Opsummering af AWS blogs for uge #24 i 2023

I uge 24 publiserede AWS 105 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstrømning

AWS End User Computing på Customer Contact Week 2023

AWS End User Computing (EUC) tilbyder en innovativ måde at hjælpe kunder med at kommunikere og komme i forbindelse med kunder. AWS EUC er en kundeorienteret teknologi, der er designet til kontaktcentre og kundeserviceteam. Det giver dem mulighed for at bruge og udvikle deres eksisterende kontaktcenterinfrastruktur, mens de tilbyder kunderne en integreret kundeoplevelse.

På Customer Contact Week 2023 vil AWS EUC blive vist i fuld skala. Dette arrangement tjener som en platform for ledere i branchen til at forbinde, udveksle ideer og opbygge relationer med kunder. Det viser innovative ideer, bedste praksis og de nyeste trends, der danner fremtiden for kundekommunikation. Customer Contact Week finder sted den 19.-22. juni i Las Vegas.

Fordele ved AWS EUC

AWS EUC giver flere fordele til kontaktcenteroperatører, der ønsker at forbedre deres kundeoplevelse. Det tilbyder en omkostningseffektiv løsning og reducerer behovet for yderligere hardware og software. Desuden giver det forbedret skalerbarhed, så kontaktcentre let kan udvide deres kundebase. Med sin nemme installation og integration er AWS EUC en enkel og bekvem måde at forbedre kundekontakten på.

Med AWS EUC kan kundekontaktcentre drage fordel af avancerede funktioner som voicemailautomatisering, interaktiv stemmerespons (IVR), opkaldsfordeling og realtidsanalyse. AWS EUC sikrer også højkvalitets kundeservice og datasikkerhed. Det tilbyder indbyggede overholdelsessøgninger for at sikre, at kundedata forbliver sikre og håndteres ansvarligt. Dette er især vigtigt for kontaktcentre, der arbejder med følsomme kundedata.

KeyCore’s ekspertise i AWS End User Computing

For kontaktcentre, der ønsker at udnytte AWS EUC fuldt ud, kan KeyCore hjælpe. Vi tilbyder professionelle og administrerede tjenester til at udvikle og vedligeholde moderne kontaktcenterløsninger. Vores team er meget avanceret i AWS og er i stand til at reagere med højt teknisk detalje og referencer til AWS-dokumentation eller kodesnit i CloudFormation YAML eller AWS API-opkald med Typescript og AWS SDK for JavaScript v3.

KeyCore kan hjælpe kontaktcentre med at udvikle en AWS EUC-løsning, der passer til deres individuelle forretningsbehov og mål. Vi arbejder tæt sammen med vores klienter for at sikre, at deres kundedata forbliver sikre, mens de tilbyder dem en skalérbar og omkostningseffektiv løsning. Ved at udnytte vores ekspertise kan kontaktcentre opbygge et sikkert og effektivt kundekontaktsystem.

Hos KeyCore er vores mission at give vores klienter de bedste AWS-baserede løsninger. Vi er forpligtet til at hjælpe kontaktcentre med at opbygge et kundekontaktsystem, der opfylder deres behov og leverer den bedste kundeoplevelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Maskinlæringsblog

Officiel maskinlæringsblog fra Amazon Web Services

SambaSafety automatiserer tilpassede R-arbejdsbyrder med Amazon SageMaker og AWS Step Functions for at forbedre førersikkerheden

Hos SambaSafety har deres mission at fremme sikrere fællesskaber ved at reducere risikoen gennem dataindsigt. For at gøre dette, stoler de på Amazon SageMaker og AWS Step Functions til at automatisere tilpassede R-arbejdsbyrder. SambaSafety betjener mere end 15.000 globale arbejdsgivere og forsikringsselskaber over hele verden og tilbyder overvågning af kørerisk og overholdelse, online rapportering og corporate analytics. Med hjælp fra Amazon SageMaker og AWS Step Functions har SambaSafety formået at reducere deres beregningstid med op til 95%.

Byg en multilingual automatisk oversættelsespipeline med Amazon Translate Active Custom Translation

Dive into Deep Learning (D2L.ai) er en open-source bog, der gør dyb læring tilgængelig for alle. For at gøre dette indhold tilgængeligt for et bredere publikum, ønskede D2L at give bogen på flere sprog. Med Amazon Translate Active Custom Translation kan D2L opbygge en fuldstændig automatiseret, multilingual oversættelsespipeline for hurtigt at oversætte sit indhold til flere sprog. Denne pipeline bruger Amazon Translate til automatisk at oversætte indholdet, og derefter Amazon Rekognition til at gennemgå det oversatte indhold.

Bring SageMaker Autopilot ind i dine MLOps-processer med et tilpasset SageMaker-projekt

Amazon SageMaker tilbyder et sæt skabeloner og værktøjer til at hjælpe organisationer med hurtigt at bygge, træne og implementere maskinlærings (ML) -modeller. For at imødekomme specifikke organisationelle behov giver SageMaker Autopilot kunder mulighed for at tilpasse deres MLOps-processer. Med et tilpasset SageMaker-projekt kan kunder oprette deres egen MLOps-proces og integrere den med deres SageMaker-pipelines, hvilket giver en mere målrettet og sikker MLOps-oplevelse.

Hvordan Forethought sparer over 66% i omkostninger til generative AI-modeller ved hjælp af Amazon SageMaker

Forethought Technologies Inc. er en førende generativ AI-suite til kundeservice. For at udnytte værdien af ​​deres løsning udnytter Forethought Amazon SageMaker til at transformere kundesupportens livscyklus. Ved at udnytte SageMakers omkostningsbesparende funktioner har Forethought formået at spare over 66% i omkostninger til deres generative AI-modeller.

Omdefinere datarundfart: Brug generativ AI og moderne dataarkitektur til at låse indsigter op

Organisationer kan udnytte generative AI-løsninger for at udnytte værdien af ​​deres moderne dataarkitektur. Generative AI-løsninger giver organisationer mulighed for at automatisere processerne med databehandling og analyse, hvilket giver en mere effektiv måde at få adgang til indsigt fra data på. Ved kontinuerligt at innovere med generativ AI kan organisationer hurtigere og mere effektivt låse indsigter op.

Hvordan BrainPad fremmer intern vidensdeling med Amazon Kendra

Mange virksomheder kæmper med intern vidensdeling. BrainPad, et konsulenthus, der hjælper organisationer med at udvikle løsninger ved hjælp af Amazon Web Services (AWS), opdagede denne udfordring og udviklede en innovativ løsning. Ved hjælp af AWS Lambda og Amazon Kendra kunne BrainPad strukturere intern vidensdeling og skabe et mere kollaborativt arbejdsmiljø.

AWS Inferentia2 bygger på AWS Inferentia1 med 4x højere gennemstrømning og 10x lavere forsinkelse

AWS Inferentia2 blev designet til at levere højere ydeevne og lavere omkostninger til store sprogmodeller (LLMs) og generativ AI-inferens. Det giver 4x højere gennemstrømning og 10x lavere forsinkelse end AWS Inferentia1, hvilket gør det til et ideelt valg til LLMs og generativ AI-inferens.

Deployer Falcon-40B med store modelinferens DLC’er på Amazon SageMaker

TII Falcon LLM er en open-source grundmodel med 6 milliarder parametre, der er trænet på Pile. Det kan understøtte et bredt udvalg af brugssager, herunder tekstklassifikation, tokenklassifikation, tekstgenerering, spørgsmål og svar, entitetsekstraktion, summering og sentimentanalyse. Desuden er det letvægt og billigere at værtse end andre LLMs.

Byg brugerdefinerede chatbot-applikationer ved hjælp af OpenChatkit-modeller på Amazon SageMaker

Open-source store sprogmodeller (LLMs) er et ideelt valg til at bygge brugerdefinerede chatbot-applikationer. Disse modeller giver åbenhed i modelarkitekturen, træningsprocessen og træningsdataene, hvilket gør det lettere at forstå, hvordan chatbotter fungerer, og giver organisationer mulighed for at udvikle brugerdefinerede applikationer. Amazon SageMaker gør det nemt at implementere open-source-modeller og bygge brugerdefinerede chatbot-applikationer.

Justér GPT-J med en Amazon SageMaker Hugging Face-estimator og Model Parallel Library

GPT-J er en open-source 6-milleparametermodel, der er trænet på Pile. Det kan understøtte et bredt udvalg af brugssager, herunder tekstklassifikation, tokenklassifikation, tekstgenerering og mere. For at justere GPT-J kan organisationer bruge en Amazon SageMaker Hugging Face-estimator og Model Parallel Library. Dette hjælper dem med hurtigt at komme i gang med GPT-J på en omkostningseffektiv og effektiv måde.

KeyCore hjælper med officiel maskinlæringsblog fra Amazon Web Services

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle services og managed services for AWS. Vores team af erfarne AWS-fagfolk kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ML-projekter på AWS. Vi kan give vejledning om, hvordan man bedst strukturerer dine ML

Læs de fulde blogs fra AWS

Announcements, Opdateringer og Launches

GoDaddy er en førende udbyder af domæneregistrering og webhostingstjenester med over 84 millioner domæner og 22 millioner kunder siden grundlæggelsen i 1997. For at forbedre kundeudfallet byggede virksomheden sin egen kundesignalsplatform, der opsamler, analyserer og reagerer på kunde- og produktdata.

AWS Silicon Innovation Day er et virtuelt én-dagesarrangement den 21. juni 2023, hvor deltagere bedre kan forstå, hvordan man bruger silicium til at drive kundeudfallet og innovationer. Det vil blive streamet på flere platforme, herunder LinkedIn Live, Twitter, YouTube og Twitch.

Amazon har nyligt lanceret Amazon S3-dobbeltlags serverkryptering med nøgler gemt i AWS Key Management Service (DSSE-KMS). Denne krypteringsindstilling anvender to lag kryptering af objekter, når de uploades til en Amazon Simple Storage Service (Amazon S3)-bucket. DSSE-KMS er designet til at opfylde National Security Agency CNSSP-standarder.

Når du udvikler en applikation eller integrerer en eksisterende i et nyt miljø, kan brugerautentifikation og -autorisation være svært at implementere korrekt. Nu kan udviklere bruge en ekstern identitetsudbyder som Amazon Cognito til autentifikation, og Amazon Verified Permissions til autorisation. Amazon Verified Permissions gør autoriseringslogikken lettere at administrere.

De seneste nyheder og opdateringer fra AWS inkluderer muligheden for automatisk DLQ-redrive for SQS, Lambda understøtter nu Ruby 3.2 og meget mere. AWS Summits afholdes også over hele verden, hvilket giver deltagerne mulighed for at lære mere om hændelsesdrevne arkitekturer med serverless.

Kryptering bruges i mange aspekter af dagligdagen, og AWS tilbyder flere tjenester og muligheder for at hjælpe med at administrere nøgler og kryptering. Med AWS Payment Cryptography kan du flytte betalingsbearbejdningen til skyen og forbedre sikkerheden og pålideligheden af ​​dine betalinger.

Hos KeyCore forstår vi udfordringen ved at udvikle applikationer eller integrere eksisterende i nye miljøer. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at administrere din autentifikations- og autoriseringslogik, såvel som hjælpe dig med at udnytte de seneste AWS-tjenester og muligheder. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Kontainere

Containeromkostninger og kompatibilitetsovervågning med Amazon EKS

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) er en fantastisk platform til at køre containeriserede applikationer i skyen AWS. Og med Amazon Managed Service for Prometheus (AMP) kan du nemt overvåge og give advarsler om containeriserede applikationer og infrastruktur i skala.

Integration af Kubecost med Amazon Managed Service for Prometheus

Kubecost er et tredjepartsværktøj, der hjælper med multi-cluster-omkostningsovervågning for Amazon EKS. Ved at integrere Kubecost med Amazon Managed Service for Prometheus (AMP) kan du få granulær synlighed i dine Amazon EKS-kluster, så du får et dybere indblik i dine omkostninger.

Valider tredjepartssoftware med Conformitron

Conformitron er et værktøj, der kan hjælpe med at validere tredjepartssoftware til kompatibilitet med Amazon EKS og Amazon EKS Anywhere. Dette giver brugere mulighed for at sikre, at applikationer er kompatible med deres valgte container-orchestrator på forhånd, før de investerer tid og penge. Kontinuerlig kompatibilitetstest kan udføres for alle tilgængelige dimensioner, såsom versioner af Amazon EKS, OS, Kubernetes-versioner osv.

Container Insights-omkostningsoptimering med Amazon EKS

Amazon CloudWatch Container Insights hjælper med at indsamle, aggregere og analysere metrikker og logfiler for applikationer og infrastruktur baseret på containere på AWS. Det fanger metrikker for CPU, hukommelse, disk og netværk sammen med diagnostiske data som containergenstartfejl. Dette giver dig mulighed for effektivt at isolere og løse problemer.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til Amazon EKS. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon EKS, lige fra omkostningsoptimering og overvågning til kompatibilitetstest og fejlfinding. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og se, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies-bloggen

Amazon Braket har nu fået rapporteret SOC-2, som sikrer sikkerhed, tilgængelighed, fortrolighed og privatliv for alle sine tjenester. Den seneste rapport er et vidnesbyrd om Amazons Braket’s kompromisløse engagement i sikkerhed, som er afgørende for udviklingen af ​​kvantecomputere.

Hvad er SOC-2?

Service Organization Control (SOC) 2 er en revision procedure fra American Institute of Certified Public Accountants (AICPA). Det er designet til at måle, hvor godt et serviceorganisationssystem er designet til at opfylde de sikkerheds- og tilgængelighedskrav, der er fastsat af AICPA.

Hvorfor er SOC-2 vigtigt?

SOC-2-rapporten er en garanti for, at Amazon Braket tager sikkerheden, fortroligheden og privatlivets fred alvorligt. Det giver også kunder og andre interessenter yderligere sikkerhed for, at deres data er sikre.

KeyCore og Amazon Braket

Hos KeyCore specialiserer vi os i Amazon Web Services (AWS) og leverer professionelle tjenester og managed services til vores kunder. Vi forstår vigtigheden af ​​sikkerhed og tror, at kvantecomputere skal være lige så sikre som enhver anden teknologi. Vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon Braket med vores komplette tjenester.

Hvis du vil vide mere om KeyCore og vores tjenester, skal du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt dit input til dansk titel

Små og mellemstore virksomheder udvikler en moderne datastrategi med AWS

I dagens æra af store data er små og mellemstore virksomheder (SMB’er) ofte overvæltet af data fra et bredt udvalg af kilder. Dette medfører udfordringen med at håndtere og udnytte denne data på den mest effektive måde. Ifølge Gartner fejler 60 procent af organisationer i at måle omkostningerne ved dårlig datakvalitet, hvilket resulterer i reaktive reaktioner på datakvalitetsproblemer og tabte muligheder på grund af lav databrugbarhed.

Udvikling af en datastrategi

At have en robust datastrategi er afgørende for SMB’er for at drage fordel af de data, de indsamler. Nøglen til succes er at etablere en omfattende datastrategi og operativ plan, der beskriver de beslutninger, processer og investeringer, der er nødvendige for at omdanne rådata til værdifulde indsigter. For at komme i gang skal SMB’er overveje følgende trin:

1. Etablere datastyring og datakvalitet

Organisationer skal sikre, at de har etableret et datastyrings- og datakvalitetsrammeverk. Dette skal omfatte bedste praksis for dataindsamling, lagring og brug samt datakvalitetsmetrikker og processer til at sikre datanøjagtighed.

2. Investér i datainfrastruktur

SMB’er bør investere i den rigtige datainfrastruktur for at sikre, at deres data kan indsamles, gemmes og håndteres pålideligt. AWS-cloudtjenester som Amazon Redshift, Amazon S3, Amazon EMR og Amazon Athena kan bruges til at opbygge en pålidelig og omkostningseffektiv datainfrastruktur.

3. Udnyt automatisering

For at maksimere effektiviteten skal SMB’er udnytte automatisering til at effektivisere deres datahåndteringsprocesser. Dette kan omfatte automatisering af dataindsamling, rengøring, minedrift og lagring samt automatisering af dataanalyse og oprettelse af indsigter.

4. Investér i analyser

At have de rigtige analyseverktøy er afgørende for SMB’er for at forstå deres data og omdanne dem til værdifulde indsigter. At investere i analyseløsninger som f.eks. Amazon QuickSight kan hjælpe SMB’er med at forstå deres data og afdække skjulte tendenser og muligheder.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at have en moderne datastrategi for SMB’er. Vi tilbyder omfattende AWS-tjenester til at hjælpe SMB’er med at designe og implementere en datastrategi, der kan frigøre det sande potentiale i deres data. Vores team af AWS certificerede specialister kan hjælpe SMB’er med at oprette en omfattende datastrategi og udvikle den nødvendige datainfrastruktur og analyseløsninger til at drive dataplante indsigter og beslutninger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle en moderne datastrategi.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

Styring af partikelnøgler og bulkoperationer med DynamoDB og Amazon RDS

Amazon DynamoDB er en serverløs NoSQL-databasetjeneste, der giver hurtig og forudsigelig ydeevne med gnidningsløs skalering. Hver tabel i DynamoDB har et skema, der angiver, om den har en simpel partition nøgle (til ren nøgleværdi-lookups), eller en partition nøgle og sorteringsnøgle begge (til mere komplekse forespørgsels mønstre). Effektiv generering af forskellige partikelnøgler er afgørende for DynamoDB’s ydeevne og skalerbarhed.

Effektiv generering af forskellige partikelnøgler

Der er flere metoder til effektiv generering af forskellige partikelnøgler. En måde er at bruge hashfunktioner, såsom MD5 eller SHA1, til at generere et hash af partikelnøglen. Dette sikrer, at hver genereret nøgle er unik. En anden metode er at bruge en kombination af den primære nøgle og sorteringsnøglen til at generere partikelnøglen. Dette vil garantere, at nøglerne er forskellige, da kombinationen af den primære og sorteringsnøglen altid vil være unik.

Rate begrænsning af bulkoperationer i DynamoDB Shell

DynamoDB Shell (ddbsh) er et open source kommandolinje-interface til Amazon DynamoDB. Det giver et simpelt og intuitivt miljø til bulkoperationer, såsom batch-indsættelse, sletning, forespørgsel og opdatering. For at sikre, at disse operationer udføres effektivt, har ddbsh et rate begrænsningsmekanisme. Dette giver brugeren mulighed for at angive et maksimum antal operationer, der skal udføres i én batch, og det sikrer, at operationerne afsluttes på en kontrolleret måde.

Snapshot, gendannelse og recovery med Amazon RDS

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) er en managed relationel databaseservice. Den automatiserede tjeneste fra AWS tager sig af installation, provisionering af lager, håndtering af lager, OS og database-patching, samt snapshot og gendannelse af database-instancer. Aflastning af denne undifferencierede tunge løftning af database-infrastrukturhåndtering til AWS hjælper med at fokusere på forretningslogikken, dataene og andre applikationsspecifikke opgaver.

Migrering af SQL Server-database til Babelfish for Aurora PostgreSQL

Babelfish for Aurora PostgreSQL understøtter SQL Server wire-protokollen og T-SQL, som er forespørgselsens sprog, der bruges i Microsoft SQL Server. Det betyder, at udviklere kan bruge Babelfish til at køre deres eksisterende SQL Server-applikationer på Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel edition uden at skulle skifte database-drivere eller fuldstændig omskrive deres forespørgsler. For at lette migreringsprocessen bruges Bulk Copy Program (BCP)-værktøjet til at overføre data fra SQL Server-databaser til Babelfish for Aurora PostgreSQL.

KeyCore – Din tillidsfulde partner i AWS

Hos KeyCore leverer vi både professionelle tjenester og managed services til Amazon Web Services. Vi er meget avancerede i AWS og kan hjælpe dig med noget af ovenstående emner. Vores hold af eksperter kan hjælpe dig med effektivt at generere partikelnøgler, rate begrænse bulkoperationer, tage snapshots, gendanne og gendanne databaser samt migrere SQL Server-databaser til Babelfish for Aurora PostgreSQL.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomisk Styring

AWS Cloud økonomisk styring

Optimering og besparelser på “andre” tjenester er en vigtig del af kostoptimering og koststyringsindsatsen i AWS. Én af fordelene ved at bruge AWS er, at det gør det muligt at få større indsigt i omkostningerne, hvilket kan føre til kostoptimering og besparelser. I denne blog diskuterer vi, hvordan vi kan gå dybere ned i omkostningselementerne af “andre” tjenester og hvad der kan gøres for at optimere udgifterne.

Forstå omkostningselementer af andre tjenester

Det er vigtigt at forstå omkostningselementerne af “andre” tjenester, når man optimerer og sparer på dem. Ved at se nærmere på kilderne til disse omkostninger kan der identificeres muligheder for kost- og præstationsoptimering.

Én af fordelene ved at bruge AWS til kostoptimering er, at det giver større indsigt i omkostningerne. Denne synlighed kan hjælpe med at identificere tendenser og mønstre, der måske ikke ellers ville være synlige. For eksempel, hvis omkostningerne til en bestemt tjeneste er markant højere end forventet, kan det være nyttigt at undersøge årsagerne og se efter potentiale løsninger.

Cvents kostoptimeringerfaringer

Som et eksempel sparede Cvent over 3 mio. dollars på mindre end to år ved at skabe en kostbevidst kultur. Ved at udnytte CUDOS og CID Framework kunne Cvent give sine centraliserede governance-teams større synlighed across alle organisationens udgifter. Dette tillod budgetmanagere og ingeniører at decentralisere ejerskabet af budgetdetaljerne og skifte fra reaktiv udgiftsovervågning til proaktiv kostoptimering, når der planlægges og implementeres.

KeyCores tjenester

KeyCore kan hjælpe organisationer med at implementere en AWS kostoptimering strategi og udvikle kostbevidste kulturer. Vores team af AWS eksperter kan give vejledning i bedste praksis for at reducere omkostninger og forbedre ydeevnen. Vi tilbyder også managed services, som kan hjælpe med at automatisere og optimere ressourceudnyttelsen for at spare penge. Desuden kan vores professionelle services team levere skræddersyede anbefalinger for at sikre, at din organisations AWS budget er optimeret. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spilblog

Epic Games og AWS har nyligt samarbejdet om at bygge dedikerede servere til UE5 på AWS Graviton EC2-instanser. Dedikerede servere tilbyder en mere stabil og pålidelig vært til spilsessioner, hvilket gør det ideelt til multiplayer-spil. Med AWS Graviton EC2-instanser kan Epic Games nu let implementere og administrere en flåde af spilservere og give spillerne en glat, lav-latency-gameplay.

QXR Studios, der skaber det cyberpunk-baserede blockchain-samlekortspil “Metropolis Origins”, udnytter Amazon GameLift Anywhere, som giver udviklere mulighed for at implementere dedikerede spilservere til alle AWS-regioner på få minutter. Dette gør det muligt for QXR Studios at implementere servere til mere end 100 AWS-regioner og drage fordel af den lave latency og omkostningseffektivitet, der tilbydes af AWS.

KeyCore er en avanceret AWS-konsulent med professionelle og managede tjenester. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe spiludviklere med at udnytte kraften af ​​Amazon GameLift Anywhere og AWS Graviton EC2-instanser til at implementere og administrere dedikerede servere til deres spil hurtigt. Vi kan yde rådgivning om kostoptimering, skalering og andre best practices for at sikre, at dit spil kan udnytte de teknologier, som AWS tilbyder, fuldt ud.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-uddannelse og -certificering Blog

Resilience og Determination Fører til AWS Certified Data Analytics – Specialty Certification

ITSkills4U Learner Story: Resilience in Action

Anna Prorok er en IT-fagperson med en mastergrad i anvendt matematik, og mor til fire piger i alderen fire til 13. I 2015 satte Anna sin karriere på pause, men i 2022, da hendes yngste datter forberedte sig på børnehave, begyndte hun at tænke på at genindtage arbejdsstyrken.

Desværre forstyrrede krigen i hendes hjemby Ukraine hendes planer. Trods udfordringerne var Anna bestemt på at gøre fremskridt mod hendes ambitioner. Hun fandt ITSkills4U, et AWS-uddannelsesprogram, som gav hende mulighed for at forny sine færdigheder og gå efter en fuldtids-IT-rolle.

Få kredit og fremskridt i dit karriere i Analytics med AWS Certified Data Analytics – Specialty Certification

I den digitale tidsalder er organisationer blevet stadig mere afhængige af data for at træffe informerede beslutninger. Dette skaber efterspørgsel efter fagfolk med ekspertise inden for dataanalyse og fortolkning. At opnå AWS Certified Data Analytics – Specialty-certificeringen er en fremragende måde at få kredit og fremskridt i feltet analytics.

Denne blog beskriver trinene til forberedelse og opnåelse af AWS Certified Data Analytics – Specialty-certificeringen. Det diskuterer også de forskellige karrieremuligheder, denne certificering kan åbne, selv for dem, der er nye inden for analytics.

Hvordan AWS Certified Data Analytics – Specialty Certificate kan fremme din karriere

AWS Certified Data Analytics – Specialty-certificeringen bekræfter en persons færdigheder i design og implementering af AWS-tjenester for at udlede indsigter fra data. At opnå denne certificering viser din ekspertise inden for Big Data og maskinlæring samt din evne til at udvikle og vedligeholde datasolutions.

AWS Certified Data Analytics – Specialty-certificeringen kan åbne en række karrieremuligheder. Du kan blive ansat som cloud-dataingeniør, dataforsker eller business intelligence-analytiker. Certificeringen kan også bruges til at fremme din nuværende rolle og påtage dig flere ansvarsområder.

Forberedelse til AWS Certified Data Analytics – Specialty Certification Exam

AWS Certified Data Analytics – Specialty-certificeringsprøven indeholder et bredt udvalg af emner som arkitektur af infrastruktur, implementering af data lake og maskinlæring. For at forberede dig til eksamen kan du få adgang til AWS Certified Data Analytics – Specialty Exam Guide, som beskriver eksamensmålene og tilbyder links til studiematerialer som fx whitepapers, eksempler på spørgsmål og onlineundervisning.

Du kan også vælge at tage et kursus for at forberede dig til eksamen. ITSkills4U er et AWS-uddannelsesprogram, der tilbyder et omfattende kursus om AWS Certified Data Analytics – Specialty. Kurset er designet til at give en omfattende forståelse af de emner, der dækkes på eksamen, og forberede studerende til at bestå eksamen.

KeyCore: Hjælper dig med at opnå de færdigheder, du har brug for til AWS-certificering

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle ydelser og managed services, der gør det muligt for dig at forstå og udnytte kraften i AWS Cloud. Med vores eksperter kan du opnå viden og erfaring, du har brug for for at bestå AWS Certified Data Analytics – Specialty-eksamen. Vores konsulenter kan give support inden for områder som datakonstruktion, datamodellering, Big Data og maskinlæring. Kontakt vores hold af eksperter for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

Sådan opgraderes og optimeres Microsoft Workloads på AWS

Udgået understøttelsesdilemma

Windows Server 2012 og 2012 R2 når sin slutning af støtte i oktober 2020. For organisationer, der bruger disse operativsystemer, er dette et alvorligt problem. Hvis du fortsætter med at køre dem i produktion, risikerer du sikkerhedsbrister, dårlig ydeevne og manglende overholdelse.

Heldigvis har du to muligheder, når det gælder opgradering af dine Microsoft-workloads på AWS. Du kan enten udføre en sted-til-sted, manuel opgradering eller automatisere processen med AWS Systems Manager. Disse muligheder diskuteres nærmere nedenfor.

Manuel opgradering

Det første skridt i at udføre en manuel opgradering er at implementere Windows Server 2016 eller 2019 på AWS. Da opgraderingsprocessen kan tage tid, kan du bruge AWS Launch Wizard til at implementere den nyeste Windows Server for at komme hurtigt i gang.

Når implementeringen er fuldført, involverer den manuelle opgraderingsproces opsætning af destinationsservermiljøet, opsætning af kildeservermiljøet, oprettelse af en sikkerhedskopi af kildeserveren, overførsel af data fra kildeserveren til destinationsserveren og endelig afslutning af overgangen og udførelse af eftermigrationsoprydning.

For at hjælpe organisationer med denne proces tilbyder AWS trinvis vejledning i vores dokumentation.

Automatisk opgradering med AWS Systems Manager

Selvom manuelle opgraderinger kan tage tid, gør AWS Systems Manager det muligt for dig at opgradere dine Windows Server 2012 og 2012 R2-workloads til Windows Server 2016 eller 2019 automatisk. Dette kan reducere indsatsen og kompleksiteten ved opgraderingsprocessen betydeligt.

AWS Systems Manager automatiserer hele opgraderingsprocessen, fra lokalisering og installation af de nyeste serverbilleder til sikkerhedskopiering og gendannelse af data til verifikation af serveropgraderingen. Det muliggør, at du kan udføre disse opgaver på en automatiseret, gentagelig måde, hvilket sikrer konsistens og nøjagtighed.

Optimer omkostninger

AWS tilbyder betydelige muligheder for at optimere omkostninger, når Microsoft-workloads kører. Med AWS’ unikke hardwarefunktioner og skyarkitektur kan organisationer optimere deres skyomkostninger og spare penge.

AWS tilbyder også en række omkostningsoptimeringer, såsom reserverede forekomster, spotinstanser og autoscaling. Disse funktioner giver organisationer mulighed for at spare penge på beregningskraft, mens de sikrer, at deres workloads forbliver tilgængelige og ydeevnetilfredsstillende.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe organisationer med at implementere, administrere og optimere deres Microsoft-workloads på AWS. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opgradere dine Windows Server 2012 og 2012 R2-workloads, samt udnytte de omkostningsoptimeringer, der tilbydes af AWS.

Uanset om du ønsker at opgradere dine eksisterende workloads eller udnytte de omkostningsoptimeringer, der er tilgængelige på AWS, kan KeyCore hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Bedste praksis for undersøgelse af data med naturlig sprog i Amazon QuickSight

Giv forretningsbrugere mulighed for at stille spørgsmål til data ved hjælp af hverdagssprog
Amazon QuickSight er en samlet BI-tjeneste, der tilbyder moderne, interaktive dashboards, naturlig sprogspørgning, paginerede rapporter, indsigter i maskinlæring og meget mere. Funktionen til naturlig sprogsforspørgsel i Amazon QuickSight, Amazon QuickSight Q, giver forretningsbrugere mulighed for at stille og besvare spørgsmål om data ved hjælp af deres almindelige forretningssprog.

Sådan bruges Amazon QuickSight Q
For at bruge Amazon QuickSight Q skal brugere aktivere det i deres QuickSight-indstillinger. Efter det kan de oprette naturlige sprogforespørgsler til deres datasæt ved hjælp af almindeligt sprog i stedet for SQL eller andre forespørgselssprog. QuickSight Q understøtter de fleste standarddatatyper og operatører samt almindelige databeregninger.

Visualiser resultater
Når en forespørgsel er lavet, bygger QuickSight Q visualiseringer og dashboards, der giver indsigt i forespørgselsresultaterne. Brugerne kan redigere de visuelle elementer og tilføje yderligere elementer til deres dashboards, såsom diagrammer, tabeller og tekstbokse. De kan også gemme resultaterne og interagere med dem i realtid.

KeyCore kan hjælpe
Hos KeyCore hjælper vi vores kunder med at udnytte Amazon QuickSight for at udlåse magten af ​​deres data. Vores konsulenter og managed services-eksperter kan hjælpe dig med at konfigurere og bruge QuickSight Q for at få mest muligt ud af dine data. Vi kan også hjælpe dig med at opbygge brugerdefinerede visualiseringer og dashboards, der giver handlingsorienterede indsigter i dine data. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Amazon QuickSight.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-beregning Blog

AWS Outposts er en AWS-styret tjeneste, der bringer den samme infrastruktur, tjenester, API’er og værktøjer til virtuelt alle datacentre, colocation-lokaler, produktionsgulve eller on-premises-faciliteter. Sikring af forbindelse fra offentlig til privat kræver ofte brug af en bastionhost med en offentlig IP-adresse, som kan være en sikkerhedsrisiko. EC2 Instance Connect Endpoint giver en sikker forbindelse fra det offentlige internet til private netværk inden for et Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC).

AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) er et åbent kildekode-softwareudviklingsframework til at modellere og tilvejebringe dine skyapplikationsressourcer ved hjælp af velkendte programmeringssprog. Denne artikel diskuterer, hvordan man udrullere en automatiseret Amazon CloudWatch-dashboard til dine Outposts ved hjælp af AWS CDK. Først skal vi importere de nødvendige biblioteker, der skal bruges i programmet. Disse biblioteker giver os mulighed for at interagere med AWS-tjenesterne til at udrulle og konfigurere dashbordet. Når bibliotekerne er importeret, initialiseres AWS CDK og ressourcerne udrulleres ved hjælp af AWS CDK.

Dashboardet til AWS Outposts består af tre hovedkomponenter. Den første er et Amazon CloudWatch-dashboard, der oprettes med AWS CDK og konfigureres til at vise de målinger, du ønsker at spore for dine Outposts. Den anden er et Amazon SNS-emne, der skal bruges til at sende notifikationer, når kritiske målinger overskrides. Endelig oprettes og konfigureres en Amazon CloudWatch-alarm, der udløser SNS-emnet, når målingerne overskrider de konfigurerede tærskler.

EC2 Instance Connect Endpoint er en sikker forbindelse fra det offentlige internet til private netværk inden for et Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC). EC2 Instance Connect Endpoint gør det nemmere og mere sikkert at få adgang til dine Amazon EC2-instanser fra det offentlige internet ved at give en sikker forbindelse uden at skulle bruge en bastionhost med en offentlig IP-adresse. EC2 Instance Connect Endpoint giver også et ekstra lag af sikkerhed ved at kræve autentificering for alle forespørgsler og kryptering for alle svar.

For at aktivere EC2 Instance Connect Endpoint kan du bruge AWS Command Line Interface (CLI) eller AWS SDK for JavaScript. Med AWS CLI kan du oprette et nyt slutpunkt, der knyttes til VPC’en, hvor din EC2-instans er startet. Endepunktet får en privat IP-adresse og et DNS-navn, du kan bruge til at oprette en sikker forbindelse til dine EC2-instanser. Med AWS SDK for JavaScript kan du oprette en instance connect-klient og bruge den til at oprette en sikker forbindelse til dine EC2-instanser.

AWS Outposts giver en fuldt administreret tjeneste, der bringer den samme AWS-infrastruktur, tjenester, API’er og værktøjer til virtuelt alle datacentre, colocation-lokaler, produktionsgulve eller on-premises-faciliteter. EC2 Instance Connect Endpoint giver en sikker forbindelse fra det offentlige internet til private netværk inden for et Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC). Amazon CloudWatch-dashboard, SNS-emne og CloudWatch-alarm kan udrulleres med AWS CDK til at overvåge og administrere dine Outposts.

Hos KeyCore kan vores AWS-certificerede specialister hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Outposts og EC2 Instance Connect Endpoint. Vores team kan hjælpe dig med at udvikle de rette løsninger til din virksomhed og give den nødvendige vejledning til sikkerhed og problemfri drift i din skymiljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Forsinke Live Streaming med AWS Elemental MediaPackage

Forsinkelse af en livesendelse er en vigtig funktion for mange indholdsleverandører, af forskellige årsager. Dette kan omfatte tilpasning til forskellige tidszoner eller endda implementering af en forsinkelse for at forhindre spoilers. I denne artikel vil vi se, hvordan man bruger AWS Elemental MediaPackage til at forsinke en livesendelse.

Hvad er AWS Elemental MediaPackage?

AWS Elemental MediaPackage er et video hosting og streaming platform. Det giver brugerne mulighed for at indsuge live streams, kryptere dem med DRM, transkodere dem til flere bitrate og formater og pakke dem til levering til forbrugsmodeller. Det kan også bruges til at introducere en forsinkelse i et live video stream.

Forsinkelse af live streams med AWS Elemental MediaPackage

Med AWS Elemental MediaPackage kan du forsinke live streams ved at oprette to pibe- og to input endepunkter. Den første pipeline tager output fra det første input endepunkt og sender det til det andet endepunkt. Denne pipeline er indstillet til at have en forsinkelse. Den anden pipeline tager output fra det andet input endepunkt og sender det videre til levering.

Kom i gang med AWS Elemental MediaPackage

For at komme i gang med AWS Elemental MediaPackage, skal du oprette en pipeline. Denne pipeline tager din live stream input og outputter en stream med en forsinkelse. For at gøre dette skal du oprette to input endepunkter og to pipelines. Først skal du oprette den første pipeline, som tager din live stream input og outputter en stream til det andet input endepunkt. Denne pipeline er indstillet til at have en forsinkelse, som kan konfigureres op til 90 sekunder. Den anden pipeline tager output fra det andet input endepunkt og sender det videre til levering.

Konklusion og hvordan KeyCore kan hjælpe

Introduktionen af ​​en forsinkelse i et live eller realtids streaming video er en kritisk funktion for mange indholdsleverandører, og AWS Elemental MediaPackage er det perfekte værktøj til jobbet. Med den kan du let forsinke dine streams for at tilpasse forskellige tidszoner eller forhindre spoilers.

Hvis du har brug for hjælp til at oprette et live streaming-system med AWS Elemental MediaPackage, er KeyCore her for at hjælpe. Vores erfarne hold af AWS certificerede professionelle kan give dig ekspertise og vejledning, du har brug for for at få alt sat op og køre glat. Vi tilbyder både managed og professionelle tjenester, og kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din streaming-opsætning. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagerblog

AWS Storage Blog

Når mission-critical data skal overføres, har virksomheder brug for sikre og skalerbare løsninger, der ikke forsinke processerne. Sundheds- og life science-virksomheder har især brug for disse løsninger, da de skal overholde bestemte reguleringer. Amazon Web Services (AWS) tilbyder et væld af lagringsløsninger, der hjælper virksomheder med at administrere og beskytte deres data, levere det sikkert og sikre maksimal tilgængelighed og skalering. I denne blog gennemgår vi nogle af disse løsninger og hvordan KeyCore kan hjælpe din virksomhed med at implementere dem.

Regenerons sikre og skalerbare filoverførselstjeneste

Regeneron, en sundheds- og life science-virksomhed, lykkedes at opbygge en sikker og skalerbar filoverførselstjeneste med AWS Transfer Family. AWS Transfer Family tilbyder et væld af protokoller, der sikkert og effektivt flytter data mellem skyen og on-premise, og overholder fuldt ud reguleringer. Desuden har den høj skalerbarhed, hvilket gør det muligt at flytte store filer hurtigt og sikkert.

Privat DNS-understøttelse til Amazon S3 med AWS PrivateLink

Reguleringer kræver ofte private forbindelser mellem on-premise-applikationer og skyen lagring. For at opfylde disse krav kan kunder bruge AWS PrivateLink enten over AWS Direct Connect eller AWS Site-to-Site VPN. Det sikrer, at data transmitteres direkte til og fra AWS uden at skulle passere det offentlige internet. AWS PrivateLink tilbyder også privat DNS-understøttelse til Amazon S3.

Veritas Altas applikationsresiliens og Amazon EBS

Den stigende adoptionsrate af cloud computing har transformeret måden, hvorpå virksomheder administrerer og beskytter deres mission critical-applikationer og -data. Veritas Alta Application Resiliency med Amazon Elastic Block Store (EBS) hjælper med at forbedre datatilgængeligheden og skalerbarheden. Denne løsning sikrer, at kritiske data forbliver tilgængelige i tilfælde af en forstyrrelse, og den muliggør også skalering af applikationer på samme tid som vedligeholdelse af performance og overholdelse af reguleringer.

Globe Telecoms migration af 7,2 PB Hadoop-data

Globe Telecom brugte AWS DataSync i stor skala til at migrere 7,2 PB Hadoop-data. AWS DataSync understøtter migration af store datasets med minimal indvirkning på overførselshastighederne. Det sikrer også sikker og tidseffektiv datamigration, hvilket resulterer i øget driftseffektivitet. Desuden forenkler det migrationen ved at give en samlet grænseflade for kilden- og destinationsendepunkter.

Find offentlige S3-buckets i din AWS-konto

Datasikkerhed er en kritisk forretningsaktivitet. Med stigende brug af skyen er det vigtigt at verificere, at du ikke ufrivilligt afslører eller deler data offentligt. Under Shared Responsibility Model er AWS ansvarlig for at beskytte infrastrukturen, der kører AWS-tjenester, mens kunderne er ansvarlige for at sikre deres data i skyen. KeyCore kan hjælpe dig med at finde offentlige S3-buckets i din AWS-konto.

AWS tilbyder et væld af lagringsløsninger, der er designet til at hjælpe virksomheder med at administrere og beskytte deres data, levere det sikkert og sikre maksimal tilgængelighed og skalerbarhed. KeyCore kan hjælpe dig med at implementere de AWS-lagringsløsninger, der bedst passer til dine forretningsbehov. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Katastrofeberedskab for Oracle Database på Amazon EC2 med Fast-Start Failover

Høj tilgængelighed er afgørende for moderne organisationer for at undgå afbrydelser af forretningskritiske applikationer. Virksomheder skal prioritere skalerbarhed og tilgængelighed af deres database, netværk, servere og lagerenheder for at undgå nedetid. For organisationer, der ikke ønsker at foretage store ændringer i applikationer, er Oracle Real Application Clusters (RAC) et alternativ til at give høj tilgængelighed og skalerbarhed til Oracles databaser.

Hvordan leverer Oracle RAC høj tilgængelighed?

Oracle RAC er et tilføjelsesprogram til Oracle Database, der leverer høj tilgængelighed, skalerbarhed og ydeevne til din Oracle-miljø. Oracle RAC fungerer ved at replikere dine Oracles databaser på flere knuder, så hvis en knude mislykkes, vil de andre knuder overtage og fortsætte med at behandle forespørgsler. Dette giver Oracle RAC mulighed for at give høj tilgængelighed og skalerbarhed til Oracle-databasen ved knudehavari.

Fordele ved katastrofeberedskab på Amazon EC2

Ved at bruge Amazon EC2 til katastrofeberedskab, kan organisationer udnytte skyens skalerbarhed og pålidelighed for at levere et modstandsdygtigt miljø til deres Oracle RAC-databaser. Med Amazon EC2 kan organisationer drage fordel af muligheden for hurtigt at justere deres beregningsressourcer efter behov samt muligheden for at replikere deres Oracle RAC-databaser på flere tilgængelighedszoner for forbedret katastrofeberedskab. Desuden giver Amazon EC2 organisationer mulighed for at implementere deres Oracle RAC-databaser i en række forskellige operativsystemer, hvilket gør det lettere at implementere Oracle RAC-databaser i forskellige miljøer.

Fast-Start Failover for Oracle RAC på Amazon EC2

Fast-Start Failover (FSFO) er en funktion i Oracle RAC, der giver organisationer mulighed for hurtigt at fejle fra en knude til en anden ved knudehavari. Med FSFO kan organisationer hurtigt og nemt fejle fra en Oracle RAC-knude til en anden ved knudehavari, hvilket minimerer knudehavarens indvirkning på Oracles miljø. Desuden giver FSFO også organisationer mulighed for hurtigt og nemt at gendanne deres Oracle RAC-database, hvis en knudehavari opstår.

KeyCore kan hjælpe med at implementere katastrofeberedskab for Oracle Database på Amazon EC2

KeyCore er en førende dansk AWS-rådgivning, der leverer professionelle og managed services til AWS-kunder. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at implementere katastrofeberedskab for Oracle Database på Amazon EC2, så du kan udnytte skyens skalerbarhed og pålidelighed. Vi kan hjælpe dig med at opsætte Fast-Start Failover for at sikre, at dine Oracle RAC-databaser er modstandsdygtige i tilfælde af knudehavari. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at implementere katastrofeberedskab til dit Oracle Database på Amazon EC2.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt indtastningen ovenfor til en titel på dansk

Mange virksomheder er ivrige efter at forenkle identitetshåndtering ved at introducere en enkelt identitetsudbyder for deres multi-cloud-tilgang. Det er her, hvor brug af federated identity med SAML 2.0-godkendelse kommer ind i billedet. For at forstå integrationen af single sign-on med Azure Active Directory (AD), lad os overveje et migrationsprojekt ledet af Devoteam A Cloud. De præsenterede deres klient for to muligheder for at integrere SAML 2.0-føderation i deres AWS-organisation ved hjælp af Azure AD.

At sikre følsomme data er en prioritet for enhver organisation. For at møde denne udfordring tilbyder Collibra Protect og AWS Lake Formation et kraftfuldt kombination. Collibra Protect, som er en del af Collibra Data Intelligence Cloud, giver en sikker måde at beskytte følsomme data, mens man gør det tilgængeligt for specifikke brugergrupper. I mellemtiden er AWS Lake Formation et fuldt administreret serverløs tjeneste, der forenkler processen med at opbygge sikre data reservoirs.

For at imødekomme de forskellige udfordringer i pakkeudvikling til industrielle løsninger, har AWS introduceret Industry Blueprints for Data & AI (Preview). Det er et åbent kildekode-initiativ, der tilbyder et samling af komponenter til opbygning, herunder kodemoduler og løsningsacceleratorer, for at lette konfigurationen og implementeringen af tilpassede komponenter til forskellige branchers behov for at omdanne data til indsigter.

I et forsøg på at forvandle partneroplevelsen har AWS introduceret Partner Analytics Dashboard. Denne funktion giver partnere en 360-graders visning af deres AWS-forretning, herunder indsigt i mulighedspipeline, finansieringsfordele og pipeline. Instrumentbrættet hjælper også med at skabe gennemsigtighed for de data, der er nødvendige for at have højniveau strategiske samtaler, både internt og med AWS-teamet.

Når det kommer til håndtering og sikring af kontoadgang, kan det føles som at navigere i et komplekst landmineskab af risici. For at lette processen kan organisationer tage en risikoscore, der beregnes af Transmit Security, og bruge den som input til en godkendelsesbeslutning truffet af Amazon Verified Permissions. Denne tjeneste leverer et forudbygget system, der forenkler politikbaseret adgangskontrol, og er fleksibelt nok til at imødekomme de mest avancerede krav til godkendelse til tilpassede applikationer.

CyberArk Identity virker problemfrit som identitetsudbyder med Amazon Verified Permissions, hvilket gør det muligt for organisationer at kontrollere adgangen til Amazon API Gateway og sikre mindst privilegieret adgang.

Amazon Verified Permissions er en finmasked godkendelses tjeneste til udviklere der bygger tilpassede applikationer, og er et fremragende værktøj til at opnå en zero-trust-arkitektur. Stratas Identitys Maverics Identity Orchestration-platform gør det muligt for kunder at forenkle skymigrations- og moderniseringsprojekter ved at supplere datasæt med omfattende politikimplementering. Dette gør det nemt at anvende finmasket godkendelse til legacy-applikationer og sikre de højeste sikkerhedsstandarder.

AWS-indbyggede partnersolutions er et godt sted at hjælpe kunder med at opnå hurtigere vækst og skala. Disse løsninger integreres automatisk med AWS grundlæggende tjenester og forenkler implementeringsoplevelsen og forenkler konfigurationen. Derudover forøger de også sikkerhedsposteringen ved at udnytte skygrundlæggende domæner. Alt dette er tilgængeligt i AWS Marketplace.

Forretninger har ofte brug for at bruge change data capture (CDC) til hurtigt og nemt at indlæse øgedata til datavarehuse. Matillion Data Loader kan gøre processen med at indlæse data til Amazon Redshift Serverless lettere. Denne post gennemgår et eksempel på CDC-indlæsning fra PostgreSQL til Amazon Redshift Serverless som destination.

Sundhedsorganisationer og softwareudbydere, der bygger og administrerer sundhedsarbejdsbyrder, skal formulere de passende strategier for at etablere en effektiv sikkerheds- og overholdelsesprogram. Dash ComplyOps og AWS-native tjenester kan hjælpe virksomheder med at automatisere overholdelsesindsatser og opbygge, overvåge og vedligeholde et robust HIPAA-sikkerhedsprogram over AWS-skymiljøer.

Hos KeyCore har vi viden og erfaring med oprettelse og vedligeholdelse af sikre infrastrukturer og skymiljøer. Vores team af eksperter kan hjælpe din organisation med at designe og implementere sikre, skalerbare løsninger, der overholder industriens bedste praksis og HIPAA-sikkerhedsstandarder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores team kan hjælpe dig med at forenkle dit HIPAA-sikkerhedsprogram på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Som Enterprise Strategist er det almindeligt at finde forvirring, indbildsk selvsikkerhed og tøven, når det kommer til multicloud-strategier. Virksomheder præsenteres med modstridende meddelelser, der fortæller dem, at de aldrig skal adoptere en multicloud-tilgang eller ikke gå glip af noget, fordi “alle skifter til multicloud”. Men selvom der er gode grunde til at forfølge og undgå multicloud-strategier, er spørgsmålet: Hvordan kan du bestemme, hvilken tilgang der er mest velegnet til din organisation?

Nøglen er at begynde med at forstå de primære fordele og ulemper ved en multicloud-miljø. Ved at undersøge fordele og ulemper ved multicloud, kan du træffe en informeret beslutning om, hvilken tilgang der er mest velegnet til din organisation.

Hvilke fordele har multicloud?

En multicloud-miljø tilbyder flere fordele, herunder muligheden for at udnytte de bedste services fra forskellige cloud-udbydere. Dette kan være et attraktivt valg for organisationer, der har brug for services, der er tilgængelige på flere sky-platforme. Derudover giver multicloud-strategier organisationer mulighed for at optimere deres skyomkostninger ved at udnytte udbydere med forskellige prispunkter og services.

En multicloud-tilgang giver desuden organisationer øget sikkerhed og pålidelighed. Med denne strategi kan organisationer implementere flere lag af sikkerhed og samtidig minimere risikoen for afbrydelser eller nedetid. Desuden sikrer en multicloud-strategi, at organisationer har mere kontrol over deres data. Dette giver organisationer mulighed for at være mere agilt, når de foretager ændringer i deres skyinfrastruktur.

Hvilke ulemper har multicloud?

Selvom multicloud-strategier tilbyder mange fordele, skal der også tages højde for nogle ulemper. Først og fremmest kan en multicloud-tilgang være mere kompleks og tidskrævende at administrere. Organisationer skal være forberedt på at investere yderligere ressourcer for at sikre, at miljøet er korrekt konfigureret og administreret.

For det andet kræver en multicloud-strategi, at organisationer vedligeholder flere cloud-udbydere. Dette kan øge omkostningerne til skytjenester og kan kræve, at organisationer har flere kontrakter med forskellige udbydere. Desuden kan det være svært at holde styr på alle de forskellige tjenester og udbydere i et multicloud-miljø.

Endelig kan en multicloud-strategi føre til fragmentering. Dette kan begrænse organisationens evne til at standardisere skytjenester og udnytte bedste praksis på tværs af organisationen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore kan hjælpe din organisation med at udvikle og implementere en succesrig multicloud-strategi. Vores hold af erfarne AWS-eksperter er dygtige til at hjælpe organisationer med at udnytte de bedste services fra forskellige cloud-udbydere. Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skyomkostninger og udnytte udbydere med forskellige prispunkter og services. Vores hold kan også hjælpe dig med at vedligeholde dit multicloud-miljø, sikre, at det er korrekt konfigureret, og holde styr på alle de forskellige tjenester og udbydere.

Med vores ekspertvejledning kan du drage fordel af fordelene ved multicloud, samtidig med at du undgår ulemperne. Lad eksperterne fra KeyCore hjælpe dig med at udvikle en multicloud-strategi, der virker for din organisation. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversættelse

AWS TwinFlow er et åbent kildekode-rammeverk, der giver brugere mulighed for at bygge og implementere predictive modeller med heterogene beregningspipelines på AWS. Dette rammeverk tilbyder et alsidigt løsning til situationer såsom ingeniørdesign, scenarioberegning, systemanalyse og digitale tvillinger. Denne post beskriver fordelene og funktionerne ved AWS TwinFlow, samt hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte det bedst muligt.

Hvad er AWS TwinFlow?

AWS TwinFlow er et cloudnative, åbent kildekode-rammeverk til at bygge og implementere predictive modeller med heterogene beregningspipelines på AWS. Det forenkler processen med at implementere predictive modeller og simuleringer i storskala ved at give et hurtigt og brugervenligt platform for udviklere til hurtigt at implementere deres modeller.

Fordele ved brug af AWS TwinFlow

AWS TwinFlow tilbyder et antal fordele for udviklere, der ønsker at implementere predictive modeller og simuleringer. Det tilbyder et brugervenligt platform til implementering af predictive modeller, uden behov for manuel infrastrukturopsætning. Det understøtter også heterogene beregningspipelines, hvilket giver brugere mulighed for at bruge en række forskellige beregningstyper til at implementere deres modeller. Endelig er det åbent kildekode, hvilket betyder, at udviklere kan tilpasse rammeverket til deres behov.

Funktioner af AWS TwinFlow

AWS TwinFlow tilbyder et udvalg af funktioner til at hjælpe udviklere med hurtigt at implementere predictive modeller og simuleringer. Det inkluderer et sæt værktøjer som datapræprocessing, skalering og implementering. Det understøtter også cloud-native-tjenester såsom Amazon SageMaker, Amazon EC2 og Amazon EMR. Derudover understøtter det en række beregningstyper, såsom GPUs, FPGAs og CPUs.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af brugen af AWS TwinFlow. Vores AWS-eksperter kan hjælpe dig med at bygge og implementere predictive modeller og simuleringer med AWS TwinFlow hurtigt og nemt. Vi kan også samarbejde med dig for at tilpasse rammeverket til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af brugen af AWS TwinFlow.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS Cloud-drift og Migrationer

Annoncerer Live Tail, tilpasninger, adgangsrettighedsrapporter, patchbasestandarder, Lake Dashboards, profiler og optagelsesudelukkelser med AWS

Live Tail-funktion til Amazon CloudWatch Logs

Amazon CloudWatch Logs har lige lanceret en ny funktion kaldet Live Tail, der gør det nemmere at overvåge logstrømme. Denne funktion giver kunderne mulighed for at se logstrømme, så de genereres, og hjælper dem med hurtigt at identificere problemer, der skal tages hånd om. Kunderne kan se logstrømmeindhold op til 10 minutter i fortiden, og de kan også opsætte advarsler, når visse grænseværdier overskrides.

Forenkling af infrastrukturdeploymenter med tilpasninger til AWS Control Tower og AWS Serverless Application Model

Kunderne ønsker mere fleksibilitet og enklere måder at administrere deres AWS-konti på. AWS tilbyder flere muligheder for at tilpasse deres kontodeploymenter, såsom Account Factory Customization (AFC), der er indbygget i AWS Control Tower, eller Customizations for Control Tower (CfCT). Dette blogindlæg kigger på CfCT, der giver kunderne mulighed for at tilpasse deres kontodeploymenter på flere konti med automatiske deploymenter.

Generer rapporter om brugeradgangsrettigheder med AWS Audit Manager

At overholde lovgivningsmæssige krav er et vigtigt element i enhver skyinfrastruktur. Et nøgleelement i compliance er at generere en rapport om brugerprivilegier og adgang. Revisorer bruger disse rapporter til at kontrollere, at tilladelser er låst på et granulært niveau. AWS Audit Manager hjælper kunderne med at vurdere og revidere deres AWS-konto og generere de nødvendige rapporter om brugerprivilegier og adgang. Dette hjælper kunderne med at sikre, at deres konti opfylder deres compliance-krav.

Automatisering af godkendelsesfrister for patchbasestandarder i Patch Manager

AWS Systems Manager Patch Manager gør det lettere for kunderne at patche deres Linux- og Windows-managed-knudepunkter i AWS- og hybridmiljøer. Patchbasestandarder er en vigtig del af Patch Manager og giver kunderne mulighed for at kontrollere, hvilke patches der skal godkendes eller afvises under installation. Godkendelsesreglerne i disse patchbasestandarder har et parameter kaldet den automatiske godkendelsesfrist, som kan automatiseres til at opdatere regelmæssigt.

Annoncering af AWS CloudTrail Lake Dashboards

I januar 2022 annoncerede AWS generel tilgængelighed af CloudTrail Lake, som gør det muligt for kunderne at gemme og forespørge deres aktivitetslogger til revision, sikkerhedsundersøgelse og driftssporing. For at gøre dette lettere har AWS udgivet CloudTrail Lake-dashboards, der giver kunderne visuel indsigt i deres CloudTrail-data og gør det muligt for dem at drill ned i dataene for at identificere eventuelle problemer.

Prioriter forretningskritiske behov med profilfunktionen i AWS Well-Architected Tool

AWS Well-Architected Framework er et sæt bedste praksis, der hjælper skyarkitekter med at opbygge og drive sikre, højtydende, robuste og effektive infrastrukturer til deres applikationer. Well-Architected Framework Review (WAFR) giver organisationer mulighed for at måle deres arbejdsbyrder mod bedste praksis. Profilfunktionen i WAFR giver kunderne mulighed for at prioritere deres forretningskritiske behov, og det er et værdifuldt værktøj til organisationer for at sikre, at deres infrastruktur er sikker og optimeret.

Annoncering af AWS Config understøtter udelukkelse af optagelser efter ressourcetype

AWS Config er en service, der sporer konfigurationsændringer af AWS-ressourcer. Den bruger konfigurationsoptekeren til at registrere ændringer og fange dem som konfigurationsenheder. Som standard optager optageren alle ændringer, men kunderne kan nu indstille den til at udelukke visse ressourcetyper fra optagelse. Dette gør det lettere for kunderne at oprette mere specifikke visninger af deres AWS-ressourcer.

Hos KeyCore hjælper vores hold af certificerede AWS-eksperter kunderne med at sikre, at deres skydeploymenter er sikre, effektive og overensstemmende. Vi kan hjælpe kunderne med implementering af AWS Well-Architected Framework til identifikation og løsning af problemer, og med opsætning af AWS Config til at spore ændringer i deres skyinfrastruktur. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

OEMer har brug for at accelerere deres software-levering i køretøjer gennem nye tilgange og løsninger såsom skybaserede arbejdsgange og automotive operativsystemer (OS). For at dette skal være muligt, tilbyder AWS en række tjenester, såsom Amazon SageMaker til udvikling af ML-modeller, Amazon S3 til lagring af data, Amazon EC2 til kørsel af applikationer og Amazon SageMaker Neo til optimering af modeller. Derudover tilbyder AWS tjenester såsom Amazon Elastic Container Service (ECS) til styring af containeriserede applikationer, Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) til kørsel af containeriserede applikationer på Kubernetes og Amazon EventBridge til hændelse-drevet computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-meddelelser og målretning

Maksimér e-maillevering af dit firma med Amazon SES og geofencing

Hvorfor overvåge Amazon SES bounces og klager?

Amazon Simple Email Service (Amazon SES) er en cloud e-mail-udbyder, der er kosteffektiv og fleksibel. SES giver virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at sende bulk-e-mails til deres kunder og abonnenter. Selvom SES kan være et stærkt e-mail-værktøj, er det vigtigt at overvåge dine bounces og klager for at optimere din e-mailleveringsperformance.

Bounces er e-mails, der ikke kan leveres til modtagerens e-mail-adresse, enten på grund af en forkert adresse eller et problem med modtagerens e-mailserver. Bounces kan være enten hårde (permanente) eller bløde (midlertidige). Hårde bounces skal fjernes fra din mailingliste for at sikre, at dine e-mails når så mange modtagere som muligt.

Klager er e-mails, der er markeret som spam. Ved at overvåge klager kan du identificere eventuelle problemer med dit indhold og rette dem for at sikre, at dine e-mails leveres til indbakken.

Brug af geofencing til at sende målrettede markedsføringsmeddelelser med Amazon Pinpoint

Geofencing er en teknologi, der giver virksomheder mulighed for at målrette kunderne med markedsføringsmeddelelser baseret på deres placering. Geofencing opretter en virtuel grænse, der udløser markedsføringsmeddelelser til en mobil enhed, når en bruger træder ind eller forlader grænsen. Ved at opsætte geofenced markedsføringsmeddelelser kan virksomheder øge konverteringerne ved at drive mere trafik til deres butik eller websted.

Amazon Pinpoint er et kraftfuldt flerkanalskommunikationsværktøj, der kan bruges til at oprette mobile meddelelser med geofencing-teknologi. Pinpoint giver virksomheder mulighed for at oprette et geofence ved at angive en latitude og longitude-koordinat, og også definere radien for geofencen. Når en bruger træder ind i geofencen, udløser Amazon Pinpoint en meddelelse til brugerens enhed.

KeyCore kan hjælpe dig med at optimere dine AWS-meddelelser og målretning

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og administrerede AWS-services, der kan hjælpe virksomheder med at optimere deres meddelelser og målretning ved hjælp af Amazon SES og Amazon Pinpoint. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at opsætte notifikationer for bounces og klager i Amazon SES og også oprette geofenced markedsføringsmeddelelser ved hjælp af Amazon Pinpoint.

Vi er eksperter i brugen af ​​AWS-meddelelses- og målrettetjenester for at hjælpe virksomheder med at maksimere deres e-mail-leveringsperformance og nå deres kunder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at optimere dine meddelelser og målretning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og sælg software

Udfør kvanteforskning i skala ved hjælp af AWS Marketplace-løsninger

I denne blogpost vil Alex, Pramod og forfatteren diskutere, hvordan man installerer og bruger en infrastruktur til at udføre kvanteforskning i skala. Stacken og eksemplerne til brug af infrastrukturen er tilgængelig i et offentligt repository, og denne løsning bruger Apache Spark, Amazon EMR på EKS, Docker, Karpenter, EMR Studio Notebooks og AWS Data Exchange til Amazon S3.

Ressourcedeling på tværs af AWS-konti

Derefter vil forfatteren diskutere, hvordan man bruger AWS Resource Access Manager og AWS Marketplace Catalog-API’er til at dele katalogressourcer på tværs af AWS-konti.

Accelerer sundhedsomdannelsen med skytjenester

AWS Marketplace afholdt for nylig et webinar med titlen Accelerer sundhedsomdannelsen med skytjenester. Ledere fra Hyland, Prognos Health, AdaptX og forfatteren diskuterede forskningsresultaterne under dette webinar. Denne post er et sammendrag af denne samtale.

Opdater enkelt-AMI-produkter i AWS Marketplace ved hjælp af selvbetjeningsfunktioner

AWS Marketplace tilbyder nu sælgere, uafhængige softwareleverandører (ISV’er) og konsulentpartnere (CP’er) muligheden for at opdatere enkelt-AMI-produkter med selvbetjeningsfunktioner. I denne blogpost vil forfatteren vise, hvordan man bruger selvbetjeningsfunktionen til at opdatere de forskellige funktioner af enkelt-AMI-produkter, der er listet i AWS Marketplace.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og styrede tjenester for at hjælpe virksomheder med at bruge AWS Marketplace-løsninger. Vores eksperter forstår kompleksiteten af ​​disse løsninger og kan hjælpe virksomheder med at få det meste ud af dem. Vi leverer også rådgivning om, hvilke løsninger der er bedst egnet til specifikke behov, og vi leverer den nødvendige tekniske support og vedligeholdelse. Kontakt KeyCore i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af AWS Marketplace-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annoncer og how-to-opslag fra AWS

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer

Hos Amazon Web Services (AWS) er sikkerhed, identitet og overholdelse prioriterede områder. For at være på forkant med efterspørgslen efter større sikkerhed og overholdelse udgiver AWS hele tiden nye funktioner og opdateringer.

Fjernelse af hovedoverskriftsomdirigering fra Amazon API Gateway

AWS ændrer sjældent produktionsservices, så kunder kan bygge løsninger i AWS-skyen. For at sikre, at kunde-APIs og servicefunktionalitet er sikre, har AWS dog for nylig fjernet hovedoverskriftsomdirigering fra Amazon API Gateway. Som del af denne proces har AWS samarbejdet med sikkerhedsforskere for at sikre, at alle kundedata holdes sikre.

Forenkling af godkendelse med Amazon Verified Permissions og Amazon Cognito

Amazon Cognito bruges allerede af kunder til hurtig og nem godkendelse. Lanceringen af Amazon Verified Permissions gør det muligt for kunder at tilføje godkendelse til deres applikationer ved at bruge brugerattributter, der er gemt i Amazon Cognito. Denne kombination af Amazon Cognito og Verified Permissions forenkler processen med at godkende brugerhandlinger, og hjælper med at gøre applikationerne mere sikre.

AWS WAF Fraud Control – kontoopprettelsessvindelsesforebyggelse

AWS WAF Fraud Control hjælper med at beskytte applikationer mod kontoopprettelsessvindel, såsom brugen af ​​promoverings- og tilmeldingsbonusser, offentliggørelsen af ​​falske anmeldelser og spredning af malware. Udrullet i 2022 kan AWS WAF Fraud Control – Account Takeover Prevention opdage og forhindre credential stuffing-angreb, brute force-forsøg og anden konto-svindel.

Automatisering af fundopdateringer med AWS Security Hub

Når organisationer skalerer og udnytter fordelene ved skyen, er det vigtigt at tage højde og forstå, hvordan den ekstra skyfodspor vil påvirke driften. For at gøre driften mere effektiv har AWS Security Hub lanceret en ny mulighed for at automatisere handlinger til opdatering af fund. Dette kan hjælpe organisationer med drastisk at reducere den tid, der kræves til at undersøge og afhjælpe sikkerhedsproblemer.

Post-Quantum Hybrid SFTP-filoverførsler med AWS Transfer Family

For at sikre beskyttelse af krypteret data på lang sigt introducerer AWS kvantummodstandsdygtig nøgleudveksling i almindelige transportprotokoller, der bruges af AWS-kunder. Med lanceringen af ​​post-quantum hybrid nøgleudveksling ved hjælp af Kyber på National Institute of Standards and Technology (NIST) kan AWS Transfer Family nu bruge SFTP til post-quantum hybrid filoverførsler.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-professionelle hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-løsninger til sikkerhed, identitet og overholdelse. Vores erfaring med de seneste AWS-lanceringer og hvordan-man-poster kan hjælpe din organisation med at være foran kurven, når det kommer til sikkerhed og overholdelse. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversætning af input til dansk titel

AarogyaAI bruger AI/ML på AWS til præcist at diagnosticere resistens mod antimikrobielle stoffer

Startupen AarogyaAI inden for sundhedspleje og life sciences bruger kunstig intelligens og maskinlæring (AI/ML) på AWS til hurtigt at diagnosticere stofresistens hos patienter forårsaget af bakteriel, svampe- og viruspatogener. Dette giver klinikere mulighed for at træffe datasikrede behandlingsbeslutninger og ordinere lægemidler, der effektivt behandler og øger sundhedsresultater hos patienter.

Hvordan AI/ML bruges til diagnose

AarogyaAI bruger en kombination af AI/ML-teknikker såsom tekstforståelse, billedgenkendelse og maskinindlæringsalgoritmer til præcist at identificere og diagnosticere resistens mod antimikrobielle stoffer. Med dette kan de hurtigt diagnosticere stofresistens hos patienter og øge nøjagtigheden af diagnosen og behandlingen. AI/ML-modellerne er understøttet af AWS infrastruktur, hvilket gør det muligt for dem at skalere hurtigt og effektivt.

Fordele ved AI/ML til diagnose

AI/ML-teknikker gør det muligt for AarogyaAI at give nøjagtige og pålidelige diagnoser af resistens mod antimikrobielle stoffer. Dette hjælper klinikere og sundhedsudbydere med at træffe datasikrede behandlingsbeslutninger hurtigt og let. Ved at udnytte AWS-infrastruktur kan de skalere hurtigt og let for at opfylde kravene i sundhedsindustrien. Desuden kan AI/ML-modellerne bruges til at forudsige lægemiddelinteraktioner med større nøjagtighed end traditionelle metoder, hvilket kan forbedre patientresultater.

KeyCore til undsætning

Hos KeyCore yder vi både professionelle tjenester og managed services for løsninger baseret på AI/ML. Vores team af erfarne AWS-ingeniører kan hjælpe dig med at designe, bygge og implementere AI/ML-løsninger på AWS for at forbedre sundhedsresultaterne. Vi kan give vejledning og ekspertise med AI/ML bedste praksis, AWS-arkitektur og DevOps-automatisering for at sikre, at din AI/ML-løsning kører glat. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af Erhvervslivet

Tilføj realtidsopkaldsanalyse til stemmekald

Rettidig opkaldsanalyse kan bruges til at hjælpe virksomheder med bedre at forstå deres kunders præferencer og adfærd. For at hjælpe udviklere med at lære, hvordan man bruger Amazon Chime SDKs rettidige opkaldsanalyse, har Amazon oprettet et håndgribeligt værksted i AWS Workshop Studio.

AWS Workshop Studio

AWS Workshop Studio er en samling af selvstudie-tutorials, der er designet til at lære praktiske færdigheder og teknikker til at løse forretningsproblemer med AWS. Værkstederne bygger på øvelser, virkelige verdensscenarier og bedste praksis, og de giver håndgribelig vejledning til udviklere.

Amazon Chime SDKs rettidige opkaldsanalyse

Workshoppen i AWS Workshop Studio giver vejledning om brug af Amazon Chime SDKs rettidige opkaldsanalyse. Det vil hjælpe udviklere med at forstå, hvordan man udnytter Chime SDK til at spore, visualisere og analysere kundeinteraktioner i realtid.

Fordele ved rettidig opkaldsanalyse

Rettidig opkaldsanalyse kan give nyttige indsigter til virksomheder. Det kan hjælpe dem med bedre at forstå kundepræferencer, adfærd og interaktioner, samt få mere detaljerede rapportering for opkaldsanalyse. Workshoppen til Amazon Chime SDKs rettidige opkaldsanalyse kan hjælpe virksomheder med at udnytte disse muligheder til deres applikationer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder både professionelle og administrerede tjenester. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at forstå mulighederne i Amazon Chime SDK og hjælpe dig med at oprette workshoppen for at sikre, at du kan udnytte den rettidige opkaldsanalyse. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-End Web & Mobil Udvikling

Next.js og AWS Amplify: lås op for kraftige funktioner

Next.js er et populært React-framework, der gør det muligt at udføre server-side rendering og statisk sitegenerering for React-apps. Når det kombineres med AWS Amplify, et sæt af til formål byggede værktøjer og funktioner, der giver frontend-web og mobiludviklere mulighed for hurtigt og nemt at opbygge full-stack-applikationer på AWS, kan udviklere bygge kraftfulde applikationer.

5 funktioner ved Next.js og AWS Amplify

Her er 5 funktioner ved Next.js og AWS Amplify, som udviklere kan udnytte for at oprette kraftfulde applikationer:

1. Fleksible workflows

AWS Amplify giver udviklere et kraftfuldt sæt værktøjer til at oprette komplekse workflows og brugerdefineret logik til deres applikationer. Med de værktøjer, som AWS Amplify tilbyder, kan udviklere oprette brugerdefinerede workflows, der inkluderer komponenter som autentificering, autorisation, dataanalyse og meget mere. Dette giver udviklere mulighed for hurtigt at opbygge applikationer med kompleks logik.

2. Forbedret dataadgang

Kombinationen af Next.js og AWS Amplify gør det muligt for udviklere at få adgang til og manipulere data fra flere kilder i en enkelt applikation. Med AWS Amplify DataStore kan udviklere få adgang til og administrere data fra flere kilder som databases, NoSQL og cloud-tjenester. Dette giver udviklere mulighed for nemt at få adgang til og administrere data fra flere kilder i en enkelt applikation.

3. Forbedret sikkerhed

AWS Amplify giver udviklere forbedrede sikkerhedsfunktioner, som hjælper med at beskytte deres applikationer mod ondsindede aktører. Med AWS Identity and Access Management (IAM)-tjenesten kan udviklere kontrollere, hvem der har adgang til deres applikation og hvad de kan gøre med den. AWS Amplify tilbyder også udviklere et væld af sikkerhedsfunktioner som kryptering, autentificering og autorisation.

4. Udvikl hurtigere med foruddefinerede komponenter

Med AWS Amplify kan udviklere hurtigt oprette applikationer ved hjælp af foruddefinerede komponenter. Disse komponenter inkluderer komponenter som autentificering, autorisation og datamodeller. Dette giver udviklere mulighed for hurtigt at oprette applikationer uden at skulle skrive al koden fra bunden.

5. Byg skalerbare løsninger

AWS Amplify gør det muligt for udviklere at oprette skalerbare applikationer, der kan håndtere store mængder trafik og data. Med AWS Amplify CLI kan udviklere nemt skalere deres applikationer til at håndtere flere anmodninger og mere data. Dette giver udviklere mulighed for hurtigt at opbygge applikationer, der kan håndtere store mængder trafik og data.

KeyCore og AWS Amplify

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe kunder med at bygge, vedligeholde og optimere applikationer på AWS. Vi er erfarne i at bruge AWS Amplify og Next.js til at oprette kraftfulde applikationer, der opfylder kundekravene. Vores team af eksperter kan hjælpe kunder med at bygge applikationer med de funktioner og fleksibilitet, de har brug for for at lykkes.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Hvordan Amazon Connect Contact Lens forbedrer agentydelsen

Agenter spiller en stor rolle i en virksomheds kundeservicestrategi. De er det primære kontaktpunkt for kunder, når de har spørgsmål, kommentarer eller klager. Kvaliteten af ​​kundeservice, som agenterne leverer, vil have en stor indvirkning på kundetilfredshed og loyalitet. Selvom alle agenter er uddannet til at levere fremragende kundeservice, har ikke alle agenter den samme færdighedssæt. Amazon Connect Contact Lens er et værktøj, der hjælper med at forbedre agentydelsen, så de kan servicere deres kunder bedst muligt.

Hvad er Amazon Connect Contact Lens?

Amazon Connect Contact Lens er et AI-drevet værktøj, der er en del af Amazon Connect-suite. Det bruger sprogbehandling (NLP) og maskinlæring (ML) til at analysere kundesamtaler. Contact Lens analyserer de taltbaserede interaktioner mellem agenter og kunder for at give indsigt i kundeoplevelse, agentydelse, kundesentiment og meget mere. Det tilbyder desuden coaching til agenter, så de kan forbedre deres kundeservicefærdigheder.

Hvordan forbedrer Contact Lens agentydelsen?

Contact Lens tilbyder et væld af funktioner til at hjælpe agenter med at forbedre deres ydeevne. Den kan registrere kundesentiment og identificere tendenser i kundesamtaler. Dette gør det muligt for agenter at reagere mere effektivt på kundeforespørgsler og yde bedre kundeservice. Contact Lens kan også give feedback til agenter om deres ydeevne. Dette kan hjælpe agenter med at identificere områder, hvor de kan forbedre deres kundeservicefærdigheder.

KeyCore’s ekspertise inden for Amazon Connect

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent. Vi tilbyder både professionelle services og managed services i forbindelse med Amazon Connect. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at udnytte Amazon Connect Contact Lens til fulde. Vi kan hjælpe dig med at oprette Contact Lens, give træning til dine agenter og hjælpe med at forstå dine kundesamtaler bedre. Hvis du har brug for hjælp til din Amazon Connect Contact Lens-implementering, så kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i den offentlige sektor

Innovation i den offentlige sektor

Offentlige organisationer har specielle udfordringer, når det kommer til datastyring og -adgang. Nonprofit-organisationer skal især ofte forholde sig til store mængder data, der er gemt på forskellige systemer, hvilket gør det vanskeligt at forene og udnytte alle de tilgængelige data. Samtidig gør nye teknologier det muligt for offentlige organisationer at innov

Læs de fulde blogs fra AWS

Internet af Ting på AWS – Officiel Blog

Introducering af Internettet af Ting på AWS

Import af historiske udstyrdata til AWS IoT SiteWise

AWS IoT SiteWise er en managed service, der hjælper kunder med at opsamle, gemme, organisere og overvåge data fra deres industrielle udstyr på skala. Med denne service kan kunder bringe deres historiske udstyrsmålingsdata fra eksisterende systemer som datahistoriker og tidsrækkedatabaser til AWS IoT SiteWise. Det sikrer datakontinuitet, muliggør træning af kunstig intelligens (AI) modeller og faciliterer bedre operationelle indsigter fra data.

AWS IoT SiteWise er en sikker og pålidelig platform til lagring af data fra industrielle udstyr. Data fra forskellige kilder kan aggreg

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source-blog

Simplificer Amazon EKS Multi-Cluster Authentication med Open Source Pinniped

Forenkle multi-cluster authentication

Authentication af flere klynger for Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) kan være et kompliceret problem. Det indebærer ofte manuel opsætning af IAM-roller, authentication tokens og Kubernetes-konfigurationsfiler. For at forenkle processen, kan open source Pinniped og Okta bruges som identitetsudbyder.

Hvordan fungerer open source Pinniped?

Open source Pinniped er et open source-bibliotek designet til at lette authentication på Kubernetes-klynger. Det bygger på Okta authorization API, som giver brugerne mulighed for sikkert at authenticere med brugernavn og adgangskode. Pinniped gemmer authentication tokens i hukommelsen og giver et sæt API’er til at få adgang til og administrere disse tokens. Det giver også en webbaseret brugergrænseflade, hvor brugere kan administrere deres tokens og konfigurere deres Kubernetes-klynger.

Brug af open source Pinniped til at oprette forbindelse til flere klynger

For at oprette forbindelse til flere klynger skal brugere først installere Okta authorization API på hver klynge. Når det er installeret, kan brugere bruge Pinniped til at autentificere hver klynge. Når de er autentificeret, kan de konfigurere klyngen til at bruge Okta som identitetsudbyder. Dette vil give brugerne mulighed for sikkert at få adgang til og administrere deres klynger fra et enkelt sted.

Fordele ved at bruge open source Pinniped

Brug af open source Pinniped og Okta til at administrere authentication for EKS multi-cluster deploymenter har flere fordele. Først forenkler det authentication-processen ved at eliminere behovet for manuelt at konfigurere IAM-roller, authentication tokens og Kubernetes-konfigurationsfiler. Dernæst giver det brugerne mulighed for at administrere deres klynger fra et enkelt sted. Endelig giver det brugerne en sikker og pålidelig måde at autentificere mod deres klynger.

Udnyt fordelene ved open source Pinniped med KeyCore

KeyCore specialiserer sig i at levere professionelle tjenester og managed services på tværs af en række teknologier, herunder AWS. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udnytte fordelene ved open source Pinniped og Okta ved at forenkle authentication-processen for dine EKS multi-cluster deploymenter. Kontakt os for en gratis konsultation for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med sikkert at administrere dine klynger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top