Opsummering af AWS blogs for uge #47 i 2023

I uge 47 publiserede AWS 95 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og Programstreaming

Brug af skrivebord og applikationsstrømning

Brug af skrivebord og applikationsstrømning er en vigtig del af den ende-bruger-computingløsning (EUC), som Amazon Web Services tilbyder. Det giver en effektiv måde at tilbyde virtuelle applikationer og skriveborde til brugere uden behov for komplekse og dyre on-premise-infrastrukturer.

Problemfri og sikker endebruger-computing hos Intuit med Amazon WorkSpaces

Intuit er en globalt finansiel teknologiplatform, som giver et rigere liv til 100 millioner kunder med sine tilkoblede produkter og services til små- og mellemstore virksomheder (SMB’er), selvstændige, selvstændige, skatteborger og skatteeksperter. For at give en bedre oplevelse til sine kunder skulle Intuit have en endebruger-computingløsning, som kunne levere en problemfri og sikker oplevelse. I starten valgte Intuit at bruge on-premise-virtual desktop infrastructure (VDI), men de opdagede snart, at de havde brug for en fleksibel og omkostningseffektiv løsning, som kunne skalere til deres behov. Dette førte dem til Amazon WorkSpaces.

Amazon WorkSpaces gav Intuit mulighed for at reducere kompleksitet og omkostninger til deres VDI, samtidig med at deres overholdelse af sikkerhed og compliance blev imødekommet. Derudover gav Amazon WorkSpaces Intuit mulighed for at forbedre agiliteten og give deres kunder en bedre oplevelse med opdaterede applikationer og sikker adgang til deres data.

Få mest muligt ud af VMware Horizon 8 med Amazon WorkSpaces Core

Organisationer, som bruger on-premise VDI-løsninger, står overfor pres for at forbedre agiliteten og reducere omkostningerne. Amazon WorkSpaces Core giver organisationer, som bruger VMware Horizon 8, mulighed for at kombinere deres eksisterende VDI-administrationssoftware med sikkerheden og pålideligheden ved AWS-skyen. Amazon WorkSpaces Core hjælper organisationer med at reducere kompleksitet og omkostninger til deres VDI, samtidig med at deres overholdelse af sikkerhed og compliance blev imødekommet.

Ved hjælp af Amazon WorkSpaces Core med VMware Horizon 8, kan organisationer drage fordel af øget agilitet, reduceret kompleksitet og forbedrede omkostninger. Amazon WorkSpaces Core tilbyder også organisationer fleksibilitet til at vælge deres egne operativsystemer, licenser og applikationer, hvilket gør det muligt for dem at reducere omkostningerne, samtidig med at de giver den bedste oplevelse til deres brugere.

Forenkle migrering af virtual desktop infrastructure til AWS endebruger-computing

Migrering til skyen kan være en kompleks proces, især når det kommer til migrering af eksisterende virtual desktop infrastructure (VDI). Amazon WorkSpaces Core er en AWS-administreret virtual desktop infrastructure, der er integreret med tredjeparts VDI-løsninger for at forbedre migreringsprocessen. Det giver øget sikkerhed, pålidelighed og omkostningseffektivitet, samtidig med at organisationerne kan fastholde deres eksisterende VDI-administrationssoftware og applikationer.

Amazon WorkSpaces Core muliggør, at organisationer kan migrere deres VDI-løsninger til skyen uden større afbrydelser. Det giver også organisationer mulighed for at drage fordel af øget agilitet, reduceret kompleksitet og forbedrede omkostninger. Derudover tilbyder Amazon WorkSpaces Core organisationer fleksibilitet til at vælge deres egne operativsystemer, licenser og applikationer, hvilket gør det muligt for dem at reducere omkostningerne, samtidig med at de giver den bedste oplevelse til deres brugere.

Konverter skrivebordsapplikationer til SaaS uden refactoring ved hjælp af Amazon AppStream 2.0

Uafhængige softwareleverandører (ISV’er), som ikke er sky-native, står overfor en fælles udfordring – at migrere deres portefølje af traditionelle skrivebordsapplikationer til software-as-a-service (SaaS). Denne proces kan være tidskrævende og dyr, da det kræver refactoring af applikationerne for at passe til skymiljøet. Amazon AppStream 2.0 forenkler denne proces ved at give ISV’er mulighed for hurtigt og nemt at migrere deres skrivebordsapplikationer til skyen uden behov for refactoring.

Amazon AppStream 2.0 tilbyder en sikker, pålidelig og omkostningseffektiv måde for ISV’er at migrere deres applikationer til skyen. Derudover forenkler Amazon AppStream 2.0 processen ved at give en ensartet oplevelse til brugere, uanset hvilken type enhed de bruger. Med Amazon AppStream 2.0 kan ISV’er hurtigt og nemt migrere deres applikationer til skyen, hvilket gør det muligt for dem at reducere omkostningerne og give en bedre oplevelse til deres brugere.

Forstå brugeradgangsmønstre og optimer Amazon WorkSpaces med Amazon CloudWatch

For at få yderligere indsigt i, hvordan endebrugere forbinder til Amazon WorkSpaces, kan organisationer bruge Amazon CloudWatch til at spore og rapportere IP-adresser, platforme og klientversioner, som bruges til at få adgang til WorkSpaces. Amazon CloudWatch kan også bruges til at forstå brugen af operativsystemets ressourcer inden for WorkSpace’et.

Ved hjælp af Amazon CloudWatch kan organisationer få værdifuld indsigt i deres brugeres adgangsmønstre, hvilket gør det muligt for dem at optimere deres Amazon WorkSpaces for en bedre brugeroplevelse. Denne øgede synlighed kan også hjælpe organisationer til bedre at fejlfinde brugerproblemer og identificere muligheder for omkostningsbesparelser.

Migrering til Microsoft 365 Apps for enterprise i skala på Amazon WorkSpaces

Amazon Web Services tilbyder to muligheder for at køre Microsoft Office-produktivitetsapplikationer på

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversættelse af input

Automatiser sikre AWS CloudFormation-deploymenter fra GitHub

AWS CloudFormation er en Infrastructure as Code (IaC)-service, der giver dig mulighed for at modellere, provisionere og administrere AWS- og tredjepartsressourcer. Servicen understøtter nu brug af Git sync til automatisk at udløse en deployment, hver gang der opdateres en overvåget Git-repository. Dette giver udviklere mulighed for væsentligt at reducere udviklingstiden til CloudFormation ved at integrere den i deres Git-workflow.

Med Git sync-indstillingen kan udviklere nu holde deres CloudFormation-skabeloner opdateret ved at committe ændringer til en overvåget Git-repository. Dette gør det nemmere at versionere og administrere ændringer i CloudFormation-stakke. Desuden kan udviklere bruge tjenester som CodeBuild til at oprette automatiserede test og validering af CloudFormation-skabeloner. Dette muliggør sikre og stabile deploymenter af CloudFormation-stakke til produktion.

For at bruge Git sync-indstillingen skal udviklere oprette en AWS Identity and Access Management (IAM)-rolle, der tillader CloudFormation at arbejde med en overvåget Git-repository. De skal derefter aktivere Git-integrationen i CloudFormation-konsollen og angive IAM-rollen og URL’en til Git-repositoryet. Dette vil derefter give CloudFormation mulighed for at overvåge ændringer i repositoryet og initiere deploymenter, hver gang den registrerer en ændring.

Hos KeyCore hjælper vi vores kunder med deres AWS-brug og CloudFormation-deploymenter. Vores ekspertteknikere kan levere konsulentydelser til at hjælpe dig med at oprette automatisering til dine CloudFormation-deploymenter og udføre sikkerhedsrevurderinger for at sikre, at dine deploymenter er sikre.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

AWS Launch Wizard for SAP-API’er giver kunderne en automatiseret måde at lancere sikre, højydelses, robuste og effektive HANA-baserede SAP-applikationer på AWS på kun få timer i stedet for uger eller måneder. Det opretter alle de nødvendige AWS-ressourcer såsom Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instanser, sikkerhedsgrupper, Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) volumener og Elastic Network Interfaces (ENIs).

Simplificeret deployment-proces

AWS Launch Wizard for SAP-API’er forenkler processen ved at implementere et bredt udvalg af SAP-applikationer på AWS ved at automatisere hele deployment-processen. Det giver en vejledt oplevelse, der hjælper kunder med at tilpasse deres SAP-applikationer til deres specifikke behov. Kunderne kan vælge deployment-stacken, instancetypen og andre konfigurationsindstillinger som en del af den automatiserede proces.

Optimeret ydeevne og skalerbarhed

AWS Launch Wizard for SAP-API’er tilbyder kunderne en optimeret oplevelse, når de implementerer SAP-applikationer på AWS. Det automatiserer konfigurationen af ​​specifikke funktioner for at muliggøre optimeret ydeevne og skalerbarhed, samtidig med at det sikrer sikkerheden og pålideligheden af ​​kundens deployment. Dette inkluderer konfigurationen af ​​Amazon EC2-instancetyper, instansfunktioner såsom forbedret netværk og hukommelsesoptimering, såvel som konfigurationen af ​​Amazon EBS-volumener til optimal ydeevne.

Kom i gang med KeyCore

KeyCore kan hjælpe dig med at komme i gang med AWS Launch Wizard for SAP-API’er. Vores eksperter kan hjælpe dig med at tilpasse og optimere din AWS-opsætning for at sikre, at dine SAP-applikationer kører med maksimal ydeevne. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine SAP-applikationer på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Kunngørelser, Opdateringer og Launches

AWS lancerer og opdaterer – 20. november 2023

AWS har lanceret re:Post Private til samarbejde og vidensdeling. Det er et fuldt administreret videnservice, der hjælper organisationer med at samarbejde og få adgang til cloud-vidensressourcer. AWS har sammensat samlinger af teknisk indhold og træningsmateriale, der er skræddersyet specielt til brugerens cloud-fællesskab. Dette inkluderer indhold som tutorials, workshops og referencearkitekturer. Med AWS re:Post Private kan brugerne nemt søge, få adgang til og dele cloudbaseret viden.

AWS introducerer nu i preview Anomaly Detection med AWS Glue. Dette giver brugere dyb indsigt i data kvalitetsproblemer, data kvalitetsscore og anbefalinger til regler, der kan bruges til kontinuerlig overvågning.

Mutual Authentication for Application Load Balancer er nu også tilgængelig. Dette giver organisationer mulighed for at offload klientgodkendelse til load balancen og sikre, at kun troværdige klienter kommunikerer med deres backend-applikationer.

Med AWS Free Tier API’en kan brugere nu også tjekke deres brug af AWS Free Tier programmet. Dette er tilgængeligt på AWS Command Line Interface (AWS CLI) og kan integreres i applikationer med AWS SDK’er. Med AWS Free Tier programmet kan brugerne udforske og teste AWS tjenester og ressourcer uden yderligere omkostninger.

Amazon CloudWatch tilbyder nu Unified Metric Consolidation til at samle metriske data fra hybrid, multicloud og on-premises datakilder. Dette giver brugerne et fælles syn og hjælper dem med at forespørge, visualisere og alarmer på ethvert og alle metriske data, uanset deres kilde.

Cross-Region Data Replication tilbydes nu også for Amazon WorkSpaces. Dette giver virksomheder mulighed for at give forretningskontinuitet til deres Amazon WorkSpaces brugere. Snapshots tages hver 12. time, replikeres til det ønskede destinationregion og bruges til at give et Recovery Point Objective (RPO) på 12-24 timer.

Amazon Transcribe Call Analytics tilbyder nu generative kunstig intelligens (AI)-drevne oversigter over opkald i preview. Dette hjælper virksomheder med at forbedre kundeoplevelsen og agent- og supervisorproduktiviteten.

AWS Step Functions har to nye optimerede integreringer med Amazon Bedrock. Dette hjælper udviklere med at bygge distribuerede applikationer, automatisere processer, orkestrere microservices og oprette data- og maskinlærings (ML)-pipelines.

AWS Billing and Cost Management inkluderer nu også Cost Optimization Hub, som gør det lettere for kunder at identificere, filtrere, aggregere og kvantificere besparelser for AWS-kostnadsoptimeringanbefalinger.

Amazon CloudWatch Logs tilbyder nu automatiseret mønsteranalyse og anomalidetektering. Dette reducerer den manuelle proces med filtrering og gennemsyn af individuelle logpost.

Amazon Managed Service for Prometheus collector hjælper nu automatisk og agentfrit med at opdage og samle Prometheus-metriske data fra Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS).

EFS Archive er et nyt lagerklassetil Amazon Elastic File System (Amazon EFS), der er optimeret til data, der sjældent tilgås. Med dette lancering, tilbyder Amazon EFS nu tre regionale lagerklasser: EFS Standard, EFS Infrequent Access og nu EFS Archive.

Amazon CloudWatch Logs tilbyder nu også en Infrequent Access log klasse til sjældent tilgåede logs. Dette giver kunderne mulighed for at samle alle deres logs på et sted på en kosteffektiv måde.

CloudFront Functions tilbyder nu også Amazon CloudFront KeyValueStore, en lavlatenstdatastore. Dette hjælper brugerne med at udføre lavlatense tilpassinger, der skal håndteres for millioner af anmodninger per sekund, såsom ændring af headers, normalisering af cache-nøgler, omskrivning af URL’er eller godkendelse af anmodninger.

Hos KeyCore tilbyder vi et sæt professionelle og administrerede tjenester, der hjælper virksomheder og organisationer med at udnytte alle de muligheder, AWS har at byde på. Vi specialiserer os i at hjælpe vores klienter med at implementere nye AWS tjenester og funktioner, samtidig med at vi sørger for, at de bruger platformen på den mest omkostningseffektive måde. Fra hjælp til at vælge den rigtige instancetype til optimering af dine lageromkostninger har vi erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt input ovenfor til en titel på dansk

Cognitive Systems Corp. er en pionerinden på det Wi-Fi-følsende teknologiområde, kaldet WiFi Motion. Denne teknologi bruger eksisterende Wi-Fi-signaler til at omdanne tilsluttede enheder til bevægelsessensorer. Det består af en omfattende software-stack, der behandler og fortolker både langdistance- og ultralav-strøm Wi-Fi-signaler. Denne teknologi bliver brugt til forskellige formål som sikkerhed, aktivsporing og detailanalyse.

Cognitive Systems Corp. har udnyttet Amazon EKS til deres Wi-Fi-følsende teknologi. EKS giver den skalering og fleksibilitet, som Cognitive Systems har brug for til at distribuere applikationsworkloads til deres kunder. Det gør brug af Kubernetes som container-orchestrieringssystem og AWS Fargate til serverløs containerhåndtering. Med denne kombination kan Cognitive Systems let styre de nødvendige ressourcer til deres applikationer og skalere infrastrukturen hurtigt, når det er nødvendigt.

Når det kommer til at opbygge og køre AI-applikationer, er Amazon ECS for SageMaker JumpStart et service, som gør det let at bygge og køre AI-drevne applikationer. Dette service giver de nødvendige værktøjer og ressourcer til hurtigt at bygge, distribuere og iterate AI-drevne applikationer. Det består af et sæt værktøjer og services, som gør det let at udvikle, distribuere og administrere applikationer i AWS-miljøet. Takket være dette service kan udviklere let integrere deres applikationer med AWS-services som Amazon SageMaker, Amazon Rekognition, Amazon Lex og Amazon Comprehend.

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, giver både professionelle services og managed services for at hjælpe kunder med at forbedre deres AI-applikationer på Amazon ECS for SageMaker JumpStart. KeyCores certificerede AWS-professionelle er tilgængelige til at hjælpe kunderne til at udvikle GenAI-applikationer og sikre deres succes med Amazon ECS for SageMaker JumpStart. KeyCore har også omfattende erfaring med CloudFormation, som kan bruges til at automatisere deployment af GenAI-applikationer. KeyCores professionelle services-team kan hjælpe med design og deployment af brugerdefinerede CloudFormation-skabeloner tilpasset kundeapplikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt til dansk

Retailindustrien navigerer i øjeblikket et komplekst landskab af udfordringer, herunder svingninger i kundeefterspørgslen, hurtige teknologiske fremskridt, afbrydelser i forsyningskæden og behovet for at tilbyde personificerede oplevelser. Ifølge NCR har disse forsyningskædeafbrydelser ført til øget inflation og andre komplikationer.

Cybersecurity er et vigtigt overvejelsespunkt for alle virksomheder. Modsat den almindelige tro er små og mellemstore virksomheder ikke immune over for cyberincidenter. Ifølge Security Magazine har mere end halvdelen af ​​SMV’er været involveret i et brud, hvoraf en tredjedel fandt sted inden for de sidste 12 måneder.

Adgang til data er fantastisk, men nøglen er at være i stand til at omdanne den til handlingsorienterede insigter. Desværre har mange små og mellemstore virksomheder ikke de ressourcer, der er nødvendige for sådan et foretagende. Dette gælder især i reguleringsintensive brancher, hvor datahåndteringsprocesser er komplicerede og restriktive.

Hos KeyCore forstår vi de udfordringer, SMV’er står over for, når det kommer til lagerinsigter, dataanalyse og cybersecurity. Vi tilbyder både professionelle og administrerede tjenester og har stor erfaring med AWS.

Fra vores dygtige hold af AWS-certificerede fagfolk til vores CloudFormation YAML, AWS API-opkald og AWS SDK for JavaScript v3-viden kan KeyCore give den støtte, du har brug for for at udnytte cloud analytics og cybersecurity mest muligt.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside www.keycore.dk. Her kan du finde ud af mere om vores services, AWS-certificeringer og komme i kontakt med vores team for at diskutere detaljerne i dit projekt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog fra Amazon Web Services

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for Oracle giver en nem måde at opsætte, drive og skalere en relationsdatabase i AWS-skyen. Ved hjælp af Oracle Database Resource Manager (DBRM) kan kunderne udøve mere kontrol over CPU’en og andre ressourcer i deres Oracle-databaser. Denne funktion blev introduceret i Oracle 8i og er tilgængelig i alle efterfølgende versioner af Oracle Enterprise Edition. Med DBRM kan kunderne prioritere CPU-allokering til visse applikationer eller brugere for at opnå konsistent ydeevne for kritiske applikationer. Denne post vil beskrive, hvordan man konfigurerer DBRM i Amazon RDS for Oracle og hvordan man bruger Oracle Forms og Reports på Amazon RDS Custom.

For at aktivere funktionen skal kunderne gå til fanen “Parametre”, finde parameteren “enable_db_resource_manager” og indstille værdien til ‘1’. Herefter kan kunderne opsætte DBRM i overensstemmelse med deres behov.

Amazon RDS Custom er en ny type deployment, der giver finjusteringsfunktioner og et operativsystem, der gør det muligt for kunderne at køre tredjepartsapplikationer som Oracle Forms og Reports. Kunderne kan få adgang til og tilpasse database-miljøet, så det passer til deres krav. Oracle Forms og Reports kan installeres på Amazon RDS Custom-instansen, så kunderne kan bruge de samme funktioner i deres RDS-miljø som i deres on-premises-miljø.

Databaseauditlogs er en vigtig del af at opfylde krav til overensstemmelsesstandarder, især de relaterede til god praksis (GxP). Ved at føre en nøjagtig register over brugerinteraktioner, systemændringer og dataændringer får organisationerne værdifulde indsigter i, hvem der har fået adgang til databasen, hvilke aktiviteter der er udført og hvornår de er udført. For at sikre GxP-compliance kan organisationer automatisere processen med at eksportere Amazon RDS-sikkerhedsauditloggen fra skyen til et on-premises-miljø. AWS Database Migration Service (AWS DMS) kan bruges til dette formål.

Når der migreres en database til skyen, bør kunderne forberede en failback-plan i tilfælde af, at migrationen mislykkes. AWS Database Migration Service (AWS DMS) understøtter reverse replication, som kan bruges som en minimal nedetid failback-strategi, når der migreres fra Oracle on-premises til Amazon RDS for Oracle. Kunderne kan bruge den samme AWS DMS-opgave til at migrere tilbage til det on-premises Oracle-miljø, hvis det bliver nødvendigt. For at konfigurere reverse replication skal kunderne oprette en AWS DMS-opgave ved hjælp af “Reverse Replication”-valgmuligheden i fanen “Reverse Replication” på AWS DMS-konsollen.

Optimering af databaseydeevne på Amazon RDS for Oracle kan være kompleks og kræver erfaring med Oracle-databaser, RDS og AWS DMS. KeyCore tilbyder professionelle services og managed services, der hjælper kunderne med at opsætte og vedligeholde deres Oracle-databaser på Amazon RDS. Vi tilbyder også ekspertise i opsætning af Oracle Forms og Reports på Amazon RDS Custom samt automatisering af Amazon RDS-sikkerhedsauditloggeksportprocessen med AWS DMS. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Oracle-database i skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

AWS Cloud Financial Management

AWS giver kunder en række værktøjer til at hjælpe dem med at styre deres cloud-finanser, lige fra den udvidede historie og granulære data, som er tilgængelig i Cost Explorer, til konsollet til fakturering og omkostningsstyring samt dashboardet til omkostninger og brug, som er drevet af Amazon QuickSight. I denne artikel ser vi på, hvordan du kan udnytte disse værktøjer til at styre dine cloud-finanser, og vi undersøger, hvordan Coinbase opbyggede et Cloud Center of Excellence for at optimere deres skyomkostninger.

Udvidede historik og granulære data i Cost Explorer

Cost Explorer har som standard nu 14 måneders omkostnings- og brugsdata med daglig granularitet. Kunder har mulighed for at aktivere op til 38 måneder med historik med månedlig granularitet, og de har også mulighed for at aktivere 14 dages ressourcelevel-data for enhver AWS-tjeneste med daglig granularitet. Alle disse funktioner er tilgængelige gratis.

Styr dine cloud-finanser med den samlede konsol til fakturering og omkostningsstyring

I dag har AWS lanceret en samlet konsol til fakturering og omkostningsstyring for at hjælpe kunder med at styre deres AWS cloud-finanser mere effektivt. Den samlede konsol indeholder en ny startside med indsigter og anbefalinger for at hjælpe kunderne med at træffe hurtigere og bedre informerede beslutninger, mere intuitiv navigation for at forenkle arbejdsgange, og forbedrede ressourcer til at hjælpe kunderne med at lære og implementere bedste praksis inden for Cloud Financial Management.

Nyhed – Dashboard til omkostninger og brug

Data Exports er en ny funktion i AWS-fakturering og omkostningsstyring, der gør det muligt for kunderne at oprette eksport af deres fakturerings- og omkostningsstyredata ved hjælp af SQL-kolonneselectioner og rækkefiltre. Som en del af denne funktion kan kunderne nu også implementere et dashboard til omkostninger og brug, der er drevet af Amazon QuickSight, direkte fra konsollet til fakturering og omkostningsstyring. Dashboardet til omkostninger og brug bruger et sammendrag af AWS Cost and Usage Report 2.0 (CUR 2.0) og tilbyder præbyggede visuelle elementer til at fremme interaktiv analyse og deling af omkostningsindsigter.

Anbefalingspræferencer for Rightsizing

Anbefalingspræferencer til rightsizing giver kunderne mulighed for at justere både CPU-headroom og grænser, konfigurere en ny 32-dages lookback-periode-indstilling og angive præferencer for instansfamilien på organisation-, konto- eller regionalt niveau. Denne funktion giver gennemsigtighed for, hvordan anbefalingerne genereres, og giver kunderne mulighed for at konfigurere EC2-rightsizing-anbefalinger til højere besparelser og præstationfølsomhed, så anbefalingerne passer til deres forretningsbehov.

Hvordan Coinbase opbyggede et Cloud Center of Excellence

Coinbase er et sikkert online platform til køb, salg, overførsel og opbevaring af kryptokurrency. For at optimere deres skyomkostninger opbyggede Coinbase et Cloud Center of Excellence for at give gennemsigtighed i deres skyomkostninger og identificere områder for omkostningsoptimering. Dette inkluderede opbygning af et dashboard til overvågning af deres skyomkostninger, etablering af en proces til godkendelse og planlægning af skyressourcer og etablering af et omkostningsoptimiseringsprogram til at eliminere ubrugte eller underudnyttede ressourcer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent, der tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe virksomheder med at styre deres cloud-finanser. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at implementere dashboardet til omkostninger og brug, udvikle en proces til godkendelse og planlægning af skyressourcer og designe og implementere et omkostningsoptimiseringsprogram for at eliminere ubrugte eller underudnyttede ressourcer. Vi tilbyder også træning og rådgivningsydelser for at hjælpe dig med at lære og implementere bedste praksis inden for Cloud Financial Management. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Spil-Blog

Milestone Turbocharged ‘Hot Wheels Unleashed’ med Amazon GameLift

Spiludvikleren og udgiveren Milestone lancerede i september 2021 en tredjepersons racerspil baseret på Mattels Hot Wheels-legetøjslinje, “Hot Wheels Unleashed”. Det fik hurtigt en dedikeret følgende og solgte mere end en million eksemplarer på mindre end tre måneder, hvilket gjorde det til Milestones hurtigst sælgende titel nogensinde. Ved april 2023 havde Milestone solgt mere end tre millioner eksemplarer over alle platforme.

Milestone valgte Amazon GameLift til at levere skyinfrastrukturen til at understøtte spillets matchmaker og dens dybe analyser. Dette sorterede spillere i passende spilsessioner og sporede deres fremskridt og in-game handlinger. Dette gav Milestone den ydeevne, fleksibilitet og skalerbarhed, der er nødvendig for hurtigt at matche spillere og håndtere uventede spidsbelastninger på grund af markedsføringskampagner eller sæsonbegivenheder.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services baseret på AWS til spiludviklere. Vores dygtige team kan hjælpe dig med at vælge de rigtige skytjenester til dit spil og sikre, at du får den bedste ydeevne fra dem. Vi kan rådgive dig om den mest økonomisk og effektive infrastrukturopsætning, eller endda tilbyde managed services, så du kan fokusere på at lave det bedste spil, du kan.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS træning og certifikat Blog

Organisationer og enkeltpersoner i APAC-regionen tager de nyeste og mest avancerede teknologier, såsom kunstig intelligens (AI), i brug for at forbedre deres arbejde og liv. AWS Training and Certification hjælper dem med at opbygge de nødvendige færdigheder for at forblive på forkanten.

AWS Training and Certification tilbyder en række kurser, lige fra AWS Foundations til AI/ML Specialty. Certificering hjælper organisationer og enkeltpersoner med at vise deres ekspertise og skille sig ud på det konkurrencedygtige arbejdsmarked. Kurserne dækker emner som maskinlæring (ML), computer vision (CV), dyb læring (DL), naturlig sprogbehandling (NLP) og robotik.

AWS Training and Certification tilbyder også certifikatforberedende kurser og øvelsesprøver for at hjælpe enkeltpersoner med at forberede sig til certificeringerne. Certificeringen AWS Certified Solutions Architect er den mest populære certificering, og AWS Training and Certification har forskellige forberedelseskurser til at hjælpe enkeltpersoner med at opnå den.

Organisationer og enkeltpersoner vender sig til AWS Training and Certification for at forblive foran kurven og opbygge færdigheder inden for AI og ML. Kurserne dækker detaljeret emner, herunder hands-on-laboratorier, instruktørstyrede kurser og selvstændig læring. Den selvstændige læring er specielt nyttig for enkeltpersoner, der lige er begyndt deres AI/ML-rejse. AWS Training and Certification tilbyder også certifikatforberedende kurser og øvelsesprøver.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managede tjenester over hele APAC-regionen for at hjælpe organisationer og enkeltpersoner med at opbygge de nødvendige færdigheder for at forblive på forkanten. Vores erfarne hold tilbyder omfattende rådgivningstjenester og arbejder sammen med vores kunder for at identificere deres behov og oprette løsninger, der fremmer innovation og hjælper dem med at lykkes. Vores team er kyndige i alle områder af AWS, og vi er glade for at svare på eventuelle spørgsmål eller hjælpe med AWS Training and Certification.

Uanset om du lige begynder eller udvider din viden, er KeyCore den perfekte partner til at hjælpe dig på din AI/ML-rejse. Kontakt os i dag for at lære mere og se hvordan vi kan hjælpe dig med at blive AI-klar.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Brug af store datateknologier for at opbygge AI-applikationer

Store sprogmodeller til sentimentanalyse med Amazon Redshift ML (Preview)

Amazon Redshift ML er et kraftfuldt værktøj, der giver dataanalytikere og databaseudviklere mulighed for at udnytte maskinlærings- og artificiel intelligens (AI) kapaciteter inden for deres datawarehouse. Du kan bruge Amazon Redshift ML til at oprette, træne og anvende maskinlæringsmodeller ved hjælp af kendte SQL-kommandoer. Desuden kan du yderligere forbedre Amazon Redshifts infereringsevner ved at udnytte dine egne modeller trænet med andre maskinlæringsrammer.

Forbedret forespørgselsperformance ved hjælp af AWS Glue Data Catalog kolonne-statistikker

Den nye AWS Glue Data Catalog kolonne-statisk kapacitet giver dig mulighed for at generere statistikker for AWS Glue-tabeller. Disse statistikker kan derefter integreres med de kost-baserede optimeringsalgoritmer (CBO) i Amazon Athena og Amazon Redshift Spectrum. Ved at udnytte denne integration kan du forbedre forespørgselsperformance og muligvis reducere omkostninger. Derudover er datalake designet til at lagre store mængder data, hvilket gør kolonnestatistikker særligt nyttige til optimering af dine forespørgsler.

Indførelse af Apache Hudi-understøttelse med AWS Glue crawlers

Apache Hudi er en teknologi til datalake, der bringer database- og datawarehousefunktioner til datalakes. Apache Hudi hjælper dataingeniører med at håndtere komplekse dataudfordringer, såsom at håndtere kontinuerligt skiftende datasæt, udføre transaktioner og vedligeholde forespørgselsperformance. Dataingeniører kan bruge Apache Hudi til streaming-workloads, såvel som til at oprette effektive incrementelle datapipelines. Apache Hudi giver tabeller, transaktioner, effektiv komprimering og incrementel snapshot-forespørselskapacitet.

Introduktion af persistent buffering til Amazon OpenSearch Ingestion

Amazon OpenSearch Ingestion er en fuldt administreret, serverløs pipeline, der leverer reeltidslog, metrisk og sporingsdata til Amazon OpenSearch Service-domæner og OpenSearch Serverless-samlinger. Kunden kan bruge Amazon OpenSearch Ingestion-pipelines til at indsuge data fra en række forskellige datakilder, både push-baseret og pull-baseret. Til pull-baserede kilder, såsom Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), tilbyder Amazon OpenSearch Ingestion nu persistent buffering. Denne nye funktion gemmer en buffer af data i Amazon S3, så data ikke går tabt på grund af en midlertidig nedbrud.

Byg skalerbare og serverløse RAG-arbejdsprocesser med en vektor-motor til Amazon OpenSearch Serverless og Amazon Bedrock Claude-modeller

Organisationer bruger nu generative AI-applikationer til at levere kundecentrerede supportsystemer. Disse applikationer er gode på fire hovedområder: multi-sproglig support, sentimentanalyse, PII-detektering og samtalebaseret søgning. Kunden kan nu engagere sig med disse applikationer på deres foretrukne sprog, og applikationerne er i stand til at forstå deres hensigt og give præcise svar. For at opnå dette kan du udnytte Amazon OpenSearch Serverless og Amazon Bedrock Claude-modeller.

Forbedrede overvågning og fejlfinding af AWS Glue-jobs ved hjælp af nye jobobservabilitetsmetrikker

Data-drevne virksomheder kræver glatte integrationspipelines til at trække data fra forskellige kilder, transformere det og indlæse det i destinationssystemer til analyse og rapportering. For at sikre, at disse pipelines kører på en effektiv og pålidelig måde, tilbyder AWS Glue nu en ny række jobobservabilitetsmetrikker. Disse metrikker er designet til at hjælpe kunder med at overvåge og fejlfinde eventuelle problemer med deres AWS Glue-jobs.

Indførelse af AWS Glue serverless Spark UI for bedre overvågning og fejlfinding

AWS Glue-konsollen indeholder nu en indbygget serverløs Spark UI, der giver kunderne mulighed for at få adgang til den med et enkelt klik, når de undersøger detaljerne for et bestemt jobkørsel. Serverløs Spark UI er et fuldt administreret serverløst tilbud, der starter op på få sekunder. Denne nye funktion accelererer og forenkler signifikant processen med at få jobs til at fungere i produktion.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i at udnytte store datateknologier til at opbygge AI-applikationer. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at oprette den nødvendige infrastruktur og pipelines, konfigurere AWS Glue serverløs Spark UI og optimere dine dataintegrationspipelines. Vi kan også hjælpe dig med at oprette og anvende maskinlæringsmodeller ved hjælp af Amazon Redshift ML, integrere kolonnestatistikker med dine kost-baserede optimeringsalgoritmer og udnytte Apache Hudi til effektive incrementelle datapipelines. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge dine AI-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk og indholdslevering med Amazon Web Services

Ved at bruge sikre og pålidelige skytjenester fra Amazon Web Services (AWS) kan ydeevnen af ​​webapplikationer betydeligt forbedres. I dette blogindlæg diskuterer vi, hvordan udnyttelse af AWS-tjenester som Elastic Network Adapter (ENA) Express, Application Load Balancers (ALB) og Connection Tracking kan hjælpe med at forbedre netværksydelsen og tilgængeligheden.

Brug af ENA Express til at forbedre workload-ydelsen

ENA Express er en nøgleteknologi til at forbedre ydelsen for applikationer, der bruger konventionel networking, såsom databaser, filsystemer og mediakodning. ENA Express kan reducere tail-latency, perioden mellem, at anmodningen sendes, og responsen modtages. For at demonstrere dette kan vi bruge in-memory-databaser og finde ud af, at ENA Express kan reducere signifikant tail-latency.

Forbedring af tilgængelighed med automatiske målvægte for Application Load Balancer

Application Load Balancers (ALB) kan hjælpe med at forbedre tilgængeligheden ved hjælp af automatiske målvægte (ATW). ATW giver mulighed for at opdage og afhjælpe gråfejl for mål bag ALB. En grå fejl opstår, når en ALB-mål består aktive load balancer-health checks, men stadig returnerer fejl. ATW hjælper med at opdage og afhjælpe disse gråfejl ved dynamisk at vurdere ydelsen af ​​hver mål og justere vægten af ​​indgående trafik i overensstemmelse hermed. Dette hjælper med at reducere fejl for brugere og forbedre tilgængeligheden af ​​applikationer.

Introduktion af konfigurerbar inaktiv timeout til Connection Tracking

Amazon EC2 giver mulighed for at tilpasse inaktive timeouts for at optimere for trafikmønstre og workloads. Dette gøres ved hjælp af Conntrack Utilization Metric for EC2-instanser, der er konfigureret gennem en konfigurerbar inaktiv timeout. Denne funktion tillader granulær kontrol over trafikmønstrene for EC2-instanser for at maksimere ydeevnen. Det kan bruges til en lang række forskellige brugssager, herunder at reducere mængden af ​​tid, som aktive forbindelser forbliver åbne, og øge mængden af ​​tid, som inaktive forbindelser forbliver åbne.

KeyCore: Hjælp virksomheder med at forbedre netværks- og indholdsleveringsydelsen

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres skymiljø. Vores team af eksperter kan hjælpe kunderne med at udnytte AWS-tjenester som ENA Express, Application Load Balancers (ALB) og Connection Tracking til at forbedre ydeevnen og tilgængeligheden af ​​deres webapplikationer. Vi kan hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres skymiljø og sikre, at deres webapplikationer forbliver sikre og pålidelige.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Harmonic VOS360 SaaS på AWS: Kør personlige annonceoplevelser

De dage, hvor alle så det samme, er forbi. Konsumenter forventer personlige oplevelser, der er tilpasset deres unikke smag og præferencer, og brancherne reagerer med innovative løsninger som Harmonic VOS360 Ad SaaS. Senest udstillet på AWS er VOS360 et slut-til-slut, cloud-native-platform, designet til at hjælpe medievirksomheder med hurtigt at skabe, administrere og implementere personlige annonceoplevelser.

VOS360: Skab, administrer og implementer personlige annoncer nemt

VOS360 er et skybaseret platform, der forenkler levering af personlige annonceoplevelser. Med AI-drevne automatiserede videoværktøjer kan medievirksomheder hurtigt skabe, administrere og implementere lyd- og videoannoncer til et hvilket som helst udvalgt publikum. VOS360 tilbyder et fuldt udvalg af funktioner, der gør det muligt for kunderne at designe, tilpasse og levere indhold, der er tilpasset målgruppen, hvilket hjælper med at øge rækkevidden og engagementet.

Personlig annoncering i skala

VOS360 gør personlig annoncering i skala let. Med AI-drevne arbejdsgange hjælper platformen medievirksomheder med hurtigt at skabe, administrere og implementere personlige annoncer til målgrupper. Ved at automatisere annonceringsprocessen kan kunderne hurtigt og nemt tilpasse deres annoncer til et udvalgt publikum. Dette hjælper virksomhederne med at maksimere rækkevidden og engagementet, samt optimere annonceresultaterne.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores hold af erfarne AWS-konsulenter medievirksomheder med at få fuld udbytte af Harmonic VOS360 Ad SaaS. Vi tilbyder både professionelle og managed services til at rådgive og vejlede virksomheder gennem processen med at implementere og administrere VOS360. Vores eksperter har omfattende erfaring med design, implementering og administration af AWS-tjenester, og kan levere tilpassede råd og vejledning for at sikre en vellykket implementering og anvendelse af VOS360.

Læs de fulde blogs fra AWS

Opbevaring på AWS-bloggen

Organisationer har ofte brug for at overføre store mængder objektdata mellem skytjenesteudbydere. Dette kan være på grund af datakonsolidering, arbejdsbelastningsflytning, overtagelse eller kostnadsoptimering. For at opnå en vellykket migration kræver det flere komponenter, herunder omfattende datakryptering under overførslen og evnen til at overføre data med høje hastigheder.

AWS DataSync kan hjælpe hermed. DataSync er en skydataoverførselstjeneste, der giver kunderne mulighed for hurtigt og sikkert at flytte data mellem on-premise-lagersystemer og Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) eller Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). DataSync tilbyder højhastighedsoverførsler og kan også bruge tredjeparts lagring som Wasabi.

DataSync tilbyder også kunderne flere muligheder for at kontrollere dataoverførsler. De kan opsætte automatiserede overførsler til at køre efter tidsplan eller vælge en engangsoverførsel. DataSync giver også kunderne en bred vifte af sikkerhedsindstillinger, såsom kryptering af data ved hvile og i transit, og sikre, at data gemmes på den korrekte placering.

AWS DataSync er det perfekte værktøj til at migrere Wasabi Object Storage til S3. KeyCore tilbyder professionelle tjenester til at hjælpe kunder med at opsætte og administrere DataSync. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine data er sikre og overføres hurtigt og nemt. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

SonarCloud på AWS: En forenet API

SonarCloud er et software-as-a-service (SaaS) produkt udviklet af Sonar, som giver et gnidningsløst integrationspunkt til udvikleres CI/CD-arbejdsprocesser for at øge kode kvaliteten og identificere sårbarheder. SonarClouds skyteknikere har nyligt arbejdet på at modernisere applikationen for at forøge lead time til produktionen.

Gennem anvendelsen af Domænedreven Design principper

Ved at anvende Domænedreven Design (DDD) principper, delte Sonar applikationen op i flere forskellige forretningsdomæner, hver med deres egen afgrænsede kontekst. Det gjorde det muligt for Sonar at skalere hvert domæne individuelt og bedre kortlægge forretningslogikken. Sonar benyttede så AWS AppSync til at implementere en forenet API, som gav en struktureret måde at få adgang til applikationsdataen og udføre almindelige opgaver.

Fordele ved hjælp af AWS AppSync

Ved hjælp af AWS AppSync kan Sonar let oprette, opdatere og slette data i applikationen. Dertil gør det det også muligt for Sonar at hurtigt opdage og forespørge data på tværs af deres AWS cloud-miljø, hvilket gør det lettere og hurtigere for udviklere at få adgang til dataene, de har brug for. Med AWS AppSync kan Sonar også drage fordel af andre AWS-tjenester, såsom Amazon Cognito til brugergodkendelse, Amazon Pinpoint til push-meddelelser og Amazon S3 til opbevaring.

KeyCores tjenester til SonarCloud på AWS

Uanset hvor kompleks opgaven er, kan KeyCore hjælpe med at gøre overgangen til AWS AppSync så gnidningsløs som mulig. Vores erfarne hold af certificerede AWS-ingeniører kan hjælpe dig med at udvikle, implementere og administrere et sikkert og pålideligt AWS-miljø. Dertil kan vi også hjælpe dig med at udvikle skræddersyede AWS AppSync applikationer tilpasset dine specifikke forretningsbehov. For at lære mere om vores tjenester, kan du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversættelse af titel

AWS Partner Network Blog: Bedste praksis for kørsel af Amazon RDS Custom med Oracle EBS

Amazon RDS gør det let at opsætte, drive og skalere relationelle databaser inden for AWS, men legacy-applikationer som Oracle E-Business Suite (EBS) kræver tilpasning af databasemiljøer, som ikke er understøttet af RDS. For at hjælpe kunder med at overføre til Amazon RDS Custom for Oracle, har Navisite udviklet bedste praksis og råd til opsætning og administration.

Tips til opsætning og administration af Amazon RDS Custom for Oracle

Navisite anbefaler, at kunder bruger Amazon RDS for Oracle til at standardisere konfigurationer, forenkle processer og reducere administrationsomkostninger. Det hjælper også med at integrere Amazon RDS Custom for Oracle med eksisterende automatisering- og orkestreringsværktøjer. For at sikre, at ressourcerne er optimeret til kørsel af Oracle EBS-workloads, anbefaler Navisite, at kunderne følger følgende trin:

 • Kontroller, at Oracle-versionen, patch-niveauet og hardwaren understøtter applikationen.
 • Konfigurer databasemiljøet, så det passer til applikationens krav.
 • Virtualiser databasen og dens underliggende infrastruktur.
 • Sørg for at oprette redundans for at sikre drift og pålidelighed.
 • Identificer og definer de rigtige driftsprocesser.
 • Overvåg miljøet for at verificere ydeevne og opretholde SLA’er.

Navisite anbefaler også, at kunderne planlægger og implementerer Amazon RDS Custom for Oracle ved hjælp af de fem “R’er” af migrering:

 • Gennemgå applikations- og dataporteføljen igen.
 • Re-platform databasen.
 • Re-engineer applikationen.
 • Re-arkitekt databasen.
 • Re-factor applikationen.
Rollen til AWS, STMicroelectronics og LACROIX i Edge AI

Stigningen af ​​IoT har medført en stor mængde tilsluttede enheder med større bekvemmelighed og effektivitet for virksomheder og slutbrugere. AWS samarbejder med STMicroelectronics, en førende mikrocontrollerproducent, og LACROIX, en leder inden for smart city-løsninger, for at forenkle adoptionen af ​​Edge AI. STMicroelectronics leverer mikrocontrollere, som er afgørende for implementering og kørsel af AI i kanten, mens LACROIX hjælper kunder med at anvende de data, der genereres af disse mikrocontrollere. Sammen gør de tre partnere det kommercielt bæredygtigt at bruge tilfælde til forskellige brancher.

Udnytte Slaloms sportsfan engagement data platform accelerator

Sportsorganisationer har en stor mængde data om fans, som kan bruges til at generere handlingsdygtige indsigter. Evnen til at sende personlig marketing til fans øger tilfredsheden og loyaliteten, mens det giver holdet mulighed for at cross-sælge og tjene penge. Slaloms fan engagement data platform accelerator optager og præsenterer fan data i et centraliseret lag og giver organisationer mulighed for at fokusere på segmentering og indsigt. Platformen er baseret på Slaloms erfaring med et Premier League-fodboldhold.

Capgeminis livscyklusoptimeringsløsning til luftfart

Capgemini udviklede en løsning kaldet Livscyklusoptimering for luftfart, som har til formål at accelerere adoptionen af ​​cirkulær økonomi-praksis inden for luftfartsindustrien. Bygget på AWS analyserer det dele af dokumentation og inspektionsprocesser, hvilket gør det muligt at optimere dets livscyklus ved at omdanne usstrukturerede brugsdata til digitale aktiver. Det hjælper med at forenkle den komplekse analyseopgave med driftsvedligeholdelse af fly.

Økonomisk effektivitet og konsistent ydeevne med Zesty Disk

Dynamisk justering af infrastrukturkapacitet baseret på brugsændringer giver operative og økonomiske fordele. Zesty Disk hjælper med at opnå større økonomisk effektivitet og konsistent ydeevne, når man administrerer Amazon EBS-volumener, og kan optimere lageret ved run time uden at tilføje kompleksitet eller blive udsat for data på disken. Zesty Disks autoskalerings-teknologi eliminerer behovet for manuelle justeringer, forenkler driften og reducerer den kognitive byrde for udviklere.

KeyCores og AWS-tjenester

KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, tilbyder professionelle og managede tjenester til at hjælpe kunderne med Amazon RDS Custom for Oracle sammen med andre AWS-tjenester til at forenkle adoptionen af ​​Edge AI. KeyCore kan hjælpe med opsætning og administration af Amazon RDS Custom for Oracle, design og opbygning af mikrocontrollerbaserede løsninger og udvikling af fan engagement data platforme. Desuden har KeyCore ekspertisen til at integrere Amazon RDS Custom for Oracle med eksisterende automatiserings- og orkestreringsværktøjer og opbygge løsninger på AWS til luftfartsindustrien. For mere information kan du besøge KeyCore-webstedet.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drifts- og Migrationer Blog

Hvordan opnås driftseffektivitet og modernisering med AWS

At kontinuerligt optimere din driftseffektivitetsopfattelse er afgørende for at modernisere dine arbejdsbyrder i skyen. AWS Trusted Advisor tilbyder bedste praksis-kontroller i kategorierne omkostningsoptimering, ydeevne, modstandsdygtighed, sikkerhed, tjenestegrænser og driftseffektivitet. Ved at følge AWS Well-Architected Framework og bruge AWS Trusted Advisor kan du afhjælpe eventuelle afvigelser fra AWS-bedste praksis.

Nødberedskab (DR) Failover til den frakoblede kant

Mange virksomheder er afhængige af AWS til at værtsføre deres infrastruktur og mission critical-arbejdsbyrder på grund af de indbyggede fordele ved cloud computing, men dette kan være en udfordring for virksomheder, der opererer fra fjerntliggende områder med øget risiko for at miste ekstern netværksforbindelse. For at sikre pålidelighed i disse tilfælde kan udnyttelse af AWS Elastic Disaster Recovery til at replikere servere, såsom Amazon EC2-instanser, hjælpe med at genoprette applicationservere i tilfælde af katastrofe. At orchestrere denne replikeringsproces med Puppet-automatisering kan hjælpe med at forenkle processen og gøre den mere skalérbar.

Driver diskussionen om reduktion af CO2-fodaftryk

87% af forretningslederne forventer at øge deres organisations investering i bæredygtighed de næste to år. IT-teamsene kan starte samtalen med forretningslederne om reduktion af CO2-fodaftryk ved at udnytte cloud computing og migrere arbejdsbyrder til skyen. Amazon CloudWatch kan hjælpe med at give realtidsovervågning, beskeder og visualisering af miljøet for større observabilitet. Derudover kan Amazon CodeWhisperers generative AI-funktioner hjælpe med at oprette brugerdefinerede dashboard-widgets for yderligere indsigt.

Administration af AWS Multi-Account-miljøer

Uafhængige softwareleverandører kan have divergerende arbejdsbyrder, og et fleksibelt og tilpasset multi-account-setup er nødvendigt for at køre deres software. Account Factory for Terraform (AFT) kan hjælpe med at administrere disse multi-account-miljøer ved at hjælpe organisationer med at implementere multi-account-miljøer, vedligeholde konti og konfigurere SSO. AFT fungerer også sammen med andre AWS-tjenester som AWS Organizations, AWS Single Sign-On og AWS Control Tower.

Forbedring af M&A Due Diligence med AWS Audit Manager

AWS Audit Manager kan understøtte Mergers & Acquisitions (M&A) Due Diligence ved at gøre det muligt at gennemføre compliance- og risikovurderinger under teknisk due diligence. Det kan hjælpe interessenter såsom praktikere, der understøtter due diligence, integration, corporate development (CorpDev), teknologi/IT, revision og rådgivningsaktiviteter under due diligence, med at opnå større synlighed og bedre indsigt i deres miljø. Derudover kan udnyttelse af AWS-managede open source-tjenester såsom Kiali og Istio-servicemesh give forbedret observabilitet i microservices-miljøer.

Opnåelse af domænekonsistens i begivenhedsdrevne arkitekturer

At modernisere applikationer fra monolitter til microservices kan bidrage til at forbedre skalérbarhed og fleksibilitet til moderne applikationer. Men distribuerede systemer kan introducere kompleksitet, når man fejlfinder problemer på tværs af tjenester på forskellige maskiner. For at løse dette kan AWS Audit Manager hjælpe med at opnå domænekonsistens til begivenhedsdrevne arkitekturer. AWS-automatiseringsevner kan også hjælpe med at accelerere moderniseringsudgange og reducere driftsoverskud.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS har netop annonceret nogle store forbedringer til deres Connected Mobility Solution (CMS), herunder tilføjelsen af et Automotive Cloud Developer Portal (ACDP). Disse forbedringer giver mange DevOps-funktioner, deployment-værktøjer som Cloud Formation og Cloud Developer Kit (CDK), såvel som nye plugins og målinger, der hjælper med at forbedre udvikling og operativt overblik over Connected Vehicle Platforms.

Med Connected Mobility Solution kan virksomheder accelerere deres tilsluttede køretøjsdeploymenter ved hurtigt og sikkert at forbinde køretøjerne til skyen, hvilket giver mulighed for mere effektiv flådestyring og analyse. Løsningen er også designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere kompleksiteten ved tilsluttede køretøjer ved at give indsigter i ydeevne, pålidelighed og brugeroplevelse af køretøjerne. Virksomheder kan også bruge generative AI til at automatisere indholdsproduktionen, hvilket resulterer i en mere effektiv og omkostningseffektiv tilgang.

AWS tilbyder de tjenester og værktøjer, der er nødvendige for at aktivere analytics og indsigter for telekom-netværk. Dette inkluderer tjenester som Amazon Kinesis, som giver CSP’er mulighed for at opsuge og behandle streaming-data i realtid, og Amazon SageMaker, som kan bruges til modeltræning og inferens. Desuden tilbyder AWS tjenester som Amazon Athena, som giver CSP’er mulighed for at forespørge data, der er gemt i Amazon S3, og Amazon QuickSight, som giver et interaktivt datavisualiseringsværktøj.

Hos KeyCore er vores AWS-eksperter erfarne i at hjælpe CSP’er med at udnytte AWS-tjenester til at aktivere analytics og indsigter for deres telekom-netværk. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at opbygge en sikker, omkostningseffektiv og skalérbar løsning til at administrere dit telekom-netværk. Vi tilbyder også løbende support og vedligeholdelse for at sikre, at systemet kører glat og effektivt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Salg

Med den stigende efterspørgsel efter personlige anbefalinger på markedet leder virksomheder efter måder at opbygge reelle-tids anbefalingsmotorer, der kan give kunderne øjeblikkelig feedback og forslag. For at møde dette behov giver Amazon MSK og Rockset de nødvendige værktøjer til at opbygge en reeltids produktanbefalingsmotor.

Amazon MSK er en fuldt administreret streaming-platform, der giver mulighed for at opbygge og administrere streaming-applikationer. Det giver kunden mulighed for at skalere op og ned efter behov, opsætte flere streaming-topologier med forskellige gennemstrømningskrav og fange streamingdata fra forskellige kilder. Med Amazon MSK kan kunderne opbygge reelle-tids streaming-applikationer uden at bekymre sig om den underliggende infrastruktur.

Rockset er en realtids analytisk platform, der giver kunderne mulighed for at forespørge streamingdata med SQL. Det giver en fuldt administreret distribueret database, der kører på toppen af ​​Apache Lucene, hvilket giver kunderne mulighed for at analysere streamingdata i realtid. Med Rockset kan kunderne hurtigt opbygge og implementere applikationer, der kan understøtte komplekse analyser, såsom produktanbefalingsmotorer.

Hos KeyCore har vi den ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med at opbygge og administrere reelle-tids anbefalingsmotorer ved hjælp af Amazon MSK og Rockset. Vores hold af højt kvalificerede ingeniører er velbevandret i de nyeste teknologier og kan levere skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke krav.

Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores professionelle services omfatter rådgivning, udvikling og vedligeholdelsestjenester. Med vores managed services kan vi give fuld end-to-end-understøttelse, herunder overvågning og vedligeholdelse 24/7.

For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Nyeste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslaunches, annonceringer og how-to-opslag fra AWS

De seneste lanceringer og how-to-indlæg om sikkerhed, identitet og overholdelse i AWS

Sådan bruger du API’en BatchGetSecretsValue til at forbedre klientside-applikationer med AWS Secrets Manager

AWS Secrets Manager er en tjeneste, der hjælper brugere med at administrere, hente og rotere database-adgangskoder, applikationsadgangskoder, OAuth-token, API-nøgler og andre hemmeligheder i deres livscyklus. API’en BatchGetSecretsValue kan bruges til at hjælpe med at fjerne indbyggede adgangskoder i kildekoden til applikationer og gemme dem i Secrets Manager, hvilket hjælper med at undgå utilsigtet eller ubevidst adgang. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af API’en BatchGetSecretsValue samt managed services til at holde den kørende sikkert og effektivt.

Sådan bruger du tilladelsen PassRole med IAM-roller

Tilladelsen iam:PassRole tillader en IAM-principal at delegere eller overføre tilladelser til en AWS-tjeneste ved at konfigurere en ressource som en Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instans eller en AWS Lambda-funktion med en IAM-rolle. Tjenesten bruger derefter denne rolle til at interagere med AWS-tjenester. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af tilladelsen PassRole samt managed services til at holde den kørende sikkert og effektivt.

Kommende forbedringer i AWS-logindoplevelsen

Startende i midten af ​​2024 vil Amazon Web Services (AWS) introducere en række brugergrænsefladeforbedringer til AWS-loginsiderne, med et særligt fokus på at forny brugergrænsefladen til hjemmesiden og loginsiden til AWS Identity and Access Management (IAM)-brugere og switch role-siden. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af brugergrænsefladeforbedringerne samt managed services til at holde dem kørende sikkert og effektivt.

AWS Security Profile: Chris Betz, CISO of AWS

I serien AWS Security Profile udfolder vi dem, der arbejder i Amazon Web Services (AWS) Security og hjælper med at holde kunder sikre. I dette interview deler Chris Betz, Chief Information Security Officer (CISO) for AWS siden august 2023, hvordan han fik sin start i sikkerhed og hvad han gør som CISO of AWS. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af sikkerhedsprotokoller og -processer samt managed services til at holde dem kørende sikkert og effektivt.

Sådan bruger du flere eksemplarer af AWS IAM Identity Center

For nylig lancerede AWS en ny funktion, der muliggør afvikling af kontoeksemplarer af AWS IAM Identity Center. Dette giver to typer af IAM Identity Center eksemplarer: organisationseksemplarer og kontoeksemplarer. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af de flere eksemplarer af AWS IAM Identity Center samt managed services til at holde dem kørende sikkert og effektivt.

AWS opnår SNI 27001-certificering for AWS Asia Pacific (Jakarta)-regionen

Amazon Web Services (AWS) har nu opnået sin første Standar Nasional Indonesia (SNI)-certificering for AWS Asia Pacific (Jakarta)-regionen i Indonesien. SNI er den indonesiske nationale standard og består af et sæt standarder, der gælder nationalt i Indonesien. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af SNI-certificeringen samt managed services til at holde den kørende sikkert og effektivt.

Oprettelse af en data-perimeter på AWS: Kræv, at tjenester kun oprettes inden for forventede netværk

Denne femte post i serien Oprettelse af en data-perimeter på AWS diskuterede, hvordan et sæt forebyggende grænseflader kan oprette et altid-til-perimeter for at hjælpe med at sikre, at betroede identiteter adgang til betroede ressourcer via forventede netværk. KeyCore tilbyder konsulentydelser til at hjælpe med implementering af data-perimeter samt managed services til at holde den kørende sikkert og effektivt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: oversættelse

Skalering af maskinlæringsarbejdsbyrder med Amazon EKS

Skykomputering har gjort det muligt for startups at skalere maskinlæringsarbejdsbyrder hurtigt og omkostningseffektivt. AWS Startups samarbejder med startups for at hjælpe dem med at bygge deres virksomheder på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). I denne artikel ser vi på, hvordan Snorkel AI opnåede over 40% besparelser ved at skalere deres ML-arbejdsbyrder med Amazon EKS.

Fordele ved at bruge Amazon EKS

Amazon EKS giver et fuldt administreret, sikkert og meget tilgængeligt miljø til kørsel af Kubernetes-applikationer. Med Amazon EKS kan udviklere hurtigt og let lancere, skalere og administrere Kubernetes-applikationer i skyen. Desuden giver Amazon EKS detaljerede adgangsstyring, automatisk provisionering og patching, integration med andre AWS-tjenester og forbedret skalerbarhed.

Hvordan Snorkel AI brugte Amazon EKS til at opnå besparelser

Snorkel AI, en maskinlæringsstartup, havde brug for en måde hurtigt og omkostningseffektivt at skalere deres ML-arbejdsbyrder. De besluttede at bruge Amazon EKS, og kunne hurtigt lancere og administrere Kubernetes-applikationer i skyen. Derudover kunne de drage fordel af detaljerede adgangsstyring, automatisk provisionering og patching, samt integration med andre AWS-tjenester. Som et resultat opnåede Snorkel AI over 40% besparelser.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til startups, der har brug for hurtigt og omkostningseffektivt at skalere deres ML-arbejdsbyrder. Vores team af certificerede AWS-eksperter har års erfaring med Amazon EKS, og kan hjælpe dig med at lancere, administrere og skalere Kubernetes-applikationer. Vi kan også hjælpe dig med at få adgang til detaljerede adgangsstyring, automatisk provisionering og patching, samt integration med andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at opnå besparelser med Amazon EKS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Webeditor og Mobil

Et kig på næste generations fuldblæst udviklingsopplevelse på AWS Amplify

AWS Amplify har for nylig udgivet en offentlig forhåndsvisning af deres nye kodeførste udvikleroplevelse. Dette gør det muligt for frontend-udviklere at bygge og implementere fuldstacks-apps hurtigt med deres eksisterende TypeScript og JavaScript-færdigheder. Denne nye udgivelse er anden generation af Amplify-værktøjerne, der skifter fra et værktøj-først oplevelse med et CLI/Konsol-baseret interaktivt arbejdsgange til at skabe en backend.

Understøttelse af hosting af enhver SSR-app på AWS Amplify

AWS Amplify annoncerede også den generelle tilgængelighed af en ny deployment-specifikation, der giver udviklere og frontend-rammeforfattere mulighed for at implementere fuldt administrerede server-side rendering (SSR)-applikationer på AWS Amplify Hosting. Med dette er Amplify Hosting’s SSR-funktioner nu tilgængelige for alle rammer. Udviklere og rammeforfattere kan følge dokumenterede konventioner for at implementere deres applikationer.

Fordele ved AWS Amplify

Ved at udnytte kraften af AWS Amplify, kan udviklere hurtigt og let opbygge fuldstacks-applikationer. Alle nødvendige backend-tjenester er tilgængelige med et par klik i Amplify Console, og udviklere kan bruge deres eksisterende TypeScript og JavaScript-viden til at oprette frontend-applikationer. Desuden gør den nye deployment-specifikation for Amplify Hosting det lettere end nogensinde for udviklere at implementere server-side rendering-applikationer.

KeyCore Solutions til fuldblæst udvikling

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til alle aspekter af udvikling og implementering på AWS-platformen. Vores team af eksperter kan hjælpe udviklere med at udnytte de kraftfulde muligheder i AWS Amplify, samtidig med at deres applikationer er sikre og overholder alle nødvendige standarder. KeyCore kan også hjælpe udviklere med at få mest muligt ud af deres SSR-applikationer og give vejledning til optimering og bedste praksis.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Offentlige sektorsinnovationer, der drives af AWS

34 nye eller opdaterede datasæt på registeret for åben data på AWS

AWS udgav nylig 34 nye eller opdaterede datasæt på Register of Open Data, der omfatter et bredt udvalg af datasæt fra offentlige organisationer over hele verden. Disse åbne datasæt tilbyder et væld af muligheder for kreativ udvikling. Fra sundhed til offentlig sikkerhed til transport er der noget for enhver. Med disse datasæt kan udviklere opbygge datadrevne applikationer, der forbedrer driften og reducerer omkostningerne for regeringer og offentlige organisationer. KeyCore kan hjælpe deres kunder med at udnytte disse datasæt bedst muligt med deres omfattende erfaring med AWS cloud computing, dataanalyse og softwareudvikling.

Alteia og Verdensbanken vurderer kvaliteten af vejinfrastrukturdata i skala på AWS

Verdensbanken udnytter magten fra AWS og Alteia dataanalyse til at vurdere vejinfrastrukturen hurtigere og til mindre omkostninger. Ved at udnytte geospatiale billeder, satellitbilleder og andre data, der er tilgængelige på Registret for åben data på AWS, kan Verdensbanken nemt få adgang til de data, de har brug for, reducere omkostningerne og forbedre kvaliteten af deres vejinfrastrukturdata. Med KeyCores erfaring med AWS cloud computing og dataanalyse, kan de hjælpe deres kunder med at udnytte magten fra Alteia og registeret for åben data på AWS til deres egne projekter.

BriBooks bruger generativ AI til at forbedre børns kreative skrivning ved hjælp af AWS

EdTech-startupet BriBooks udnytter magten fra generativ AI for at hjælpe børn med kreativ skrivning. Generativ AI har potentiale til at revolutionere måden, vi lærer og underviser på, ved at tilbyde værktøjer og assistance til at støtte og inspirere kreativitet og udtryk. AWS driver denne indsats ved at give den beregningsevne og lagringsplads, der er nødvendig for at gøre generativ AI tilgængelig for alle. Med KeyCores ekspertise inden for AWS cloud computing, kan de hjælpe deres kunder med fuldt ud at udnytte generativ AI og øge deres kreative kapacitet.

Re:Invent 2023: En offentlig sektor guide

AWS re:Invent konferencen vender tilbage til Las Vegas den 27. november, og der vil være masser af gode sessioner og aktiviteter til den offentlige sektor. For at få mest muligt ud af oplevelsen har vi sammensat en guide til nogle af de offentlige sektorfokuserede aktiviteter. KeyCore kan hjælpe offentlige sektorsprofessionelle med at få mest muligt ud af deres re:Invent oplevelse med deres omfattende viden og erfaring inden for AWS og cloud computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top