Opsummering af AWS blogs for uge #48 i 2023

I uge 48 publiserede AWS 84 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og applikationsstreaming

AWS og Webex samarbejder om at forbedre desktop og applikationsstrømning

Sikring af omkostninger og support til kontaktcenteragenter

Hos AWS er kundetilfredshed af yderste vigtighed, og gode service bygger tillid til ethvert firma. For at kontaktcenteragenter skal kunne levere god kundeservice, skal IT give dem let adgang til de værktøjer, de har brug for. Dette inkluderer applikationer og virtuelle skriveborde. AWS og Webex har samarbejdet for at give kunderne et integreret løsning, der forbedrer brugeroplevelsen og supporten til kontaktcenteragenter.

Udforsk Amazon WorkSpaces Thin Client

IT-teamene er konstant under pres for at gøre mere med færre ressourcer, mens de samtidig skal håndtere hurtig omsætning af medarbejdere og sikre, at medarbejderne har sikker adgang til deres skriveborde. For kundeservice- og backoffice-medarbejdere er deres computerkrav forskellige fra almindelige skrivebordskrav. Det er her, Amazon WorkSpaces Thin Client kommer ind. Det giver sikker adgang til websteder og SaaS-applikationer, så medarbejdere kan gøre deres job uden brug af en traditionel bærbar.

Introduktion af Amazon WorkSpaces Thin Client

Organisationer, der bruger for mange penge på bærbare, kan finde Amazon WorkSpaces Thin Client til en økonomisk fordelagtig pris. Det giver enkel, sikker og nem at administrere adgang til virtuelle skriveborde. Virksomheder, der ansætter kundeservicemedarbejdere og backoffice-medarbejdere, kan spare penge ved at vælge WorkSpaces Thin Client i stedet for bærbare.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi viden, erfaring og værktøjer til at hjælpe vores kunder med at implementere Amazon WorkSpaces for at forbedre deres medarbejderoplevelse. Vores erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at designe, implementere og administrere din Amazon WorkSpaces-miljø. Vi kan også yde 24/7-managed services for at sikre, at dine applikationer og virtuelle skriveborde altid er tilgængelige. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt indhold ovenfor til en titel på dansk.

Optimering af omkostninger og ydeevne til containere på AWS Fargate

Optimering af omkostninger og ydeevne med AWS Graviton og AWS Fargate

Virksomheder, der har haft stor succes, ved, at for at følge med udviklingen, skal de modernisere deres digitale applikations- og udviklingspraksis. Denne moderniserede tilgang forbedrer ydeevnen, sikkerheden og pålideligheden, mens omkostningerne reduceres. I dette indlæg forklarer Skylar Graika, Sr Principal Engineer hos Smartsheet, hvordan organisationen kunne optimere omkostningerne og ydeevnen med AWS Graviton og AWS Fargate.

AWS Graviton er en ny processor baseret på Arm-arkitekturen og tilbyder et balanceret forhold mellem pris og ydeevne. Ved at udnytte denne processor kunne Smartsheet reducere deres EC2-instansomkostninger med op til 75%. Desuden forbedredes deres instansydeevne med op til 20%.

Ved hjælp af AWS Fargate kunne Smartsheet frigøre ingeniørtimer og fokusere deres ressourcer på at løse kundeproblemer i stedet for at administrere og vedligeholde servere. Fargate giver kunderne mulighed for at køre containerbaserede applikationer på Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) uden den undifferentierede tunge løftning til at administrere servere. Dette gav Smartsheet mulighed for at reducere den tid, det tog at implementere applikationer med 70%.

Brug af SMB-lager med Windows-containere på AWS Fargate

Når du implementerer Windows-containere, har kunderne mulighed for at anvende filopbevaring med Server Message Block (SMB)-lager. Ved at bruge SMB-lager med Windows-containere kan kunderne køre webapplikationer, der er vært for Internet Information Service (IIS) i en webfarm. Ved at bruge fællesfiler med alle webservere, kan kunderne hurtigt og nemt opdatere deres applikationer.

Opsætningen af ​​brug af SMB-lager med Windows-containere i AWS Fargate er et flere trins-proces. Først skal kunden oprette en fildel i Amazon FSx for Windows File Server og aktivere Windows-autentifikation. Derefter skal kunden oprette et Amazon Elastic File System (EFS)-filsystem og montere det på containerenheden. Til sidst skal kunden konfigurere IIS til at bruge det delte filsystem.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at optimere deres containerbaserede applikationer med AWS Fargate. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe med opsætningen og konfigurationen af ​​SMB-lager med Windows-containere på AWS Fargate. Vi kan også give vejledning i anvendelsen af ​​AWS Graviton til optimeret omkostninger og ydeevne. Derudover kan vores team med managed services yde løbende ledelse og overvågning af dine containerbaserede applikationer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum-teknologierBlog

Lær grundlæggende om kvantecomputering på Amazon Web Services med Amazon Braket Digital Learning Plan

Kvantecomputing er blevet stadig mere populært blandt udviklere, lærere og entusiaster på grund af dets evne til at udføre komplekse beregninger og løse svære problemer inden for områder som kunstig intelligens, kemi, materialevidenskab og optimering. For at hjælpe disse brugere med at komme i gang har Amazon Web Services (AWS) skabt Amazon Braket Digital Learning Plan og Digital Badge.

Hvad er Amazon Braket Digital Learning Plan?

Amazon Braket Digital Learning Plan er et gratis program, der giver udviklere, lærere og entusiaster mulighed for at lære grundlæggende om kvantecomputering på AWS. Gennem dette program kan brugerne få adgang til en række læringskurser, der dækker emner som grundlæggende kvantecomputering, kvantealgoritmer og Amazon Braket. Hvert kursus indeholder interaktive laboratorier, quizzer og andet materiale, der hjælper brugerne med fuldt ud at forstå og anvende, hvad de har lært.

Hvad er Digital Badge?

Amazon Braket Digital Badge tildeles brugere, der fuldfører Amazon Braket Digital Learning Plan og scorer mindst 80% på den endelige eksamen. Denne badge er et officielt anerkendelse af en brugeres viden og forståelse af grundlæggende kvantecomputering på AWS. Det er også en god måde at vise sine færdigheder for potentielle arbejdsgivere og forskningsinstitutioner.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi avancerede professionelle og managed services som AWS-partner. Vores team af erfarne og certificerede konsulenter kan hjælpe dig med at komme i gang og accelerere din kvantecomputingrejse med Amazon Braket. Vi har stor erfaring med at udvikle og implementere kvantealgoritmer på Amazon Braket og optimere dem for den bedste ydeevne. Vores vidende team kan give skræddersyet og omfattende support til dine kvantecomputingprojekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officielt database-blog fra Amazon Web Services

Med Amazon ElastiCache og Amazon MemoryDB til Redis kan udviklere oprette moderne applikationer med høj ydeevne og hurtige svartider. Amazon har netop frigivet version 3.5.1 af AWS Database Migration Service (AWS DMS), der indeholder forbedringer i datavalidering, understøtter nye endepunkter og endepunktsindstillinger. For at flytte data fra on-premise databaser eller datavarehuse til AWS cloud, kan Ispirers SQLWays migrationstool være det rigtige valg. Amazon Aurora er en højtydende og tilgængelig relational database service kompatibel med MySQL og PostgreSQL. Med Amazon Aurora Global Database kan du spænde din Aurora database over flere AWS-regioner for hurtigere og effektiv gendannelse ved nødsituationer. Med Amazon Managed Blockchain Access er det lettere at konfigurere, provisionere og vedligeholde offentlige blockchain-netværk ved at give adgang til Polygon-netværket. Hos KeyCore kan vores team af AWS Certificerede professionelle hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazons in-memory database-løsninger, AWS DMS og Aurora PostgreSQL, samt Amazon Managed Blockchain Access. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at flytte til skyen, øge din databases ydeevne og bygge dine blockchain-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til spil-blog”

Riot Games afslutter deres rejse til AWS

Riot Games er et af verdens mest succesrige spildesignstudier, der har lanceret og vedligeholdt deres flagskibstitel “League of Legends” i over et årti. For at holde trit med kravene fra deres spillere, har de været på en mission for at flytte al deres infrastruktur til AWS, og for nylig annoncerede Brent Rich, international direktør for infrastruktur og operationer hos Riot Games, på AWS re:Invent, at de var i de sidste faser af deres rejse.

Fordelene ved en global migration til AWS

Ved at flytte til AWS, tillader Riot Games at bringe deres servere tættere på deres spillere end nogensinde før, hvilket kan forbedre spillets ydeevne og reducere latens for spillere over hele verden. Derudover har Riot Games mulighed for at udnytte hele udvalget af AWS-tjenester, herunder compute-, lagrings- og netværkstjenester. Dette vil give selskabet mulighed for at optimere deres infrastruktur for en bedre skalering og pålidelighed.

Funktionerne i deres nye infrastruktur

Riot Games har været i stand til at udnytte skyen AWS for at opbygge en mere effektiv infrastruktur, der kan holde trit med kravene fra deres spillere. De har implementeret funktioner som auto-skalering for at sikre, at spillet forbliver tilgængeligt selv under højbelastningsperioder, samt containertænkning for at muliggøre hurtigere og mere effektiv kodedistribution. Derudover udnytter Riot Games også AWS-tjenester som Amazon EC2, Amazon S3, Amazon EBS og Amazon ElastiCache for at give deres spillere en lag-fri spiloplevelse.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi et hold af erfarne AWS-konsulenter, som forstår behovene hos spilvirksomheder og kan hjælpe dem med at udnytte AWS-tjenesterne bedst muligt. Vi kan hjælpe dig med at planlægge og gennemføre en succesfuld migration til AWS og optimere din infrastruktur for at sikre den bedste ydeevne for dine spillere. Vi tilbyder også professionelle tjenester som overvågning og omkostningsoptimering for at sikre, at din infrastruktur kører problemfrit. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

AWS-udbud og certificering har lanceret et sæt kurser, der er tilpasset beslutningstageren, datascientisten og udvikleren, for at opbygge maskinlæringsmodeller og generative AI-applikationer. Denne udvidelse af porteføljen til AWS-udbud og certificering fremhæver AWS’ forpligtelse til at levere den bedste træning til sine kunder.

For at hjælpe beslutningstageren med at bruge generative AI har AWS-udbud og certificering udviklet et kursus, der skal hjælpe beslutningstageren med at forstå de fundamentale principper i generative AI og hvordan man udnytter det til egen fordel. Det giver en grundlæggende oversigt over teknologien, hvordan den fungerer og hvordan den kan udnyttes.

Datasciencere har allerede en stor viden om maskinlæring og AI, og med det nye kursus fra AWS-udbud og certificering kan de tage deres viden til det næste niveau. Dette kursus vil lære datasciencere fundamentene af generative AI, hvordan man opbygger og implementerer modeller og hvordan man bruger dem til prædiktive analyser.

Udviklere er ofte dem, der har ansvaret for at bygge applikationer, der bruger generative AI. AWS-udbud og certificering giver dem de værktøjer, de har brug for for at lykkes. Dette kursus vil lære udviklere de grundlæggende principper i generative AI og hvordan man bygger applikationer, der bruger den. Derudover vil det give vejledning om, hvordan man udvikler disse applikationer i skyen.

Hos KeyCore er vi dedikeret til at levere vores kunder med den bedste klasse af AWS-tjenester og træning. Vores team af erfarne fagfolk har den viden og kompetence til at hjælpe dig med at udnytte kraften af generative AI og bygge applikationer, der vil hjælpe dig med at lykkes i dagens digitale verden. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Big Data-blog

Amazon Redshift har udviklet en ny funktion kaldet multidimensionelle data layout sort nøgler, der forbedrer spørgeydelsen for arbejdsbyrder, der indeholder gentagne skanfilter. Denne nye type sort nøgle tillader Amazon Redshift at optimere skanoperationer ved at gruppere lignende værdier sammen, hvilket resulterer i færre disklæs og hurtigere spørgeydelse.

Amazon Web Services (AWS) tilbyder nu nul-ETL-integrationer med AWS-databaser og Amazon Redshift. Denne integration forenkler processen med at køre analytik på data gemt i Amazon Redshift og AWS-databaser. Med denne integration kan kunderne nu hurtigt og nemt forespørge deres data uden at skulle forberede deres data eller skrive kode.

Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (Amazon MSK) er en fuldt administreret tjeneste, der hjælper kunder med at bygge og køre applikationer, der bruger Apache Kafka til at behandle streamingdata. Nu har Amazon MSK tilføjet understøttelse af M7g-forekomster med AWS Graviton3, hvilket giver kunderne op til 29% mere gennemstrømning og op til 24% lavere omkostninger.

Hos KeyCore forstår vi, at data er et kritisk ressource for virksomheder. Vi hjælper kunder med at udnytte magten af ​​Amazon Redshift, AWS Glue og Amazon EMR for at udnytte den fulde potentiale af deres data og skabe en konkurrencemæssig fordel. Vores eksperter er erfarne i at opbygge og administrere dataløsninger for at sikre, at vores kunder kan få mest muligt ud af deres data. Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Hos KeyCore hjælper vores hold af AWS-eksperter kunder med at styre og optimere deres AWS-miljøer, fra den oprindelige opsætning til den løbende drift. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managede tjenester. Vores professionelle tjenester omfatter arkitektur design og anmeldelser, automatisering af skyinfrastruktur, sikkerhed og overholdelse og DevOps-konsultering. Vores managede tjenester hjælper kunder med at sikre, at deres skymiljøer forbliver pålidelige og sikre ved at levere kontinuerlig overvågning og alarmering, patchmanagement, ydeevne- og tilgængelighedsovervågning og rapportering.

Uanset om du har brug for hjælp til at fejlfinde netværksrelaterede problemer eller automatisere store deploymenter, kan holdet hos KeyCore hjælpe dig med at udnytte dit AWS-miljø mest muligt. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

Amazon S3 Express One Zone: lynhurtig hastighed til ChaosSearch, Akridata, lakeFS, ClickHouse Cloud og Informatica Cloud Data Marketplace

ChaosSearch er en Amazon S3-native database bygget på en serverløs, tilstandsløs computers arkitektur indenfor AWS, der leverer live søgning, SQL og Generative AI-analyser. Amazon S3 Express One Zone giver dem kostnads- og ydelsesgevinster for at levere resultater og succes til deres kunder.

Dyb læring processer bruger ofte hundredvis af gigabyte ustruktureret data til at udføre intelligent databehandling. Akridata, en AWS uafhængig software leverandør (ISV) partner, accelererer denne behandling med Amazon S3 Express One Zone ved at give virksomheder lav latens fra lager mens de hentede data.

Maskinlæringspipelines kræver ofte dataværnskontrol for effektiv eksperimentering og genskabelighed i stor skala. LakeFS af Treeverse, en AWS partner, bruger Amazon S3 Express One Zone til at give højt performanter dataværnskontrol for ML / AI.

ClickHouse er et kolonnebaseret databasesystem (DBMS) designet til lynhurtig realtidsanalyse. Med Amazon S3 Express One Zone gør ClickHouse Cloud deres analytiske database endnu hurtigere.

Organisationer moderniserer deres dataløkker på Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) for at muliggøre data-centrisk samarbejde på tværs af deres forretning. Med Informatica Cloud Data Marketplace og Amazon S3 Access Grants kan disse organisationer forenkle datadele og adgangskontrol.

IAM Identity Center og S3 Access Grants giver udviklere mulighed for at oprette brugervenlige dataapps. Microsoft Entra ID autentificerer brugerne, og S3 Access Grants tillader applikationen at få adgang til data på vegne af brugerne.

For at maksimere maskinlæringseffektiviteten accelererer AWS Common Runtime S3-gennemstrømning, hvilket gør det muligt for kunderne at gemme træningsdata, forespørgselslister og andre ML-data.

Med Amazon S3 Access Grants giver Immuta håndhævelse for Amazon S3. Dette gør det muligt for organisationer at adoptere en lake house-arkitektur, der kombinerer skalerbarhed og omkostningseffektivitet af dataløkker med ydelsen af datasilos.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter yde organisationsmanagede tjenester til at sikre, at deres dataløkker, maskinlæringspipelines og data-apps udfører optimalt. Fra datalake-modernisering og dataværnskontrol til adgangskontrol og ydelsesoptimering vil vores eksperter være med dig hver eneste skridt på vejen. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Developer Værktøjer Blog

Generel tilgængelighed af AWS SDK for Rust og Kotlin

Ved KeyCore er vi stolte over at kunne annoncere, at AWS SDK’en for både Rust og Kotlin nu er generelt tilgængelig og understøttet til produktionsbrug. Disse SDK’er blev designet fra bunden for at give udviklere en idiomatic og type-sikker oplevelse sammen med fordelene ved Rust og Kotlin-sprogene.

AWS SDK for Rust

AWS SDK’en for Rust giver udviklere forbedret ydeevne, pålidelighed og produktivitet. Den understøtter moderne Rust-sprogfunktioner som async / await, ikke-blokerende IO og mere. Udviklere kan drage fordel af SDK’en til at opbygge serverløse applikationer i Rust med AWS Lambda, samt få adgang til data, der er gemt i Amazon DynamoDB, Amazon Simple Storage Service (S3) og mere.

AWS SDK for Kotlin

Med AWS SDK’en for Kotlin kan udviklere få adgang til de tjenester, de har brug for for at opbygge og implementere applikationer på en naturlig og idiomatic måde i Kotlin. SDK’en inkluderer Domain Specific Language (DSL) byggere og understøttelse af asynkrone AWS-tjenesteopkald ved hjælp af coroutines. Kotlin-udviklere kan nu drage fordel af SDK’en til at få adgang til data, der er gemt i Amazon DynamoDB, Amazon Simple Storage Service (S3) og mere.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Ved KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til AWS. Hvis din virksomhed leder efter hjælp til at styre og udvikle applikationer med enten Rust eller Kotlin, kan vores erfarne team af AWS-ingeniører og konsulenter hjælpe dig med at komme i gang hurtigt. Vores team har stor erfaring med AWS, og vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til din virksomhed. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine Rust- og Kotlin-udviklingsprojekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt Titlen

AWS re:Invent 2023 var en stor mulighed for at lære mere om AWS Partner Network (APN) og de nyeste programopdateringer, der er tilgængelige for AWS Partner og AWS Marketplace-fællesskabet. Under AWS Partner Keynote viste Ruba Borno, hvordan AWS forbedrer partneroplevelsen for at hjælpe partnere med at vokse deres forretninger og lykkes på lang sigt.

AWS er stolte af at anerkende vores regionale 2023 AWS Partners of the Year fra Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Disse partnere har gjort betydelige bidrag til at hjælpe organisationer med at træffe datadrevne beslutninger, spare omkostninger og opnå certifikater for at imødekomme kunders behov bedre. AWS vil fortsætte med at arbejde sammen med vores partnere for at støtte kunder og styrke partnerskaber i 2024.

AWS implementerer flere forbedringer på tværs af partnerprogrammer og -tjenester for at hjælpe partnere med at blive mere produktive og profitabele. Disse forbedringer, der blev annonceret ved AWS re:Invent 2023, inkluderer mere relevant og prescriptive vejledning og vist veje til succes for at skabe kundeværdi og profitabilitet.

Der er flere og flere kunder, der anskaffer tredjepartssoftware og professionelle tjenester gennem Channel Partners på AWS Marketplace. Dette har ført til, at Channel Partners øger deres forretningsmuligheder gennem AWS Marketplace og opnår fordele. Denne post fremhæver innovationer, der fører til betydelig momentum for Channel Partners.

Organisationer står i dag over for forskellige modstandsdygtighedsudfordringer. Derfor lancerede AWS Resilience Competency for at hjælpe kunder med at forbedre tilgængeligheden og modstandsdygtigheden af ​​vigtige arbejdsbyrder i skyen. AWS Resilience Competency Partners kan tilbyde kunder en forbedret sikkerhedsstilling samt evnen til at opdage og reagere på potentielle trusler.

AWS udvider sine Built-in Competency Partner Solutions, der integreres med AWS fundamentale tjenester for at forenkle og optimere installationsoplevelsen. Disse løsninger er designet til automatisering, konfiguration og skalering på tværs af multi-konto-miljøer efter AWS bedste praksis; hvilket hjælper kunder med hurtigere vækst og skalering samt en øget sikkerhedsstilling.

AWS lancerede Cyber Insurance Competency for at gøre det lettere for kunder – især SMB’er – at finde overkommelige politikker fra forsikringsselskaber, der integrerer deres vurdering af sikkerhedsposten gennem en forenklet kundeoplevelse med AWS Security Hub. AWS Cyber Insurance Competency Partners kan hjælpe kunder med digitalt at transformere deres vurderings- og onboardingproces.

AWS lancerede Advertising and Marketing Technology Competency for at hjælpe kunder med at fremme løsninger bygget på AWS for at fremme datainteroperabilitet og innovation. Denne kompetence inkluderer nye kategorier for at adskille partnere og hjælpe kunder med at finde den rigtige løsning til deres forretning.

Amazon EKS Ready Specialization hjælper kunder med at finde AWS-partnere, der har vist teknisk dygtighed til at køre og administrere containerbaserede arbejdsbelastninger på Amazon EKS og Amazon EKS Anywhere. Dette kan hjælpe kunder med at bruge ensartet værktøj til sikkerhed, overvågning, omkostningsstyring, modstandsdygtighed og operational excellence.

AWS ærede sine Partners of the Year på et Partner Awards Gala under AWS re:Invent. Disse partnere har omfavnet specialisering, innovation og samarbejde gennem det forløbne år og spiller en vigtig rolle i at hjælpe kunder med at drive innovation og bygge løsninger på AWS.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at udnytte AWS Partner Network (APN) for at hjælpe kunder med at drive innovation og succes. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at navigere i nuancerne af APN og udnytte de nyeste opdateringer for at udnytte det fulde potentiale i AWS. Som AWS-certificeret Premier Partner kan KeyCore tilbyde den tekniske ekspertise og vejledning, der skal til for at udvikle skræddersyede løsninger, der løser dine forretningsudfordringer. Kontakt os i dag, og lær hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Partner Network.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Fra bæredygtig IT til IT til bæredygtighed

Bæredygtighed er ikke længere bare et buzzword, men et alvorligt ledelsesniveau problem. Ifølge en nylig undersøgelse er det en af ​​de ti største bekymringer for ledere i Europa, og CIO’er leder aktivt efter løsninger til at reducere deres IT-estaters kulstofaftryk. AWS Cloud kan hjælpe virksomheder med at reducere deres kuldioxidudledning, samtidig med at skalerbarheden af ​​IT-infrastrukturen øges.

Effektivitet ved skala

Større virksomheder har tendens til at have mere effektive IT-infrastrukturer, da de kan drage fordel af skalafordelinger. Men for at nå det punkt skal de investere i hardware og software, der kan skaleres. AWS Cloud kan give den nødvendige skalering, mens de sky-native arkitekturer, der kører på det, er naturligvis mere effektive end traditionelle, on-premise løsninger.

AWS Cloud Services

AWS Cloud kan tilbyde et omfattende sæt tjenester, der kan bruges til at reducere kulstofaftrykket fra et IT-estat. De mange tjenester, der er tilgængelige på AWS Cloud, spænder fra beregning, opbevaring og netværk til AI / ML, analytik og DevOps. Det betyder, at et IT-estat kan bygges fra bunden ved hjælp af AWS Cloud-tjenester, med den ekstra fordel af at være mere effektiv og omkostningseffektiv end traditionelle IT-infrastrukturer.

KeyCores tilbud

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​bæredygtighed for virksomheder. Vores team af AWS-certificerede konsulenter kan hjælpe dig med at designe og implementere en omkostningseffektiv, bæredygtig IT-infrastruktur, der udnytter kraften i AWS Cloud. Med vores erfaring og ekspertise kan du være sikker på, at din IT-infrastruktur vil være bæredygtig, omkostningseffektiv og i stand til at skaleres, når din virksomhed vokser.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud drift og migrationer blog

Brug af AWS-tjenester til at forbedre din oplevelse med overvågning af applikationsydelse

Overvågning af applikationsydelse (APM) er en vigtig praksis for at sikre systemtilgængelighed, forbedre systemets ydeevne og levere en bedre slutbrugeroplevelse. Det kan være en tidskrævende proces, men heldigvis har AWS flere funktioner, som gør processen enklere og hurtigere. Denne uge annoncerede Amazon CloudWatch Application Signals tilføjelsen af et nyt sæt af funktioner til CloudWatch til at hjælpe dig med at fejlsøge problemer, reducere applikationsforstyrrelser og reducere driftsomkostninger.

APM-funktioner i Amazon CloudWatch

Amazon CloudWatch Application Signals tilføjer fire nye funktioner til CloudWatch for at hjælpe dig med at administrere og overvåge ydelsen af ​​din applikation. Den første funktion er API’en til sundhedstjek, som giver dig mulighed for hurtigt at tjekke sundheden af ​​din applikation og opdage eventuelle problemer. Dette kan bruges til automatisk at detektere eventuelle applikationsproblemer, såsom latenstid, ressourceudnyttelse og fejlrate.

Den anden funktion er API’en til overvågning, der giver detaljerede ydelsesmålinger, så du hurtigt kan identificere og løse applikationsydelsesproblemer. Dette kan bruges til at overvåge latenstid, gennemstrømning og ressourceudnyttelse samt til at detektere og give dig besked om eventuelle afvigelser.

Den tredje funktion er API’en til advarsler, der giver dig mulighed for at oprette advarsler for at give dig besked om eventuelle problemer med din applikation. Dette kan bruges til at detektere og give dig besked om eventuelle ydelsesproblemer, såsom latenstid, ressourceudnyttelse og fejlrate.

Den fjerde og sidste funktion er API’en til fejlsøgning, som giver dig mulighed for hurtigt at fejlsøge eventuelle applikationsydelsesproblemer. Dette kan bruges til hurtigt at detektere eventuelle applikationsproblemer, såsom latenstid, ressourceudnyttelse og fejlrate.

AWS bedste praksisramme for generativ AI

Væksten af ​​generativ AI skaber spændende nye muligheder, men også nye udfordringer. AWS er forpligtet til at hjælpe kunderne med at sikre sikkerheden for deres miljø, mens de udvikler AI ansvarligt. Med dette i tankerne annoncerer AWS Audit Manager den første version af deres AWS bedste praksisramme for generativ AI. Rammen giver vejledning til kunder fra produktion til deployment, herunder labeling af data, træning af modeller og sikkerhedsanmeldelser.

Udvidelse af Well-Architected Reviews med ny linskatalogfunktion

AWS Well-Architected Tool (WA Tool) hjælper kunderne med at evaluere deres arbejdsbyrder i forhold til de seneste AWS-arkitektoniske bedste praksis. Dette giver kunderne mulighed for at identificere styrker og forbedringsmuligheder i deres arbejdsbyrder. Under en Well-Architected-gennemgang svarer kunderne på spørgsmål for at evaluere deres arkitektur og modtage en forbedringsplan med eventuelle høje eller mellemstore påvirkninger. Den nye linskatalogfunktion udvider dybden af ​​gennemgange for at hjælpe kunderne med bedre at forstå deres arbejdsbyrder endnu mere detaljeret.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi stor erfaring med AWS-tjenester og kan hjælpe dig med at udnytte de bedste AWS-funktioner, såsom Amazon CloudWatch Application Signals. Vores team af AWS-eksperter kan give vejledning til, hvordan man bedst udnytter disse funktioner til din specifikke situation og give støtte til implementering af AWS’ bedste praksisramme for generativ AI. Vi kan også hjælpe dig med at oprette og forbedre dine Well-Architected-gennemgange for at sikre sikkerheden og ydelsen af ​​din arbejdsbyrde. Kontakt os for mere information.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for industrier

Hvordan ledende virksomheder udnytter AWS til at forvandle deres industrier

Tre konklusioner fra Pfizer ved AWS re:Invent Keynote

Pfizer bruger deres videnskabelige erfaring og globale ressourcer til at bringe vacciner og terapier til mennesker, der udvider og betydeligt forbedrer deres liv. Sidste år behandlede virksomheden 1,3 milliarder patienter – derfor udnytter de AWS for at hjælpe dem med at bevæge sig hurtigt og i stor skala. AWS re:Invent Keynote gav tre vigtige konklusioner: 1) behovet for kontinuerlig innovation inden for sundhedspleje; 2) hvordan AWS hjælper med at opbygge den rigtige sundhedsinfrastruktur; og 3) vigtigheden af ​​en sikker og kompatibel sky.

OEMer accelererer automatiserede funktioner med nye Amazon EC2 DL2q-instanser

Ved IAA MOBILITY i september 2023 annoncerede Amazon Web Services (AWS) og Qualcomm Technologies, Inc. deres bestræbelser på at samarbejde om at skabe målrettede brancheløsninger. Nu er de nye Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) DL2q-instanser generelt tilgængelige. Disse instanser drives af Qualcomm® Cloud AI 100 og giver op til 10 gange AI-inferenceydelse i forhold til ikke-accelererede instanser. Denne kapacitet hjælper originaludstyrsleverandører (OEMer) med at accelerere udvikling og implementering af automatiserede funktioner.

SGN moderniserer gasstyring infrastruktur ved hjælp af AWS professionelle tjenester

SGNS (SGN) behov for sikkerhed gør det til en prioritet at flytte deres gasstyring infrastruktur til skyen. AWS Professionelle tjenester leverer den nødvendige vejledning og AWS-tjenester, der hjælper dem med at nå deres mål. Processen inkluderer at flytte deres applikationer og arbejdsbelastninger, automatisere deres cloud-native infrastruktur og overvåge deres løsninger. Dette gør det muligt for SGN at modernisere deres gaskontrolinfrastruktur og forbedre deres sikkerhedsstilling.

Amazon slutter sig til Eclipse Foundation med fokus på softwaredefinerede køretøjer

I november 2023 sluttede Amazon sig til Eclipse Foundation og dens Software Defined Vehicle (SDV) Arbejdsgruppe. Trækket viser virksomhedens engagement i automotive- og transportindustrien og dens tro på åben kildekode-software og standarder. Gennem dette medlemskab ønsker Amazon at bidrage til udviklingen af ​​standardbaserede software til en sikrere, mere sikker og mere bæredygtig mobilitet.

Resilience opbygger et laboratorie-supply chain-sporingsplatform på AWS

Resilience, sammen med iOLAP, udnyttede AWS-tjenester til at oprette et laboratorie-supply chain-sporingsplatform. Dette platform giver reeltidsdata-synlighed og kostnadsstyring og hjælper med at forbedre den operationelle effektivitet. Processen omfattede udnyttelse af AWS-tjenester såsom Amazon Elasticsearch Service, Amazon Elastic Container Service og Amazon CloudWatch. Derudover bruger de AWS professionelle tjenester til at få systemet op og køre.

Kvinder genopliver energi

Energisektoren erkender stadig mere den essentielle rolle, som kvinder spiller ved at drive innovation, forbedre beslutninger og fremme bæredygtig vækst. Inklusion og diversitet er ikke kun moralske prioriteter, men også en strategisk nødvendighed. Sektoren omfavner denne ændring og skaber et miljø med inklusion og ligestilling for kvinder.

OT-IT-integration: AWS og Siemens bryder datasiloer ved at lukke maskine-til-sky-klyngen

Industrisektoren driver sammenlægningen af ​​operativ teknologi (OT) og informationsteknologi (IT). OT-IT-integration har mødt udfordringer, der spænder fra sikkerhed til skalering. AWS og Siemens har skabt et integreret platform for at lukke maskine-til-sky-gapet. Dette platform drives af AWS og Siemens Industrial Edge Stack og hjælper industrivirksomheder med lettere at opnå deres digitale transformation og smarte tilsluttede operationer.

Ved at udnytte AWS kommer ledende virksomheder til at forvandle deres industrier og skabe en bedre fremtid. Med sit omfattende udvalg af tjenester tilbyder AWS løsninger til forskellige brancherelaterede behov. KeyCore kan hjælpe organisationer med at bevæge sig hurtigt og i stor skala ved at levere professionelle og administrerede tjenester. Vores team er veluddannet i AWS-suiten af ​​tjenester og kan hjælpe dig med at opbygge den rigtige infrastruktur og sikre overholdelse og sikkerhed. Kontakt os i dag for at lære mere om AWS-løsninger og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Dansk Titel

Forenkling af AWS Marketplace-aktivitet med Catalog API og Single Pane of Glass

AWS Marketplace giver virksomheder mulighed for hurtigt og uden manuel konfiguration at købe tredjepartsløsninger. Denne artikel dækker, hvordan man automatiserer private tilbud inden for dine interne applikationer og visualiserer Marketplace-aktivitet med et Single Pane of Glass (SPG).

Automatiser private tilbud med AWS Marketplace Catalog API

AWS Marketplace Catalog API giver dig mulighed for programmeringsmæssigt at administrere private tilbud og oprette dashboards til visning inden for dine interne applikationer. Med denne API kan du gemme og klone private tilbud for hurtigt at skabe nye tilbud.

Automatiser AWS Marketplace-transaktioner med APIs

AWS Marketplace har yderligere APIs og forbindelser, der gør det muligt for sælgere at udføre transaktioner inden for deres eksisterende operationer med minimal ekstra indsats. Dette omfatter Salesforce-forbindelser, der kan bruges til at automatisere transaktioner og reducere manuelt arbejde.

Forenklet visualisering med SPG Dashboard

SPG Dashboard giver en nem måde at se alle dine AWS Marketplace-transaktioner på. Dashboardet kræver ingen IAM-tilladelser eller teknisk færdighed for at bruge, hvilket gør det ideelt til overvågning af brug og styring af udgifter.

KeyCores tjenester

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester til at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres AWS Marketplace-transaktioner. Vi kan hjælpe med at strømline transaktionsprocesser, optimere brug og udgifter og mere. For at lære mere om vores tilbud, besøg os på www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer fra AWS, annonceringer og how-to-opslag

De seneste sikkerheds-, identitetsog overholdelseslanceringer fra AWS

Brug CodeWhisperer til at identificere problemer og bruge forslag til at forbedre sikkerhedskoden i din IDE

Jeg har altid elsket at bygge ting, men da jeg først begyndte som softwareudvikler, var det mindst favoritdelen af jobbet at tænke på sikkerhed. Sikkerheden i disse første linjer kode syntes ikke så vigtig. Heldigvis kan værktøjer som CodeWhisper hjælpe med at forhindre disse slags fejl ved hurtigt og præcist at identificere problemer og give forslag til, hvordan man forbedrer sikkerhedskoden. Med CodeWhisper kan du nemt gennemse koden, finde problemer og foretage rettelser, alt sammen fra inden for IDE’en. KeyCore kan hjælpe softwareudviklere med at forstå den bedste måde at integrere og bruge CodeWhisper på.

Hvordan man forbedrer tværkontoadgangen til SaaS-programmer, der får adgang til kundekonti

Flere uafhængige softwareleverandører (ISV’er) og software som en service (SaaS) udbydere skal få adgang til deres kunders Amazon Web Services (AWS) konti, især hvis SaaS produktet har adgang til data fra kundemiljøer. SaaS-udbydere har implementeret flere variationer af denne tredjepartsadgangs-scenarie. I nogle tilfælde beder udbyderen kunden om en adgangsnøgle, men det er ikke skalérbart og åbner for mange sikkerhedsrisici. Heldigvis tilbyder AWS flere forskellige muligheder for sikkert at give tredjepartsadgang til kundekonti. KeyCore kan yde en dybdegående gennemgang af disse muligheder og give vejledning om den bedste tilgang til sikkert at give tredjepartsadgang.

Fall 2023 SOC-rapporter nu tilgængelige med 171 tjenester i omfang

Hos Amazon Web Services (AWS) er de forpligtet til at give deres kunder fortsat bekræftelse af sikkerhed, tilgængelighed, fortrolighed og fortrolighed i AWS-kontrolmiljøet. For at støtte kundernes tillid til AWS-tjenester er Fall 2023 System and Organizational (SOC) 1, 2 og 3 rapporter nu tilgængelige. Rapporterne dækker perioden 1. oktober 2020 til 30. september 2023 og inkluderer 171 tjenester i omfang.

Optimer AWS-administrationen med IAM-stier

Når organisationer udvider deres Amazon Web Services (AWS)-miljø og migrerer arbejdsbyrder til skyen, står de over for mange AWS Identity and Access Management (IAM)-roller og politikker. IAM spiller en afgørende rolle i sikring og kontrol af adgang til AWS-ressourcer, men administration af disse roller og politikker kan være svært. Heldigvis tilbyder AWS IAM-stier, som kan hjælpe med at optimere og forenkle IAM-administrationen. KeyCore kan give vejledning om, hvordan man bedst bruger IAM-stier til at optimere AWS-administrationen.

Brug IAM Roles Anywhere til at forbedre sikkerheden i on-premises containerarbejdsbyrder

Denne blogpost demonstrerer, hvordan man kan opfylde sikkerhedsmål for en containeriseret proces, der kører uden for Amazon Web Services (AWS) som en del af en hybrid skyarkitektur. Administration af disse systemers legitimationsoplysninger kan være udfordrende, herunder når en arbejdsbyrde skal få adgang til skyressourcer. IAM Roles Anywhere giver dig mulighed for at udveksle statiske AWS Identity and Access Management (IAM) legitimationsoplysninger til midlertidige legitimationsoplysninger. KeyCore kan give vejledning om, hvordan man bedst konfigurerer IAM Roles Anywhere til at forbedre sikkerheden for on-premises containerarbejdsbyrder.

Sikkerhed på flere lag for webadministrerede apps

Denne blogpost viser, hvordan man kan anvende sikkerhed på flere lag af en webapplikation, der er vært på AWS. Denne designprincip i Sikkerhedsstøtten af ​​AWS Well-Architected Framework opfordrer kunderne til at anvende sikkerhed på netværkskanten, virtual private cloud (VPC), load balancer, applikation og database lag. KeyCore kan give vejledning om de bedste måder at anvende sikkerhed på hvert lag for at sikre en sikker webapplikation.

Introduktion af nye centrale konfigurationsmuligheder i AWS Security Hub

Da skymiljøer bliver mere komplekse, bliver det stadig vigtigere at forstå din sky-sikkerhedsstatus, så du hurtigt og effektivt kan begrænse sikkerhedshuller. AWS Security Hub tilbyder næsten 300 automatiserede kontroller, der kontinuerligt tjekker, om konfigurationen af ​​dine skyressourcer stemmer overens med de bedste praksis, der er identificeret af AWS. KeyCore kan give vejledning om, hvordan man bedst bruger de nye centrale konfigurationsmuligheder i AWS Security Hub.

Brug IAM Identity Center API’er til at revidere og administrere applikationsassigneringer

AWS IAM Identity Center-applikationsassignerings-API’er gør det muligt for kunder at programmatisk kontrollere og revidere bruger- og gruppe-adgang til styrede applikationer på AWS. Dette giver kunderne mulighed for at skalere mere effektivt, når de vokser. KeyCore kan give vejledning om, hvordan man bedst bruger IAM Identity Center-API’er til at revidere og administrere applikationsassigneringer.

Introduktion af IAM Access Analyzer Custom Policy Checks

IAM Access Analyzer guider kunderne mod mindst privilegerede tilladelser på tværs af Amazon Web Services (AWS) ved hjælp af analysemetoder som automatiseret logik. Nu kan kunderne bruge IAM Access Analyzer Custom Policy Checks, som nu er tilgængelige i general availability. KeyCore kan give vejledning om, hvordan man bedst bruger IAM Access Analyzer Custom Policy Checks til at sikre mindst privilegerede tilladelser på tværs af deres AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af Erhvervslivet

Udlås kraften i generativ AI-assistent med AWS AppFabric

AWS AppFabric er et kraftfuldt værktøj til applikationsudviklere, der skal udlåse potentialet for generativ AI-assistent. Det forbinder flere SaaS-programmer for at forbedre sikkerhed, produktivitet og indsigter samt lette adgangen til data. For nylig annoncerede AWS AppFabric en ny funktion, der hjælper udviklere med at personliggøre deres AI-assistent med kontekst fra flere programmer.

Opret en ensartet brugeroplevelse

Med AWS AppFabric kan IT-fagfolk tilslutte sig 19 forskellige SaaS-programmer. Det betyder, at en organisation kan integrere teknologierne i dets softwarestack på en problemfri måde og skabe en ensartet brugeroplevelse. Kombinationen af ​​data fra flere programmer giver et mere komplet billede og hjælper udviklere med at skabe mere avancerede AI-assistenter.

Forbedring af sikkerhed og ydeevne

AWS AppFabric forbinder ikke kun programmer, det overvåger også applikationslogger og giver indsigt i brugerinteraktioner. Dette hjælper organisationer med at få et bedre indblik i brugeradfærd og tendenser, så de kan optimere ydeevnen og forbedre sikkerheden. Det gør det også nemmere at administrere brugeradgang og kontrollere, hvem der har adgang til hvilke programmer.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at udlåse kraften i AWS AppFabric. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at maksimere din produktivitet ved at skabe en ensartet brugeroplevelse med kontekst fra flere programmer. Vi kan også give vejledning og assistance til overvågning af applikationslogger og administration af brugeradgang, så du kan udnytte dit AI-assistent maksimalt. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau med AWS AppFabric.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Sådan opretter du GraphQL-API’er til eksisterende MySQL- og PostgreSQL-databaser ved hjælp af AWS

Vi er glade for at kunne meddele, at AWS AppSync nu gør det lettere for kunder at oprette GraphQL-API’er baseret på tabellerne i deres eksisterende MySQL- og PostgreSQL-databaser, der kører på Amazon Aurora-kluster konfigureret med Data API. Desuden gør AWS Amplify GraphQL API CDK-konstruktion det nemt at opbygge skalerbare, sikre GraphQL-grænseflader over eksisterende relationelle databaser med Amazon Cloud Development Kit (CDK).

Hvorfor bruge GraphQL-API’er?

GraphQL-API’er giver en enkelt API-slutpunkt, der gør det muligt for klienter at forespørge og ændre data i deres databaser. Dette giver et kraftfuldt løsning til udviklere, der har brug for at interagere med deres database på en fleksibel måde uden at skulle oprette individuelle ruter og slutpunkter for hver forespørgsel. Desuden kan GraphQL-API-svar tilpasses, så de præcist matcher de data, der er anmodet om, hvilket eliminerer behovet for manuelt at strukturere oplysninger i applikationen på klientsiden.

Opbygning af GraphQL-API’er med AWS AppSync og AWS Amplify GraphQL API CDK

Når man opbygger GraphQL-API’er til en eksisterende database, skal udviklere typisk opbygge en grænseflade, der nøjagtigt afspejler datastrukturen og relationerne i den underliggende database. Dette kan være tidskrævende, men med AWS AppSync og AWS Amplify GraphQL API CDK-konstruktion kan udviklere hurtigt oprette GraphQL-API’er baseret på deres eksisterende databaser.

AWS AppSync gør det muligt for udviklere at oprette et GraphQL-API automatisk til en eksisterende Amazon Aurora MySQL- eller PostgresSQL-database ved hjælp af AWS Amplify GraphQL API CDK-konstruktionen. Denne konstruktion vil tage dine databasepålidelige oplysninger, der er gemt sikkert i AWS Systems Manager Parameter Store som en SecureString, og generere et API til din database. Dette gør det nemt at oprette et GraphQL-API til enhver eksisterende MySQL- eller PostgresSQL-database.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi et fuldt udvalg af professionelle og administrerede tjenester til kunder med AWS. Vores hold af certificerede AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opbygge GraphQL-API’er til dine eksisterende databaser ved hjælp af AWS AppSync og AWS Amplify GraphQL API CDK-konstruktionen. Vi kan skabe tilpassede løsninger til dine behov og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-ressourcer. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

På re:Invent 2023 fremhævede Jeff Kratz, vicepræsident for verdensomspændende offentlige sektorkanaler og alliancer hos Amazon Web Services (AWS), de innovative ideer og værdi, som AWS-partnere bringer kunderne. Swindon Borough Council udnyttede Amazon Bedrock til at skabe en Easy Read-løsning, der gør vigtige offentlige oplysninger mere tilgængelige og inkluderende for sine medborgere. Dave Levy, vicepræsident for AWS’ verdensomspændende offentlige sektor, talte om, hvordan skyen kan udstyre borgerne med digital innovation. AWS Skills to Jobs Tech Alliance blev udvidet til Tyskland, Italien og Singapore, hvilket forbinder flere end 3.500 lærere med skyarbejdsgivere gennem akademisk år 2023-2024. IMAGINE Grant-programmet blev også annonceret på re:Invent 2023 og giver støtte til nonprofit-organisationer, der bruger cloud-teknologi til at drive mission-kritisk indvirkning for deres fordelere.

Seloverde brugte geospatiale store data og AI / ML til at overvåge afskovning i forsyningskæder, udnyttede kraften af ​​AWS Cloud. Covered California brugte AWS til at give billig adgang til sundhedsydelser til millioner af borgere. Icometrix hjalp med at opdage og behandle neurologiske sygdomme med AI-billeddannelse, drevet af AWS. Nebraska Judicial Branch moderniserede sit Electronic Exhibits System ved hjælp af AWS.

På KeyCore kan vi hjælpe organisationer med at innoviere i den offentlige sektor ved at udnytte kraften af ​​AWS Cloud. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe din organisation med at udnytte AWS’ infrastruktur og tjenester for at opnå dine mål. Vores eksperter kan hjælpe dig med at oprette og implementere innovative applikationer på AWS Cloud, mens vores managed services-team kan hjælpe dig med at vedligeholde og overvåge dem for at sikre, at de kører problemfrit. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation med at innoviere i den offentlige sektor med AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet af Ting på AWS – Officiel Blog

Fordele ved AI i fremstilling drevet af AWS IoT og Amazon Bedrock

At udnytte alle de skjulte indsigter inden for fremstillingsdata kan føre til forbedret effektivitet, reduceret omkostninger og øget produktivitet. Men at få adgang til disse data er en udfordring på grund af deres ustrukturerede format, der ofte består af dokumenter, vedligeholdelsesoplysninger og datasæt.

Ved at bruge kraften af AI med AWS IoT TwinMaker og Amazon Bedrock kan disse data bedre udnyttes ikke kun til at spare tid og penge, men også til at få indsigter, der simpelthen ikke er mulige med manuel analyse.

Digital transformation med AWS IoT SiteWise

Industrien og fremstillingssektoren har set markante transformationer de seneste år på grund af opståen af det industrielle internet of Things (IIoT), kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML). I centrum for disse ændringer er data, som når de bruges korrekt, kan føre til større driftseffektivitet, innovation og konkurrencefordel.

AWS IoT SiteWise, et industrielt dataprogram, giver industrikunderne mulighed for nem og sikker dataindsamling, organisering og analyse. Dette gør det muligt for kunderne at overvåge udstyrets sundhed, forbedre drift, optimere produktionen og reducere omkostninger.

AWS IoT FleetWise Vision System Data

AWS IoT FleetWise understøtter nu dataindsamling fra køretøjets visionssystem, hvilket giver kunderne mulighed for at indsamle metadata, objektliste og detektionsdata samt billeder eller videoer fra kamera, lidar, radar og andre visionsunder-systemer. Denne nye dataindsamlingsfunktion, der nu er tilgængelig i Preview, bygger på de eksisterende AWS IoT FleetWise-funktioner.

Ved hjælp af AWS IoT FleetWise kan kunderne effektivt overvåge deres flåders sundhed, optimere udnyttelsen af aktiver og reducere de samlede omkostninger til flådens og køretøjets vedligeholdelse.

Fordelene ved AI i fremstilling med KeyCore

AI kan give producenter mulighed for at få adgang, analysere og udnytte data på nye og innovative måder, hvilket giver dem mulighed for at opnå større driftseffektivitet, opdage nye indsigter og få en konkurrencefordel. Med hjælp fra AWS IoT TwinMaker og Amazon Bedrock samt AWS IoT SiteWise og AWS IoT FleetWise kan producenter få adgang til nye kilder til ustrukturerede data, udtrække indsigter fra disse data hurtigere og forbedre deres flåds samlede sundhed.

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne forbundet med implementeringen af AI i fremstilling, og vi har ekspertisen til at hjælpe producenter med at nå nye højder af effektivitet og produktivitet. Vores team af certificerede AWS-eksperter kan hjælpe dig med at identificere potentialer, optimere dine operationer og udvikle skræddersyede løsninger tilpasset dine specifikke behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top