan sikkerhedsværktøjssupplier, der tilbyder forbindelser til udvalgte SaaS-applikationer. KeyCores AWS-eksperter kan hjælpe dig med at bestemme, om AWS AppFabric er den rigtige løsning til din organisation, og hjælpe med implementeringsprocessen.

Generative AI-funktioner af AWS AppFabric

Generative AI kan hjælpe tilpasning af kundeoplevelser og revolutionere applikationer. AWS AppFabric udnytter generative AI-funktioner til at opbygge nye oplevelser og opsummere data hurtigt. Gennem generative AI hjælper AWS AppFabric SaaS-applikationsudviklere med at oprette nye, tilpassede oplevelser til deres kunder.

Insight med AWS AppFabric

AWS AppFabric giver indsigt over alle dine SaaS-applikationer for at opdage potentielle sikkerhedsincidenter. Dette hjælper organisationer med at sikre, at deres sikkerhedspolitikker og procedurer bliver følgt. Desuden kan AWS AppFabric hjælpe organisationer med at forbedre deres sikkerhedsstillinger og sikre, at data forbliver sikre.

KeyCores eksperter er erfarne i brugen af ​​AWS AppFabric for at give indsigter, opdage potentielle sikkerhedsincidenter og hjælpe organisationer med at etablere og vedligeholde sikre SaaS-applikationer. Vores konsulenter omfattende viden og erfaring i AWS kan hjælpe dig med at udvikle optimale sikkerhedsløsninger til din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-end Web og Mobil

Frontend Web & Mobile-udvikling på AWS re:Invent 2023

AWS re:Invent er kun en uge væk! Tusinder af byggere vil deltage i person og virtuelt til et spændende arrangement, og udviklere bør bestemt ikke gå glip af de mest spændende sessioner, der er tilgængelige for teknologiledere, frontend-, full-stack- og backend-udviklere. Sessionerne spænder fra mellem- (200) til ekspertniveau.

AWS Amplify-lanceringer for frontend-udviklere

AWS Amplify-teamet har seks nye lanceringer til at imødekomme almindelige anmodninger fra fællesskabet. Dette omfatter forbedringer af dokumentationswebstedet, understøttelse af Next.js 14, brugerdefinerede godkendelsesudbydere, social sign in i React Native og UI-komponenter. Derudover kan udviklere gå til docs.amplify.aws for flere oplysninger.

Wildcard-underdomæner til multitenant-apps på AWS Amplify Hosting

AWS Amplify Hosting har annonceret generel tilgængelighed af wildcard-underdomæner ved brug af et brugerdefineret domæne med en Amplify-applikation. Denne evne er vigtig for udviklere, der skaber personlig brugeroplevelse i deres Software as a Service (SaaS)- eller multitenant-platforme.

Bygning af hurtige Next.js-apps med brug af TypeScript og AWS Amplify JavaScript v6

AWS Amplify har frigivet version 6 af sin JavaScript Library. Denne udgivelse inkluderer reduktioner af pakkestørrelser, forbedret TypeScript-dækning og typestøtte, sikker kørselstoken-støtte og forbedret GraphQL-støtte. Dette gør det lettere end nogensinde før for udviklere at opbygge hurtige, pålidelige applikationer.

AWS Amplify Birthday Launches

For at fejre seks år med AWS Amplify og fem år med Amplify Hosting, frigiver holdet fem nye lanceringer baseret på feedback fra fællesskabet. Dette inkluderer funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen, reducerer fejl og forenkler udviklingsprocessen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe

Hos KeyCore er vi forpligtet til at levere de højeste kvalitets konsulenttjenester til AWS. Vores team af professionelle er meget erfarne i AWS og kan give ekspertvejledning og tjenester skræddersyet til dine behov. Med vores hjælp kan du udnytte alle funktioner og kapaciteter i AWS til at opbygge en hurtig, pålidelig og sikker applikation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i offentlig sektor

Innovering i den offentlige sektor med AWS

Bygning af API-drevne datapipelines på AWS

Offentlige sektorgrupper kan låse data fra tredjeparts SaaS-værktøjer op med hjælp af API-pipelines på AWS. Den samlede data kan derefter bruges til at tilbyde nye oplevelser for donationer og medlemmer, berige forskningsdatasæt og forbedre driftsmæssig effektivitet for medarbejdere. AWS tilbyder et udvalg af tjenester til at optage SaaS-data via API-forespørgsler, håndtering af lasterdata fra API-opkald og orkestrering og skalering af en API-datapipeline. KeyCore kan hjælpe offentlige sektororganisationer med at bygge API-drevne datapipelines på AWS for at lette bedre adgang til tredjepartsdata.

Udvalgte kundespeakere ved Worldwide Public Sector Innovation Talk på re:Invent 2023

På årets re:Invent-konference introducerer AWS Innovation Talks, hvor Dave Levy, vicepræsident for AWS Worldwide Public Sector, afholder sessionen “Empowering Citizens Through Digital Innovation”. Sammen med Dave Levy vil der være talere fra Federal Reserve Bank of Boston, Covered California og Singapores Smart Nation and Digital Government Group (SNDGG). KeyCore kan hjælpe offentlige sektorgrupper med at udnytte innovationstalerne og få indsigt fra de kundespeakere, der er præsenteret i sessionen.

Læringer fra Intelats domæneoverflytning med AWS

I 2022 samarbejdede Intelsat med AWS om at fuldføre en post-akquisition domæneoverflytning fra Gogo Commercial Aviation uden at påvirke inflight-oplevelser eller andre operationer. Denne blogindlæg beskriver læringerne fra Intelsats vellykkede domæneoverflytning med AWS. AWS tilbyder et udvalg af skalerbare og sikre tjenester, der kan hjælpe offentlige sektorgrupper med domæneoverflytning. KeyCore kan hjælpe offentlige sektororganisationer med at udnytte disse tjenester til at fuldføre domæneoverflytning med AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Internet af ting på AWS – Officiel Blog”

Internetting af ting på AWS – officiel blog

Forenkling af landbrugsdrift med serverløs anomalidetektering ved hjælp af AWS IoT: Introduktion

Bier er nøglespillere i bestøvningsprocessen, som er afgørende for produktionen af ​​afgrøder, der giver frugt og frø til mennesker. Denne proces er kompleks og afgørende for vellykkede afkast, og forståelsen kræver datanalyse fra et bredt udvalg af kilder. I denne artikel ser vi på, hvordan AWS IoT kan hjælpe med at forenkle landbrugsdriften med serverløs anomalidetektering.

AWS IoT giver muligheden for at analysere data fra forskellige kilder og træffe hurtige beslutninger baseret på disse. Ved at bruge en AWS IoT-enhed som gateway kan vi indsamle data fra flere kilder og bruge den til at detektere anomali. Dette gør det muligt for os at identificere problemer i feltet hurtigt, så vi bliver advaret, før de bliver for alvorlige. Derudover kan data gemmes i skyen til rapportering og analyse.

AWS IoT kan også bruges til at automatisere opgaver som f.eks. at styre vandingssystemet. Dette hjælper landmænd med at reducere det tidsforbrug og de ressourcer, der bruges på at administrere driften. Vi kan også bruge data til at identificere tendenser, så landmændene kan træffe mere informerede beslutninger om deres afgrøder.

Accelerér implementeringen af ​​Industry 4.0 ved hjælp af containeriserede gateway-tjenester

Industry 4.0-automatisering er en proces med digitalisering af industrielt udstyr på fabriksgulvet for at opnå reeltidsdata. Denne data er et missionkritisk krav, men på grund af de nuværende forstyrrelser i forsyningskæden kan det tage måneder at indkøbe edge-hardware, og forsinkelser i moderniseringsprojekter kan forekomme.

Ved hjælp af containeriserede gateway-tjenester, der er oprettet på AWS IoT, kan vi reducere den tid, det tager at indkøbe hardware, og møde kravene til Industry 4.0-automatisering. Containeriserede gateway-tjenester giver en let måde at udrulle og administrere edge-computingressourcer, og giver de værktøjer, der er nødvendige for hurtigt at udvikle og udrulle løsninger.

Containeriserede gateway-tjenester er lette og understøtter flere protokoller og kommunikationsstandarder, så vi hurtigt kan opsætte og konfigurere gateway’en og oprette forbindelse til skyen. Dette giver os mulighed for at drage fordel af skyens skalerbarhed og økonomisk effektivitet, mens vi stadig opfylder de nødvendige sikkerheds funktioner og overholdelseskrav.

Sådan bruger du den nye måleeksportfunktionalitet i AWS IoT Device Defender

AWS IoT Device Defender giver os mulighed for at eksportere enhedsmålinger til vores datasø til med et simpelt konfigurationsændring. Med måleeksportfunktionalitet kan vi eksportere målinger uden at skulle ændre vores enheds firmware. Denne blogpost giver et overblik over, hvordan man konfigurerer denne funktion til både nye og eksisterende arbejdsbelastninger.

Først skal vi oprette en IAM-rolle og knytte AWS IoT Device Defender Metric Export-politikken til rollen. Denne politik vil give gateway’en adgang til de skyressourcer, der kræves for at eksportere målingerne. Vi skal også konfigurere gateway’en, så den kan kommunikere med skyen. Vi kan gøre dette ved at oprette en lytter til at håndtere indgående anmodninger fra skyen og etablere en sikker forbindelse.

Når alt er konfigureret, kan vi begynde at eksportere målinger fra vores enhed. Vi kan eksportere målinger i forskellige formater, herunder CSV, XML og JSON. Vi kan også opsætte alarmer og underretninger for at underrette os, når anomali opdages.

Kom i forbindelse med AWS IoT på re: Invent 2023

AWS re:Invent 2023 er en stor mulighed for dem, der ønsker at lære mere om AWS og Internet of Things (IoT). Arrangementet i Las Vegas, Nevada mellem 27. november og 1. december vil have en bane dedikeret til IoT-sessioner. Dette vil give deltagerne mulighed for at komme up-to-date med de nyeste innovationer på AWS IoT og komme i forbindelse med eksperterne inden for feltet.

AWS IoT tilbyder et bredt udvalg af tjenester til opbygning af forbundne applikationer. Fra udvikling og udrulning af edge-applikationer til tilslutning til skyen og analyse af data forenkler AWS IoT processen med at opbygge og administrere IoT-løsninger. På re:Invent 2023 kan deltagerne lære mere om, hvordan de kan udnytte AWS IoT til deres egne applikationer og projekter og hvordan KeyCore kan hjælpe dem med at opbygge og administrere deres IoT-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åbne Kildekode Blog

Introduktion til Open Source på re:Invent 2023

Ved den kommende re:Invent 2023 kan du deltage sammen med AWS og open source-fællesskabet i Open Source-zonen. Deltagerne får mulighed for at prøve open source-projekter og komme i direkte kontakt med eksperter fra AWS Heroes, open source-fællesskabet og AWS-tjenester. Desuden kan deltagerne få svar på deres spørgsmål om open source.

Deploy Language Models med ezsmdeploy Python SDK

AWS har for nylig annonceret frigivelsen af version 2.0 af ezsmdeploy, et open source-bibliotek, der let kan udrulle store sprogmodeller. Denne nye version understøtter integration med AWS Lambda, Amazon SageMaker, Amazon ECS og AWS Fargate.

Med ezsmdeploy v2.0 kan udviklere pakke store sprogmodeller med et par linjer kode og udrulle dem til forskellige miljøer såsom Amazon SageMaker, AWS Lambda, Amazon ECS eller AWS Fargate. Desuden kan udviklere nemt fejlfinde og overvåge deres sprogmodeller.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services vedrørende open source-løsninger. Vi er meget erfarne i arbejdet med AWS og kan hjælpe dig med forskellige aspekter af open source-løsninger, herunder oprettelse af AWS Lambda-funktioner og udrulning af sprogmodeller ved hjælp af ezsmdeploy v2.0. Vores team af eksperter har den tekniske erfaring og forretningsindsigt til at sikre, at du får mest muligt ud af dine open source-projekter og re:Invent-oplevelse. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med dine open source-projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top