Kompromisløst fokus på AWS-infrastruktur og -services samt en skærpet forretningsprofil giver resultater!
Børsen uddeler hvert år Gazelle-prisen til virksomheder, der har gjort sig positivt bemærket, og i år er KeyCore blandt modtagerne, hvilket vi naturligvis er stolte af.

Kriterierne er, at virksomheden de sidste fire år skal have vist en kontinuerlig positiv vækst i omsætningen, og samtidig som minimum har fordoblet sin omsætning.

De sidste fire år har KeyCore vist en ganske markant vækst. Ud over den store fremgang i omsætningen, er vi på de fire år vokset fra 4 medarbejdere til 42 højt kvalificerede medarbejdere.

Vi er en af de konsulentvirksomheder i Danmark, som har flest certificerede AWS-konsulenter. Vores vedholdende fokus på AWS giver os samtidig mulighed for at kunne tiltrække og fastholde de dygtigste AWS-konsulenter i Danmark. Vi tilbyder vores medarbejdere opgaver og udfordringer med stor kompleksitet og teknisk tyngde. Vores kunder kommer med komplicerede udfordringer, og vi matcher dem med vores højt kvalificerede medarbejdere og veltilrettelagte AWS-løsninger.

Vi hviler ikke på laurbærrene vidensmæssigt. Indenfor de sidste fire år er KeyCore også blevet AWS Advanced Partner, fordi vi investerer løbende i vores medarbejdere ved fortsat og kontinuerlig uddannelse og certificeringer. Vores medarbejdere kan mere og vil mere. Vi går efter guldet hver gang, og det inkluderer et stadigt fokus på viden og udvikling.

Vi oplever samtidig en betydelig efterspørgsel på AWS-løsninger, hvilket giver KeyCore en unik mulighed for at accelerere væksten endnu engang og sikre større markedsandele både for KeyCore og AWS på det danske marked.

KeyCore er den ledende AWS-partner, og vores tætte samarbejde med AWS globalt set betyder også, at vi bliver ved med at kunne skabe og implementere løsninger, der fremtidssikrer vores kunder og konsoliderer væksten og anvendelsen af AWS-løsninger i Danmark.

KeyCore er AWS, viden og løsninger – og selvfølgelig modtager af Gazelleprisen 2022.

Scroll to Top