D. 11. maj afholdte AWS et kæmpe skandinavisk summit for partnere, kunder og andre med interesse i at udforske de mange muligheder, som AWS giver adgang til. Som Advanced Partner deltog KeyCore naturligvis.

Vi har her samlet nogle af de indtryk, som vi fik med hjem.

Billede01

Konferencen blev dels afholdt i Stockholmsmässans største udstillingshal, hvor partnere, sponsorer, kunder – og naturligvis AWS selv – havde stande og breakout-områder, samt i de to største auditorier, hvor de forskellige keynotes blev leveret. I udstillingshallen var de mange hundrede deltagere travlt beskæftigede og underholdt hele dagen.

AWS havde en række stande med fokus på nogle af de vigtigste mærkesager, som AWS arbejder målrettet for at fremme og give deres kunder mulighed for selv at fremme. Flere, som standen dedikeret til diversitet og LGBT+, havde et sandt overflødighedshorn af accessoires til deres besøgende

En stand, som var særlig interessant for KeyCores team, var dedikeret til AWS' Startup Loft Accelerator-program, hvor KeyCore er blevet udpeget til at være dansk partner.

En stand, som var særlig interessant for KeyCores team, var dedikeret til AWS’ Startup Loft Accelerator-program, hvor KeyCore er blevet udpeget til at være dansk partner.

Der var et fuldt dagsprogram på Startup Loft Accelerator-standen med indlæg af både AWS’ egne folk og forskellige virksomheder, der har udnyttet AWS til at komme flyvende fra start og etablere skalerbare og compliant virksomheder med adgang til det kæmpe katalog af cloudservices, så de kan udnytte deres interne ressourcer til at fortsætte af deres innovative vækstspor.

Billede6

En ægte AWS-klassiker er DeepRacer. En international liga, hvor deltagere fra hele verden kan tilmelde sig og dyste imod hinanden via RL-kode i AWS’ 3D racing simulator om mesterskabet i AWS DeepRacer League Championship Cup. På AWS Stockholm Summit 2022 havde de mulighed for at deltage live på den store racerbane.

Det giver noget ekstra at få de fysiske hjul på sporet.

Scroll to Top