I det konstant udviklende landskab inden for life sciences, hvor banebrydende opdagelser og innovative løsninger konstant eftersøges, er det afgørende at vælge den rette teknologipartner for succes. KeyCore har som dansk baseret AWS-konsulentpartner med fokus på regulerede virksomhedskunder og specialiserede kompetencer inden for migration, data og analyse på AWS, god forståelse for de unikke udfordringer og muligheder, som life science-industrien står overfor. At samarbejde med en AWS-partner, der besidder AWS Life Science-kompetencen, giver en række fordele, der passe direkte ind, der direkte passer til din virksomheds specialiserede fokus og ekspertise.

Uovertruffen branchekendskab

Ved at samarbejde med en AWS-partner med AWS Life Science-kompetencen bliver døren åbnet for en partner med et enestående branchekendskab. Life science-branchen er karakteriseret ved sit komplekse reguleringsmiljø, datatunge operationer og strenge sikkerhedskrav. En partner med denne kompetence har vist en dyb forståelse for disse udfordringer, og de er godt rustet til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer de specifikke behov hos life science-organisationer. Denne ekspertise sikrer, at virksomheder indenfor life science tilbydes best-in-class rådgivning og serviceydelser, der resonerer med udfordringerne i life science.

Accelererede migrationer og implementeringer

At migrere kritiske workloads og data til AWS, samtidig med at man overholder reguleringskrav, kan være en skræmmende opgave. Dog har en AWS-partner med Life Science-kompetencen dokumenteret erfaring med at navigere i detaljerne ved at migrere life science-applikationer til AWS-infrastrukturen. KeyCores unikkeekspertise kan strømline migrationer og implementeringer, reducere nedetid, sikre dataintegritet og give life science-virksomheder mulighed for hurtigt at udnytte fordelene ved AWS’s skalerbare og sikre miljø.

Forbedret datahåndtering og analyse

Data er hjertet i life science-branchen. Fra genomiske og kliniske forsøg til lægemiddeludvikling og patientpleje driver data beslutninger og innovationer. En AWS-partner som KeyCore med Life Science-kompetencen bringer avancerede kompetencer inden for datahåndtering og analyse til bordet. Vi kan hjælpe life science-organisationer med at udnytte AWS-tjenester som Amazon S3, Amazon Redshift og AWS Lake Formation til sikkert at lagre, behandle og analysere massive datasæt. Dette er især fordelagtigt for din life science virksomhedernes fokus på data og analyse på AWS, hvilket giver mulighed for at tilbyde kunde løsninger til alle deres datadrevne initiativer.

 Ekspertise inden for regulatoriske områder og sikkerhed

Overholdelse af regulatoriske krav er ufravigelig inden for life science-sektoren, givet den følsomme karakter af patientdata og behovet for at overholde branchespecifikke reguleringer. At samarbejde med en AWS-partner, der har Life Science-kompetencen, sikrer adgang til fagfolk, der er velbevandret i branchens compliancestandarder. De kan designe løsninger, der opfylder disse strenge krav, implementere robuste sikkerhedsforanstaltninger som sikre overholdelse af både interne QA krav, GxP samt regulatoriske requirements.

 

Konklusion og vejen videre

Vi anbefaler stærkt vores kunder at udnytte denne vurdering for at opnå omkostningsbesparelser og optimere deres licensbrug. Hvis du vil have mere information om denne vurdering eller andre AWS-relaterede tjenester, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os formular

Scroll to Top